Τελευταία Νέα

Ο ρόλος του Παναγιώτη Αναγνώστου στα χρήματα της ΔΕΗ για το Παπανικολάου και έργα στο Δήμο που δεν απορροφήθηκαν ποτε!

Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους θέλησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αναγνώστου. Ο κ. Αναγνώστου αισθάνθηκε την ανάγκη όπως ο ίδιος ανέφερε να λύσει μία παρεξήγηση λεγομένων σε προηγούμενη συνεδρίαση που αφορούσε συζήτηση για τους ειδικούς συμβούλους του Δήμου.

«Σε παλαιότερη ομιλία μου είχα αναφέρει για τις υπηρεσίες των ειδικών συμβούλων και ατυχώς έγινε μία παρανόηση από τους κυρίους Μπουραντά και Ζέρβα. Ως προς τη λέξη σύμβουλος» είπε στο Δ.Σ ο κ. Αναγνώστου και συνέχισε:

«Σε όλους και όλες είναι γνωστό ότι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν μισθό. Δεν πληρώνονται δηλαδή. Όμως κατηγορήθηκα από εσάς κ. Ζέρβα, φεύγοντας επειδή είχε δημιουργηθεί μία κατάσταση και για να αποφορτίσω την κατάσταση. Έφυγα εκείνη τη στιγμή και μου είπατε ότι δεν έχω προσφέρει τίποτα στο δήμο. Όμως, ως Αντιπρόεδρος που είστε στο Ινστιτούτο Παπανικολάου, χάθηκαν 500.000 ευρώ παρά τις υποδείξεις μου για τον τρόπο που θα εισέπρατταν από τη ΔΕΗ αυτά τα χρήματα. Γι’ αυτά τα χρήματα είχα από την προ τελευταία υπογραφή εκείνα τα χρόνια.»

Στη συνέχεια, ο κ. Αναγνώστου αναφέρθηκε στα Τεχνικά έργα επισημαίνοντας ότι είχε επίσης την προ τελευταία υπογραφή από πλευράς της ΔΕΗ, χάθηκαν επίσης όπως είπε 600.000€. «Και γι’ αυτά τα έργα υποδείκνυα τους τρόπους για την είσπραξη αυτών των χρημάτων», επιρρίπτοντας την ευθύνη γι΄αυτό στον κ. Μπουραντά και τον κ. Μπαράκο που ήταν στα Τεχνικά Έργα. Και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των συναδέλφων αλλά και οποιουδήποτε πολίτη όπως είπε για την επίδειξη των αποδείξεων των λεγομένων του στα παραπάνω.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 21:32

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr