Τελευταία Νέα

Από το γήπεδο στο κρατητήριο απόψε ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς- Οι μηνύσεις και το βίντεο…

Ένα φάουλ σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.grήταν η αιτία να ανάψουν τα αίματα μεταξύ του πρώην δημάρχου Κύμης Δημήτρη Θωμά και της διαιτητή του παιχνιδιού Α.Ο ΚΥΜΗΣ-Γ.Σ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ  που γινόταν σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κύμης.

Ο πρώην δήμαρχος, ως οξύθυμος χαρακτήρας κατά τη διάρκεια του αγώνα ενοχλημένος για ένα φάουλ που δόθηκε στην ομάδα του Α.Ο. ΚΥΜΗΣ τα έβαλε με τη διαιτητή φωνάζοντας εναντίον της στο γήπεδο :«Δεν κρατήθηκες …δεν κρατήθηκες…» Φράση όμως που όπως φαίνεται έφτασε παραφρασμένη στα αυτιά της διαιτητού που άκουσε: «Δεν πη@δ@χ@ηκες …»  (επι 3 φορές), με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία και να ζητήσει από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον κ. Θωμά και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κύμης για να του υποβάλλει μήνυση. Ο πρώην δήμαρχος με τη σειρά του θέλησε κι εκείνος να υποβάλει μήνυση στη διαιτητή στην οποία μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει ότι παράκουσε τα λεγόμενα του.

Το βίντεο του αγώνα ήρθε να ρίξει φως στη υπόθεση δικαιώνοντας το Δημήτρη Θωμά. Καθώς όντως «Δεν κρατήθηκες…» της φώναξε τρεις φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τέλος καλό, όλα καλά μετά την προβολή του βίντεο, που λειτούργησε ως «φύλακας άγγελος» του πρώην δημάρχου Κύμης –Αλιβερίου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τον ίδιο που έχει ήδη αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη. 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 22:36

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr