Τελευταία Νέα

Τροχαίο με ένα νεκρό σε καραμπόλα στην Ακτή Νηρέως (φωτο)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 82 χρονος, το πρωί του Σαββάτου στην Ακτή Νηρέως λίγο πριν το Αλιβέρι, όταν το ΙΧ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα ενώ παράλληλα χτυπήθηκε στο πίσω μέρος από άλλο όχημα που ακολουθούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ μάρκας Mercedes, που οδηγούσε ο 82 χρόνος είχε κατεύθυνση προς το Αλιβέρι, στη δεξιά στροφή μετά την Ακτή Νηρέως, από άγνωστη αιτία ξέφυγε της πορείας του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και «καρφώθηκε» στο μπροστινό μέρος νταλίκας που είχε κατεύθυνση προς Χαλκίδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και τρίτο όχημα, το όποιο δεν πρόλαβε να σταματήσει «εμβόλισε» στο πίσω μέρος την Mercedes, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός από τα συντρίμμια του οχήματος, 82 χρόνος γιατρός από την περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Πληροφορίες αναφέρουν επισης, ότι ο οδηγός της νταλίκας έκανε ότι μπορούσε την τελευταία στιγμή για να αποφύγει το τροχαίο. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν πρόλαβε ανάλογο ελιγμό να κάνει και ο άτυχος οδηγός της Mercedes με αποτέλεσμα να βρει τη νταλίκα μπροστά και αριστερά και την ίδια ώρα ο οδηγός επίσης μικρού φορτηγού που ακολουθούσε την Mercedes να τη χτυπήσει στο πίσω  μέρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος από τον οδηγό της Mercedes, ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος. Δεν αποκλείεται να έπαθε κάτι ενώ οδηγούσε και το αυτοκίνητο να κατέληξε χωρίς καμία δική του παρέμβαση στο αντίθετο ρεύμα. Όλα όμως εξετάζονται… από τους αστυνομικούς του Α.Τ Αλιβερίου που κάνουν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η νεκροψία.

Σημαντική η συνδρομή για ακόμη μία φορά της Ομάδας Διάσωσης Αλιβερίου, άτομα της οποίας έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν στο έργο της Τροχαίας, αφού μετά το δυστύχημα ο δρόμος γέμισε λάδια και υπήρχε κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς. Μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το οδόστρωμα παρέμειναν στο σημείο  και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

 troxaio 6

 

 troxaio akti 4

 

 

troxaio akti 2

 

troxaio akti

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 15:41

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr