Τελευταία Νέα

Ο Μπακογιάννης δηλώνει περήφανος για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Κύμης

Την Ακαδημία του Εμπορικού Ναυτικού Κύμης επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό και την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου. Τίμησαν με την παρουσία τους την ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής, η οποία έγινε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστιας κ.κ. Σεραφείμ, με τον Περιφερειάρχη να δηλώνει περήφανος που η Ακαδημία της Κύμης αναβαθμίστηκε με πρόγραμμα του ΕΣΠΑ μέσα από το οποίο εξοπλίστηκε με 6 προσομοιωτές στους οποίους εκπαιδεύονται οι σπουδαστές σε πραγματικές συνθήκες πάνω στις γέφυρες πλοίων.

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που γίνεται στην Ακαδημία Ναυτικού της Κύμης και πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό που γίνεται για τη Ναυτιλία στην οποία βασίζεται και η οικονομία της Χώρας μας, τονίζοντας ότι από τη συγκεκριμένη σχολή βγαίνουν άξιοι καπετάνιοι εκπαιδευμένοι σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Κάτι για το οποίο όπως είπε θα πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κύμης Δημήτρης Πόγκας κ.α

Ακολούθησε περιήγηση των παραβρισκόμενων στις αίθουσες με τους προσομοιωτές και δεξίωση στην αίθουσα ψυχαγωγίας της Σχολής. 

 

periigisi

 

stamou papanastasioy spanos

Ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Βαγγέλης Στάμου με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό

prosomiotid

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 11:14

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr