Τελευταία Νέα

Ο Σπύρου εισέπραξε τα εύσημα από το Φραγκάκη!(ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Να διαμορφώσουμε ένα τουριστικό προϊόν στη Χαλκίδα, που να έχει ταυτότητα» πρότεινε μεταξύ άλλων στη σύσκεψη με τον ΓΓ του ΕΟΤ Δ. Φραγκάκη, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Σπύρου. Ο κ. Σπύρου παραβρέθηκε στη σύσκεψη στο Επιμελητήριο τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και άκουσε με πολλή προσοχή όλους εκείνους που τοποθετήθηκαν και αν και πήρε το λόγο πολύ αργότερα, κέρδισε τα εύσημα από το Γ.Γ του ΕΟΤ για την τοποθέτηση του.

Ο κ. Σπύρου ζει και δραστηριοποιείται χρόνια στην πόλη της Χαλκίδας. Διαθέτει και την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις που μπορεί να αναδείξουν τουριστικά τη Χαλκίδα, την Πρωτεύουσα του δήμου που θα είναι υποψήφιος δήμαρχος αλλά και τις άλλες δημοτικές ενότητες.

Το γεγονός, ότι ήταν ο μόνος που εισέπραξε τα εύσημα για τις προτάσεις και το όραμα του για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης, σημαίνει ότι σίγουρα είναι όχι ένα, αλλά πολλά βήματα μπροστά για να καταφέρει να το κάνει το όραμα αυτό πραγματικότητα.

«Το είπε και πριν ο κ. Σπύρου και έχει πάρα πολύ δίκιο. Το τι τουριστική ταυτότητα θα αποκτήσει η Εύβοια και ειδικότερα σας ενδιαφέρει πιο πολύ η Χαλκίδα, είναι κυρίως δικό σας ζήτημα. Και έχει δίκιο ο κ. Σπύρου, που είπε ότι αυτό που χρειάζεται είναι μία ενίσχυση της ταυτότητας. Τί είστε τουριστικά και που θέλετε να το πάτε. Αυτό θα το αποφασίσετε εσείς. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να το ντύσετε. Να φτιάξουμε ένα ωραίο περιτύλιγμα για να μπορέσουμε να το πουλήσουμε στο εξωτερικό. Έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία η ταυτότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκάκης μετά την τοποθέτηση του κ. Σπυρου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΓΓ ΤΟΥ ΕΟΤ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ κ. ΣΠΥΡΟΥ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 19:16

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr