Τελευταία Νέα

«Αδύναμος» ο Μπαράκος τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…

Το ένα λάθος μετά το άλλο φαίνεται να κάνει ο Νίκος Μπαράκος ο οποίος δηλώνει ανοιχτά πλέον την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου. Το «δαχτυλίδι» που δεν πήρε ποτέ από το δήμαρχο Θανάση Μπουραντά, στην τελευταία παραταξιακή, φαίνεται πως δεν μπορεί να το υποστηρίξει ακόμα και με τους ελάχιστους εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλους που ο καθένας αφου πήρε αυτό που ήθελε, μία αντιδημαρχία ή οτιδήποτε υπήρχε διαθέσιμο, μία παρέα φίλων φαίνεται να μένει στο πλευρό του για να συνεχίσει το ίδιο έργο και στη συνέχεια.

Ωστόσο, το γεγονός ότι οι δύο πρώτοι σε ψήφους στο δήμο δεν θα είναι στο συνδυασμό του κ. Μπαράκου προκαλεί τριγμούς που πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει, όπως μέχρι στιγμής τουλάχιστον δείχνουν τα πράγματα. Τα ραντεβού απανωτά, ο κόσμος που προσπαθεί να συσπειρώσει για να τον στηρίξουν ο ίδιος. Ως διάδοχη κατάσταση του νυν δημάρχου είναι όπως λέει ο κόσμος σα να ψηφίζουν ξανά Μπουραντά. Που το 2019 να θυμίσουμε ότι δεν έχασε από τον Δημήτρη Θωμά για ελάχιστους ψήφους και έχοντας στη “φαρέτρα” του τα “όπλα” Πιλάτης και Θεοδώρου. Ο μεν Γιάννης Πιλάτης κατάφερε να αγγίξει τους 1750 ψήφους στο σύνολο του Δήμου, αλλά με μία τρομερή δυναμική στην Δ.Ε Αλιβερίου. Από την άλλη τον ίδιο αριθμό ψήφων πήρε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, με δυναμική στην Δ.Ε Κύμης. Τώρα αναρωτιούνται ποια θα είναι τα «άλογα» που θα του τρέξουν την κούρσα του κ. Μπαράκου καθώς και ο ίδιος πήρε περίπου 1000 σταυρούς.

Οι δύο μεγάλες Δ.Ε έβγαλαν δήμαρχο τον κ. Μπουραντά το 2019. Τα «άλογα» που έτρεξαν στην κούρσα στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση τραβούν διαφορετικές διαδρομές. Ο Γιάννης Πιλάτης δηλώνει και εκείνος υποψήφιος για δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, μπαίνοντας απέναντι στα σχέδια του κ. Μπαράκου. Ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν κατάφερε να τον περάσει σε ψήφους μέσα στο Αλιβέρι. Την ίδια ώρα, ο κ. Νίκος Μπαράκος κάνει την προσπάθεια του αλλά το γεγονός ότι τα δυνατά χαρτιά δεν τον ακολουθούν, είναι «αγκάθι» για τον ίδιο και το ξέρει. Ακόμα και αν κρατάει υποψηφίους από τα παλιά, τα δεδομένα έχουν αλλάξει…

Η αδυναμίες είναι γνωστές και ο ίδιος βγαίνοντας από το γραφείο τον τελευταίο καιρό το έχει αντιληφθεί. Τώρα κάνει την προσπάθεια του να μαζέψει τα ασυμμάζευτα 8 χρόνων, κάτι που φαντάζει από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Μάταια, κάποιοι δικοί του, τα αποκαλούμενα από τον κόσμο «σαΐνια», προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο για έργα που αποτελούν πινελιές προεκλογικής περιόδου…Μόνο και μόνο, όπως λέει ο κόσμος για να διατηρήσουν τις θέσεις τους, ως οι μόνοι «βολεμένοι», στο δήμο!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 00:24

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr