Τελευταία Νέα

Ο «Άρχοντας της επιχειρηματικότητας» Βαγγέλης Κούκουζας δηλώνει έτοιμος να πετάξει ψηλά για ακόμα μια 5ετια την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Το προσωνύμιο, του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Βαγγέλη Κούκουζα είναι «ο άρχοντας του επιχειρείν», αφού πλέον ο καθένας έχει αντιληφθεί ότι η δουλειά που κάνει παρέα με τους συνεργάτες του πάντα έχοντας τη στήριξη του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, έχουν καταφέρει να πετύχουν τον αρχικό στόχο και να τον ξεπεράσουν.

Δίνοντας έμφαση στην επιχειρηματικότητα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις επιχειρήσεις της Στερεάς να πρωταγωνιστήσουν σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και δίνοντας την ευκαιρία σε νέους να ασχοληθούν με το «επιχειρείν», βάζοντας τους πλάτη, μέσα από διάφορα προγράμματα, έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων, κάτι που μαρτυρούν και τα αποτελέσματα, στοιχεία επιβεβαιωμένα από οργανισμούς και φορείς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας, Βαγγέλης Κούκουζας, ταξιδεύει με τους συνεργάτες του από τη μία άκρη της Περιφέρειας έως την άλλη προκειμένου να ενημερώσει και να στιρηξει στο μέτρο των δυνατοτήτων της Περιφέρειας, τους επιχειρηματίες της Στερεάς Ελλάδας. Δικαίως τον χαρακτηρίζουν ως Άρχοντα της Επιχειρηματικότητας, στη Στερεά Ελλάδα!

Δικαίως, ευρισκόμενος στο Hot Air Balloon Festivalστη Θήβα σήμερα, όπου το eviakosmos.gr είναι χορηγός επικοινωνίας, μέσα απο ένα αεροσκάφος της αερολέσχης, στέλνει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες δηλώνοντας έτοιμος για να πετάξει ψηλά για ακόμα μια 5ετια την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 16:18

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr