Τελευταία Νέα

Στο παζάρι Αυλωναρίου με καλή παρέα ο Βουλευτής Σπύρος Πνευματικός

Πρώτη βραδιά, Παρασκευή βράδυ,μετά από δύο χρόνια, παζάρι Αυλωναρίου και ο βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ Σπύρος Πνευματικός άδραξε την ευκαιρία μετά από πολύωρη δουλειά στο Νοσοκομείο να το περπατήσει και να γευτεί τις μοναδικές γεύσεις του εστιατορίου «Μουριές», του φίλου του και Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Αυλωναρίου, Δημήτρη Φραγκούλη, παρέα με καλούς φίλους. Ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Μάλλιος!

Άκρως εποικοδομητική η κουβέντα ανάμεσα στην Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αυλωναρίου Πάτυ Κουκη και τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Κόττη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του βουλευτή να κάτσουν να πιούν ένα κρασί και να μιλήσουν. Πολλά τα θέματα που τέθηκαν και που σε συνεργασία με όλους μπορούν να επιλυθούν. Μονοπώλησε το θέμα του πως θα περάσει ο κόσμος το χειμώνα καθώς επίσης και η στήριξη των επιχειρηματιών της περιοχής με μία σειρά δράσεων όλο το χρόνο.

Στην παρέα του βουλευτή, μεταξύ άλλων ο επιστήθιος φίλος και συνάδελφός του Άλκης Βόσσος, Πρόεδρος του Δ.Σ Καρύστου καθώς και η Αντιπρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αλιβερίου, Σίσσυ Καραμάνου, ο Πρόεδρος Πυργίου Δημήτρης Γιαννακός, η διασωστρια του ΕΚΑΒ Τόνια Κόττη κ.α.

Και βέβαια, πάντα μαζί του, ο Διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Δημήτρης Διαμαντόπουλος, με καταγωγή από την περιοχή, που χαίρει την εκτίμηση των συντοπιτών. Άλλωστε και ποιος δε θα ήθελε ένα συνεργάτη σαν το Δημήτρη Διαμαντόπουλο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο ύψος των περιστάσεων και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα απόρροια της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης που τρέφει κόσμος απέναντί του.

pnevmatikos4

pnevmatikos1

pnevmatikos5

pnevmatikos6

pnevmatikos 7

pnevmatikos3

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 20:53

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr