Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζέντλεμαν και άριστος οικοδεσπότης ο Δήμαρχος Σκύρου- Υποδέχθηκε τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΠΕΔ στο λιμάνι της Κύμης

Οι Σκυριανοί είναι γνωστοί για τη φιλοξενία τους και το δείχνουν έμπρακτα! Με μπροστάρη το δήμαρχο Νίκο Μαυρίκο, ο οποίος την Παρασκευή το απόγευμα, υποδέχθηκε στο λιμάνι της Κύμης για να ταξιδέψουν μαζί στο πανέμορφο Νησί της Στερεάς, την όμορφη Σκύρο, τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Νίκο Σουλιώτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς επίσης και τους συνεργάτες τους.

Αυτό σχολιάστηκε θετικά από όλους και σηματοδοτούσε τι θα ακολουθούσε στο Νησί. Ο κ. Μαυρίκος φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια. Ζεστή φιλοξενία, προνόμιο των Σκυριανών που την έδειξαν και μέσα και από τα παραδοσιακά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει με πολλή αγάπη, την ξενάγηση με ενημέρωση για την ιστορία του Νησιού. Και βέβαια, κέρδισε στις καρδιές όλων, η Σκύρος, καθώς λίγο πριν αναχωρήσουν για τους δήμους τους, οι φιλοξενούμενοι, έδιναν υπόσχεση πως θα είναι ο πιο λατρεμένος τους προορισμός το επόμενο διάστημα.

Τον ενθουσιασμό του για το Νησί δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε ο βουνίσιος Πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο οποίος συστήνει πλέον το Νησί για διακοπές ανεπιφύλακτα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη. Κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Δήμαρχο, Νίκο Μαυρίκο, ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΠΕΔ Νίκο Σουλιώτη και την Διευθύντρια της ΠΕΔ, Λίτσα Γεραντώνη

(Θα ακολουθήσει ανάρτηση με τη συνέντευξη του κ. Σουλιώτη)

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 20:38

Σχετικά Άρθρα