Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση στην Κύμη για να στηρίξουν το Γιώργο …

Πλήθος κόσμου ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, στήριξε τη σημερινή εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών που θα κάνει στις 16 Μαρτίου ο 22χρονος Γιώργος. Ένας νεαρός που πάσχει από λευχαιμία.

Την πρωτοβουλία για την εκδήλωση ανέλαβε με απόφαση του το Δ.Σ του Συλλόγου του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Κύμης. Μία εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό που στέφθηκε με επιτυχία. Ενώ την ορχήστρα πλαισίωσαν τα παιδιά της Κύμης που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να παίξουν μουσική. Ο Γιώργος Χουλιάρας και ο Τάκης Πογκας οι οποίοι προκάλεσαν τους μουσικούς Θέμη Ζέρβα, Στέργιο Λαθουρά και τον κ. Κάργα στο βιολί ενισχύοντας το μουσικό σχήμα, πάντα για καλό σκοπό.

Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ήταν η υποψήφια Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Βάσω Παππά, η Διοικητής του Νοσοκομείου της Κύμης κα Αγγελοπούλου, η Πρόεδρος του ΤΕΕ Άννα Παππά, η κα Λία Σπανού μητέρα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανού, η οποία εκπροσώπησε το Παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρίας στη Χαλκίδα ως μέλος του Δ.Σ, η Πρόεδρος του Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γιώργος Κουλούρης κ.α.

giorgos 2

giorgos 3

giorgos 4

giorgos2

giorgos 5

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 18:39