Τελευταία Νέα

Με τον αέρα του υποψήφιου Προέδρου ο Κούκουζας στην Κάρυστο

Την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος του Επιμελητηρίου θα ανακοινώσει και επίσημα πλέον παρουσιάζοντας και τους πρώτους «στρατιώτες» της παράταξης, ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου και Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Εύβοιας, Βαγγέλης Κούκουζας. Βρέθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Κάρυστο τιμώντας με την παρουσία του την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Κούκουζας ο οποίος είναι Διευθυντής στην ΑΝΔΙΑ, μεταξύ «τυρού και αχλαδιού» ξεκαθάρισε το τοπίο, επισημαίνοντας ότι τον ενδιαφέρει να κατέβει στις εκλογές που θα γίνουν την άνοιξη στο Επιμελητήριο ως υποψήφιος Πρόεδρος. Ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις επαφές αναζητώντας νέα, μη τρωτά πρόσωπα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του και θα δώσουν την ευκαιρία στα μέλη του επιμελητηρίου να δράσουν μέσα από ένα πρόγραμμα, προς όφελος των επιχειρήσεων του Νομού.

 Ξεκαθάρισε πως θα έχει στο συνδυασμό και ανθρώπους οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί και αποτελούν για τον ίδιο «δοκιμασμένη συνταγή» δεδομένου ότι η εμπειρία αυτών μπορεί να λειτουργήσει ως οδηγός στους νέους που θα αναλάβουν στην συνέχεια.

Η Κάρυστος αγαπάει το Βαγγέλη Κούκουζα και βέβαια εκείνος το εισπράττει γενναιόδωρα από τον κόσμο, κάθε φορά που θα την επισκεφθεί. Στο σύντομο χαιρετισμό που απηυθυνε την Κυριακή στην Πλατεία Αμαλίας στην Κάρυστο είπε:

«Χαιρετίζω την εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου, μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Προσωπικά εύχομαι σε όλους τους επαγγελματίες –εμπόρους και στους κατοίκους της Καρυστίας Υγεία, Δύναμη, Δημιουργία , για τη νέα χρονιά.

Εύχομαι να βγούμε από την πολύχρονη και επώδυνη οικονομική κρίση και να ξαναμπούμε στους παλιούς ρυθμούς ζωής. Ο Δήμος Καρύστου με την βοήθεια όλων των παραγόντων ξεκόλλησε από την μετριότητα. Ανεβαίνουμε ένα δρόμο ανηφορικό και δύσκολο.

Πιστεύω όμως ότι η καταξίωση και η καθιέρωση μέσα από προσπάθειες έρχεται».

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr