Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζει την περιοδεία σε παραγωγικές ομάδες η Σοφία Νικολάου

Την περιοδεία της σε παραγωγικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στην Εύβοια, συνέχισε η κ. Σοφία Νικολάου, η οποία την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, επισκέφτηκε το εργοστάσιο της εταιρείας «Παπουτσάνης» στη Ριτσώνα.

Μια πρότυπη μονάδα παραγωγής σαπουνιών και άλλων ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης, η οποία θεωρείται από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες στην Ευρώπη και μοναδική στην Ελλάδα.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από το στέλεχος της εταιρείας, κ. Στάθη Γιαννέλο. Ενημερώθηκε για τις γραμμές παραγωγής, την εξαγωγική δραστηριότητα και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης και είδε τους δεκάδες εργαζόμενους στο χώρο εργασίας τους.

Μετά την επίσκεψη στο εργοστάσιο η κ. Νικολάου ανέφερε: «Είδα με χαρά ότι μια εταιρεία που έχει έδρα την Εύβοια για περισσότερα από 20 χρόνια, λειτουργεί με άψογο τρόπο κι έχει καταφέρει να κατακτήσει τις διεθνείς αγορές.

Είναι ενθαρρυντικό να υπάρχουν τέτοιες μονάδες παραγωγής που προσφέρουν και στην τοπική κοινωνία.

Με αφορμή την επίσκεψή μου στην «Παπουτσάνης» θέλω να ευχηθώ να έρθουν κι άλλες παραγωγικές δραστηριότητες στην Εύβοια ώστε να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Απαιτούνται κίνητρα για την προσέλκυση επιχειρήσεων στο νομό, όμως, είναι η μόνη λύση για την ανάπτυξη της Εύβοιας, πέραν της τουριστικής δραστηριότητας, η οποία επίσης πρέπει να ενισχυθεί».

image3 3

image1 4

image0 11

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 14:20

Σχετικά Άρθρα