100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Οι πολίτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Σπύρου - Θέλουν αλλαγή…ΑΜΕΣΑ!

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης Χαλκιδέοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου και παραβρέθηκαν σε μία σεμνή εκδήλωση παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού «ΑΜΕΣΑ» με τον οποίο κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Στο STOREYS δεν έπεφτε καρφίτσα ενώ πολύς κόσμος έμεινε να παρακολουθεί στο πεζοδρόμιο και το δρόμο. Ο δήμος Χαλκιδέων πρέπει να αλλάξει χέρια και μάλιστα άμεσα. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κόσμος που ζει, δραστηριοποιείται και συμμετέχει πλέον σε αυτή τη σοβαρή προσπάθεια.

Από τους ανθρώπους που αγαπούν την πόλη του ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Σπύρου, ο οποίος δεν θέλει «one man show» το δήμο, έκανε μία πρώτη δημόσια επαφή με τον κόσμο και παράλληλα ένα κάλεσμα στο δημότη να είναι συνοδοιπόρος του σ΄αυτό το ταξίδι.

Μίλησε για την τουριστική ανάπτυξη του δήμου και την αναγκαιότητα να έχει ένα branding, την ταυτότητα που θα κατευθύνει τον επισκέπτη και θα τον οδηγεί να απολαύσει το ταξίδι σε ένα δήμο που έχει απ’όλα να του προτείνει.

Ο κ. Σπύρου όμως ανακοινώνει για πρώτη φορά ότι όλο αυτό το master plan που ετοιμάζει για το Δήμο Χαλκιδέων και θα παρουσιάσει προεκλογικά δεν είναι τίποτε άλλο από μία ισχυρή συνεργασία με τον κόσμο. Κάνοντας κάλεσμα σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν στα «συμμετοχικά εργαστήρια». Δράσεις που ετοιμάζει ο ίδιος για το δήμο, δίνοντας την ευκαιρία στο δημότη να ενεργοποιηθεί.

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Κάπως έτσι και ο κ. Σπύρου θέλει τους δημότες Χαλκιδέων να νιώθουν άρχοντες στην πόλη τους. Ένα θέμα που έθεσε από την αρχή.

Χωρίς αντιπολιτευτική διάθεση, βάζοντας πάνω απ΄ όλα το στόχο του, για τον οποίο είχε πολλά περισσότερα να αναφέρει έκανε κατανοητό στους παριστάμενους ότι έρχεται για να κάνει ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς του δήμου και μάλιστα …ΑΜΕΣΑ!

Άνοιξε την αγκαλιά του, σε ανθρώπους από όλους τους κομματικούς χώρους και όλων των ηλικιών και εκείνοι με τη σειρά τους, αγκάλιασαν την προσπάθεια του υποψηφίου δημάρχου. Ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων, Γιώργος Μπουραντάς.

 

 

sp11

 

sp1

 

sp2

 

sp8

sp3

sp5

sp6

sp10

sp11

 

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 09:53

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr