Τελευταία Νέα

Πάντα στο πλευρό του ο πατέρας του…

Στα πρώτα βήματα του στην αυτοδιοίκηση ο Αλέξανδρος Θεοδώρου είχε κοντά του την οικογένεια του. Τον πατέρα του Γιάννη Θεοδώρου ο οποίος έχει περάσει από την αυτοδιοίκηση και το θείο του Χρήστο Θεοδώρου, ο οποίος είχε διατελέσει υφυπουργός, στο παρελθόν. Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr τους συνέλαβε έξω από το Περιφερειακό Μέγαρο Εύβοιας, στην ομιλία του κ. Ανδρουλάκη, στη Χαλκίδα.

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου αν και από μικρός στα δύσκολα, τα κατάφερε και ήρθε η ώρα μετά από μία καλή πορεία στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου, να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα από μία άλλη πολιτική θέση, αυτή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια, όχι μόνο για τον τόπο που μεγάλωσε και ζει, την Κύμη, αλλά για όλο το Νομό.

Έτοιμος να ριχτεί στη μάχη, και με τη βούλα, από τη Δευτέρα,αφού την Κυριακή το Κίνημα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας ανακοινώνει επίσημα τα ονόματα των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια και ένα από αυτά είναι και του Αλέξανδρου Θεοδώρου. Να σημειωθεί ότι ο κ. θεοδώρου έχει ήδη περιοδεύσει στο Νομό και είναι γνώστης των προβλημάτων αυτού.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 21:24

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr