Τελευταία Νέα

Μπουρμάς - Πάνου παρουσίασαν τις δράσεις του ΟΛΝΕ στο Επιμελητήριο

Άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιχειρηματικότητα είναι πολλές από τις δράσεις του ΟΛΝΕ. Στην αποψινή συνεδρίαση μετά από αίτημα του Επιμελητηριακού Συμβούλου Γιάννη Λαλανίτη, τίμησαν με την παρουσία τους τη συνεδρίαση ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΟΛΝΕ Ηλίας Μπουρμάς και ο Γιώργος Πάνος. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Λιονάκης ανέφερε τη σημασία που έχει η συνεργασία του Επιμελητηρίου με τον ΟΛΝΕ προς όφελος των μελών του.

Μίλησε για το αθόρυβο μεν πλην ουσιαστικό έργο του Οργανισμού Λιμένος, ενώ η Γραμματέας του Επιμελητηρίου Βούλα Αγιοστρατίτη και επιμελητηριακοί σύμβουλοι όπως ο Γιάννης Μαραγκός, η Σοφία Βότση, ο Γιάννης Λαλανίτης αναφέρθηκαν στα αιτήματα εμπορικών συλλόγων του Νομού για θέματα που αφορούν τον Οργανισμό καταθέτοντας παράλληλα μία σειρά δικών τους προτάσεων προς αξιολόγηση στον Οργανισμό Λιμένων.

Το επόμενο ραντεβού θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Μπουρμάς στον ΟΛΝΕ όπου θα συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Επιμελητηρίου προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσεις και να υλοποιηθούν μία σειρά από προτάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 02:32

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr