Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Ντασιώτης: «Ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου να δώσει λεπτομέρειες για τα υπονοούμενα περί οικονομικών συναλλαγών στο ΦΟΣΔΑ- Διαφορετικά είναι λάσπη στον ανεμιστήρα!»

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και γαλάζιος βουλευτής της Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος ενώ πιάστηκε αδιάβαστος σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγο καιρό σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας, για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, συνεχίζει προκαλώντας ανοιχτά το ΦΟΣΔΑ με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, αφήνοντας υπονοούμενα για οικονομικές συναλλαγές μελών του ΦΟΣΔΑ.

Όταν ο ίδιος δεν έχει ασχοληθεί καν όλα αυτά τα χρόνια με τη δημιουργία ΜΕΑ στη Χαλκίδα, που θα έλυνε οριστικά το πρόβλημα. Και όταν την ώρα που προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα μεταξύ των δημάρχων στο ΦΟΣΔΑ που εδώ και τρία χρόνια ασχολείται μονοθεματικά με το θέμα της Χαλκίδας, ο Υφυπουργός, έρχεται να το παίξει τιμητής των πάντων, όπως λένε πολλοί από εκείνους που διάβασαν το post του στο διαδίκτυο.

Αντί να τρέχει στον Υπουργό για την εξεύρεση χρηματοδότησης του έργου της ΜΕΑ Χαλκίδας που θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα. Και έχοντας δημοσιευτεί μία Υπουργική Απόφαση που δημιουργεί θέματα στα μέλη του ΦΟΣΔΑ, με τον Υπουργό να επισημαίνει ότι θα δεχθεί την οποια ομόφωνη απόφαση υπάρξει εκ νέου από το ΦΟΣΔΑ, προσπαθώντας να ηρεμήσει την κατάσταση, σε ρολό «πυροσβεστη», ο κ. Σίμος Κεδίκογλου έρχεται και δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα με ένα post που αφήνει υπονοούμενα για οικονομικές συναλλαγές στο ΦΟΣΔΑ και καλείται τώρα από τα μέλη να τους απαντήσει ακριβώς αν γνωρίζει κατι τέτοιο διαφορετικά ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, όπως επισημαίνει ο κ. Ντασιώτης.

308995428 5351377234948243 3402091110444748915 n 

Το post του Σίμου Κεδίκογλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση των μελών του ΦΟΣΔΑ, με το δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργο Ντασιώτη, μέλος του Δ.Σ του ΦΟΣΔΑ, σε συνέντευξη του σήμερα στο ράδιο ΕΥΡΙΠΟΣ 90FM και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, να ζητά ανοιχτά από τον Υφυπουργό να πει τι γνωρίζει γι’ αυτά που αναφέρει περί οικονομικών συναλλαγών στο ΦΟΣΔΑ.

«Εγώ με όλο το σεβασμό που έχω και προς το πρόσωπο και στο θεσμό που υπηρετεί ο Υφυπουργός, τον προκαλώ να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα υπονοούμενα που άφησε περί οικονομικών συναλλαγών στο ΦΟΣΔΑ» είπε ο κ. Ντασιώτης ο οποίος ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τη διαχείριση των απορριμμάτων, στο ΦΟΣΔΑ και συνέχισε:

«Ο Υφυπουργός δεν είναι παρατηρητής καταστάσεων και απλώς αναφέρει ότι παρατηρεί. Ο Υφυπουργός ή οποιοσδήποτε θεσμικός παράγοντας αν ξέρει κάτι, θα πρέπει να μιλήσει ευθέως και όχι με υπονοούμενα. Διότι διαφορετικά είναι μία λάσπη που ρίχνεται στον ανεμιστήρα την οποία δε θα ήθελε και αυτός να την υποστεί σε αντίστοιχη περίπτωση, όπως δε θέλουμε και εμείς.

Επομένως, αν γνωρίζει κάτι ο Υφυπουργός που εμείς δεν το γνωρίζουμε, θα πρέπει να το πει. Γιατί όταν κάτι τέτοιο ακούγεται από το στόμα του Υφυπουργού το παίρνουν και άλλοι και το λένε στη συνέχεια…

Μετά από ένα ακόμα μεγάλο φάουλ του Υφυπουργού, στο κατ’ εξοχήν θέμα που ταλανίζει χρόνια το Νομό της Εύβοιας, τη διαχείριση των απορριμμάτων, το οποίο θα μπορούσε να είχε λυθεί, συμπεραίνει κανείς από όλα αυτά, ότι ουδέποτε ασχολήθηκε με το θέμα.

Αφού σε ραδιόφωνο της πόλης όταν ο δημοσιογράφος του είπε τι προτίθεται να κάνει, μία μέρα μετά τη σύσκεψη που είχε συγκαλέσει η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, στο δημαρχείο, πριν λίγους μήνες, εκείνος απάντησε ότι θα δει το θέμα και όταν ο φάκελος πάει στο αρμόδιο Υπουργείο, θα παρέμβει. Για να τον ενημερώσει ο δημοσιογράφος, ότι ο φάκελος είναι ήδη σε κάποιο συρτάρι του Υπουργείου!!!!(Πλήρη άγνοια του Υφυπουργού για το μείζον θέμα των δήμων της Εύβοιας για τα σκουπίδια!)

Ο Σίμος Κεδίκογλου ο «αγγελιοφόρος» κατά τα άλλα καλών ειδήσεων για το Νομό, πιάστηκε αδιάβαστος συνεπώς, σε ένα θέμα που απασχολεί πολύ έντονα το Νομό του τα τελευταία χρόνια. Εκλέγεται χρόνια βουλευτής της Ν.Δ στην Εύβοια και δε γνώριζε ή δεν ρώτησε καν να μάθει που είναι ο φάκελος της ΜΕΑ Χαλκίδας, όταν ο φάκελος βρίσκεται στο Υπουργείο από το 2020!

Κατά τα άλλα «αμπελοφιλοσοφίες», προσπαθώντας να χρυσώνουμε το χάπι στον κόσμο, γιατί όπως αποδεικνύεται, ο κόσμος δεν πείθεται πλέον. Θυμούνται όλοι πως τον αντιμετώπισαν στην Β. Εύβοια, στη συνάντηση με τον κ. Μπένο, οι δημότες, στη γενέτειρα του στην Ιστιαία, προπηλακίζοντας τον να μη μπει στο χώρο της συνεδρίασης λέγοντας του ότι είναι ανεπιθύμητος. Ακόμα και ο γαλάζιος δήμαρχος της Ιστιαίας-Αιδηψού, είχε δηλώσει ανοιχτά την ίδια περίοδο ότι η Ν.Δ δεν έχει κάνει τίποτα στην περιοχή, φωτογραφίζοντας την απραξία του Υφυπουργού!

Τα συμπεράσματα δικά σας… Αναμένουμε να αποδείξει ο κ. Κεδίκογλου ότι δεν πρόκειται για δικολαβισμούς του ιδίου και έχουν βάση τα υπονοούμενα του για οικονομικές συναλλαγές στο ΦΟΣΔΑ…Αλλιώς εκτίθεται και εκθέτει και την Κυβέρνηση προσβάλοντας τα μέλη ενός φορέα όπως ο ΦΟΣΔΑ Στερεάς Ελλάδας.

Και μήνυμα ελήφθη και για το Μαξίμου που προσπαθεί να ανεβάσει τα ποσοστά της Ν.Δ ενόψει των εθνικών εκλογών στην Εύβοια. Έχοντας υποψηφίους που εκθέτουν τη Ν.Δ με συμπεριφορές όπως του Σίμου Κεδίκογλου θα δυσκολευτεί πολύ, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν Ευβοιώτες…Αν δεν κάνει κάτι για να σώσει την κατάσταση άμεσα!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 19:20

Σχετικά Άρθρα