bannernew6

Τελευταία Νέα

Εκτός εκλογικού αγώνα έθεσε τον εαυτό του ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ Σπύρος Πνευματικός, μετά από τις δηλώσεις του υποψήφιου για τους ασθενείς με καρκίνο. «Επειδή τα λεγόμενά μου σε συνέντευξη δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και άφησαν περιθώρια παρερμηνείας, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όργανα της ΝΔ αποσύρομαι από τον εκλογικό αγώνα και δηλώνω ότι σε περίπτωση που εκλεγώ, θα παραιτηθώ από βουλευτής και θα παραδώσω την έδρα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά» δήλωσε ο κ. Πνευματικός.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην Αιδηψό ανακοίνωσε ότι ο Πνευματικός τίθεται εκτός εκλογικού αγώνα (όχι από τα ψηφοδέλτια, έχουν εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο και δεν μπορούν να αλλάξουν τώρα) κι ότι θα παραιτηθεί και θα παραδώσει την έδρα αν εκλεγεί. «Ένα πράγμα δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ: την καθολική πρόσβαση του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως σε ποιο στάδιο βρίσκεται, στην καλύτερη θεραπεία που μπορεί να προσφέρει το ΕΣΥ», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μία από τις ωραιότερες παραλίες της Β. Εύβοιας άλλαξε εικόνα μετά το σεισμό των 4,8 R που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με όσα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς υπάρχει ρήγμα και πιθανή υποθαλάσσια κατολίσθηση των αποθέσεων άμμου.

«Με τα το σημερινό σεισμό η παραλία στο Μύλο των Γιάλτρων υπέστη καθίζηση. Συντονισμένα με τον λιμενάρχη Λ.Αιδηψού και μετά από επικοινωνία μας με το ΙΓΜΕ ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη ρήγματος και την πιθανή υποθαλάσσια κατολίσθηση των αποθέσεων άμμου.Οι υπηρεσίες θα κάνουν αυτοψία τις επόμενες ημέρες. (ευχαριστούμε το Φώτη Παρακατσελάκη για τη λήψη με drone)» δήλωσε ο δήμαρχος.

Την Αιδηψό και την Ιστιαία θα επισκεφθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τον κόσμο. Συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί θα συναντήσει πολίτες στο Apollon Music στα Λουτρά Αιδηψού και στις 11 θα βρίσκεται στο Malmo στην Πλατεία Ιστιαίας. Ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Στυλίδα όπου θα έχει συναντήσεις  13:15 στο All day.

Την Τετάρτη 7/6 και ώρα 18:00 στην αιθουσα δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο στην παραλία της Χαλκίδας θα γίνει κλειστή συνάντηση μελών & στελεχών της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Ευβοιας.

«Το αποτέλεσμα της 21 Μαΐου έδειξε ότι ο δημοκρατικός κόσμος της Εύβοιας μας εμπιστεύεται και πάλι. Με ψηλά το κεφάλι αλλά και με σωστό σχεδιασμό καλούμαστε να δώσουμε την τελική μάχη στις 25 Ιουνίου. Συλλογικά και με οργάνωση θα είμαστε οι πρωταγωνιστές» επισημαίνουν από τη Νομαρχιακή.

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων

Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:

  • Κώστας Ντεγιάννης

Ο Κώστας Ντεγιάννης είναι 36 χρόνια πυροσβέστης, έχει υπηρετήσει 8 χρόνια στην Πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας και 28 χρόνια στην Πυροσβεστική υπηρεσία αεροδρομίου Τανάγρας, ως εκπαιδευτής διασώστης σε πολεμικά αεροσκάφη. Έχει ασχοληθεί με τη φωτογραφία, την ιστιοπλοΐα και το θέατρο. Είναι πατέρας δύο παιδιών, της Άρτεμις και του Γιάννη. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

  • Γιώργος Παλαιολόγος

Ο Γιώργος Παλαιολόγος σπούδασε στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας, ενώ η αγάπη του για τη διατήρηση μνημειακών στοιχείων μιας πόλης τον ώθησε στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης, με τίτλο «Ολοκληρωμένη Προστασία Ιστορικού Δομημένου Περιβάλλοντος». Παράλληλα κάτι που ξεκίνησε ως χόμπι και κατέληξε δευτερεύον επάγγελμα, είναι η εναέρια βιντεοσκόπηση. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

  • Κατερίνα Σεπετή

Η Κατερίνα Σεπετή με καταγωγή από τα Φύλλα, είναι παντρεμένη με τον Κώστα Καρατζά και μητέρα 3 παιδιών. Απασχολείται στην επιχείρηση που διατηρούν οι γονείς της, στο πρατήριο υγρών καυσίμων στα Φύλλα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την εταιρεία ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Χαλκίδας, ως συνοδός σε παιδιά δημοτικών σχολείων Βασιλικού.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια Μίλτος Χατζηγιαννάκης λίγες μέρες μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, στο ράδιο ΕΥΡΙΠΟΣ 90fm, το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου, μία μέρα πριν την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Εύβοια.

Ο κ. Χατζηγιαννάκης επεσήμανε για ακόμα μία φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μία μάχη που δεν τη θεωρεί εξ αρχής χαμένη. «Αιφνιδιαστήκαμε δυσάρεστα από το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου διότι δε σας κρύβω τελείως διαφορετικές προσλαμβάνουσες είχαμε και τελείως διαφορετικές προσδοκίες» είπε ο υποψήφιος βουλευτής. Σε ότι αφορά την αιτία του «κακού», ο κ. Χατζηγιαννάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, ήταν και οι αναποφάσιστοι που αποφάσισαν τελευταία ώρα να πάνε να ψηφίσουν. Ενώ παραδέχθηκε ότι και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν επικοινωνιακά λάθη τα οποία δεν μπόρεσαν να προστατέψουν την εικόνα και να περάσουν τα μηνύματα που ήθελαν.

«Είναι ανοιχτό το αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου. Γι’ αυτό παλεύουμε να περάσουμε το μήνυμα στους Έλληνες πολίτες ότι αυτό ακριβώς που εμείς θέλουμε είναι καλύτερες μέρες, για τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Με αξιοπρέπεια, με καλύτερους μισθούς με μεγαλύτερη ανάπτυξη και ένα εθνικό σύστημα παιδείας που θα δίνει ίσες ευκαιρίες στα παιδιά όλης της Χώρας. Με ένα εθνικό σύστημα υγείας στο οποίο δε θα ντρέπεσαι να μπεις μέσα και αυτή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε έστω και τώρα» είπε ο κ. Χατζηγιαννάκης και συνέχισε επισημαίνοντας θέματα οικονομίας και το ασφαλιστικού «Αυτό που φαίνεται στην πραγματικότητα. Απλά, επειδή η Ν.Δ είχε μία πολύ σημαντική επικοινωνιακή υπεροπλία καθώς όλη της η πολιτική στηρίζεται στην επικοινωνία, και όχι τόσο πολύ στην ουσία.

Ένα παράδειγμα: Χθες έληξε η παράταση που είχαν για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι δεν έχουν καλύψει τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Ένα τραγικό μέτρο στο οποίο είχε δοθεί μία παράταση μέχρι τις 31 Μαΐου του 2023. Έληξε χωρίς να ανανεωθεί. Το κυριότερο όμως χωρίς να δοθεί η δυνατότητα στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας ελεύθερους επαγγελματίες να κάνουν μία ευνοϊκή ρύθμιση όπως αυτή που είχαμε φέρει εμείς το 2018».

Σε ότι αφορά στο κλείσιμο των τραπεζών το 2015 «Νομίζω ότι ο φόβος ήταν αυτός που καθόρισε και το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου…Πραγματικά το 2015 είχαμε μνημόνιο, είχαμε ένα δημοψήφισμα για το οποίο μας τιμώρησαν για την ετυμηγορία των πολιτών οι ευρωπαίοι και αυτοί έκλεισαν τις τράπεζες. Δεν τις έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έδωσε εντολή κλεισίματος των τραπεζών και των Capital Controls. Και νομίζω ότι εμείς αποδείξαμε με τη δουλειά μας και όχι με τα λόγια.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΙΛΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ

 

 

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε για πρώτη φορά στη Διεθνή έκθεση «The Design Show» που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο από την 1η έως και τις 3 Ιουνίου 2023, στο Κάϊρο της Αιγύπτου.

Η έκθεση «The Design Show» αποτελεί μια σημαντική έκθεση αρχιτεκτονικής εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού, κατασκευαστικού κλάδου και δομικών υλικών, που απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, συμβούλους κτιρίων και μηχανικών, προγραμματιστές σχεδιασμού και τοπογράφους. Περιλαμβάνει εταιρείες κατασκευής επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εταιρείες σχεδιασμού εξωτερικού χώρου και τοπίου, αρχιτεκτονικό φωτισμό, εξοπλισμό κήπου, εξοπλισμό προμηθευτών και εργολάβων, εταιρείες ανακαίνισης, σκυρόδεμα, μάρμαρο, προϊόντα αλουμινίου, μηχανολογικά, ηλεκτρολογικά και υδραυλικά, συστήματα ήχου και εικόνας και συστήματα ασφάλειας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την οποία εκπροσώπησε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης επικεφαλής της παράταξης Στερεά Υπεροχής, με την συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) οργάνωσε και συντόνισε επιτυχώς μια δυναμική παρουσία στην έκθεση αποτελούμενη από 4 επιχειρήσεις του κλάδου των κατασκευών και των δομικών υλικών. Παράλληλα, την έκθεση επισκέφθηκε επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Ευβοίας η όποια απαρτιζόταν από εκπροσώπους 7 εταιρειών με δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο της έκθεσης. Την όλη προσπάθεια στήριξε η Πρεσβεία της Ελλάδος και το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών υποθέσεων της Πρεσβείας στο Κάϊρο, ενώ ο Εξοχότατος Πρέσβης κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, ΠΥA΄ παρέθεσε για τα μέλη της αποστολής δεξίωση στην Πρεσβευτική κατοικία, καλωσορίζοντας τους στην Αίγυπτο.

Οι στερεοελλαδίτικες επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο μεγάλο αυτό εκθεσιακό γεγονός απέσπασαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές από τους πολυάριθμους επισκέπτες. Παράλληλα τους δόθηκε η δυνατότητα να προωθήσουν ευρηματικές και ποιοτικές λύσεις για κάθε κατασκευαστική πρόκληση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κος Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε «συμμετείχαμε για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση ‘The Design Show’ στο Κάϊρο. Γνωρίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού για τους κλάδους των κατασκευών και της αρχιτεκτονικής, ενισχύσαμε οικονομικά τις στερεοελλαδίτικες επιχειρήσεις, προσφέροντας μια μοναδική εκθεσιακή εμπειρία σε ένα γεγονός με υψηλή απήχηση. Η παρουσία των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ήταν υποδειγματική και εντυπωσίασε τους επισκέπτες. Η άρτια τεχνική και επιστημονική κατάρτιση που χαρακτηρίζει την συνολική επιχειρηματική αποστολή των 11 επιχειρήσεων άφησε μεγάλα περιθώρια για μελλοντικές συνεργασίες. Συνεχίζουμε αδιάκοπα να αξιοποιούμε με σύνεση κάθε διαθέσιμο οικονομικό πόρο προς όφελος της περιφερειακής επιχειρηματικότητας και οικονομίας».

 designshow2

designshow3

designshow4

Η Τοπική μας Εκκλησία πρόκειται, συν Θεώ, να ευλογηθεί με την υποδοχή και την παρουσία της θαυματουργού ιεράς εικόνος της Παναγίας Σουμελά, της προστάτιδος και εφόρου του απανταχού Ποντιακού Ελληνισμού, από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας.

Η υποδοχή της Ιεράς εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023, στις 7μ.μ., στα προπύλαια του Ενοριακού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος, και πρόκειται να την υποδεχθεί ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο Ιερός Κλήρος και ο θεοτοκόφιλος λαός της Ιεράς Μητροπόλεώς Χαλκίδος.

Μετά την υποδοχή, θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο.

Το ίδιο βράδυ στις 9:30μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία και κατά  τις υπόλοιπες ημέρες παραμονής της ιεράς εικόνος ο Ι. Ναός θα λειτουργεί με το παρακάτω πρόγραμμα.

Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023 (Επέτειος των Εγκαινίων του Ι. Ναού):

ώρα 7π.μ. Όρθρος, Αρχιερατική χοροστασία και Αρχιερατικό συλλείτουργο.

11:30π.μ. θα ψαλλεί Ιερά Παράκληση προς την Σουμελιώτισσα Παναγία.

Από την Παρασκευή 9 Ιουνίου έως την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, θα τελείται καθημερινά Όρθρος και Θεία Λειτουργία από τις 7-9:30π.μ.

Στις 11π.μ., στις 5:30μ.μ. και στις 7μ.μ. (μετά τον Εσπερινό) θα τελείται Ιερά Παράκληση προς την Παναγία Σουμελά.

Καθημερινά, στις 9:30μ.μ. θα γίνεται Ιερά Αγρυπνία.

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, ώρα 7π.μ. ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

10:30π.μ., 12:30μ.μ., 5:30μ.μ., 9:30μ.μ., 11μ.μ. Ιερά Παράκλησή προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Ώρα 7μ.μ. Η Ακολουθία του Εσπερινού.

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, ώρα 6:40π.μ. Όρθρος - Αρχιερατική χοροστασία, η Ακολουθία της διασαλευθείσης Αγ. Τραπέζης και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

12:30μ.μ. και 5:30μ.μ., Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

7μ.μ. η Ακολουθία του Εσπερινού και ο Ακάθιστος Ύμνος.

9:30μ.μ. Ιερά Αγρυπνία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της ιεράς εικόνας στη Χαλκίδα, δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, ο Ι. Ναός, θα παραμένει ανοικτός, από τις 7π.μ. έως τη 1π.μ.

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, με τρείς καταξιωμένους νέους:

         Μιχάλης Δεσποτάκης

Ο Μιχάλης Δεσποτάκης ασχολήθηκε με τα κοινά πριν 10 χρόνια και είχε εκλεγεί Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Χαλκίδας. Αποφοίτησε θεολόγος από την Ανώτατη εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και είναι Δεξιός Ιεροψάλτης στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου. Είναι παντρεμένος με την Σταματία Χαλεπά και έχουν 2 παιδιά.

Τον έχει κερδίσει η προσφορά προς τον συνάνθρωπο και σήμερα εργάζεται στον οικονομικό τομέα ως Δικτυωτής στην LR HEALTH AND BEAUTY και στον συμβουλευτικό τομέα ακίνητης περιουσίας ως συνεργάτης της NEWDEAL REAL ESTATE.

  • Δημήτρης Στεφανίδης

Ο Δημήτρης Στεφανίδης κατάγεται από πολύτεκνη οικογένεια της Ν.Αρτάκης και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά 18 & 16 ετών. Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στα Χρηματοοικονομικά.

Η επαγγελματική του δράση εκτείνεται σε διάφορους τομείς της οικονομίας, τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο, όσο και σε στελέχωση εταιρειών. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, και έχει ενεργή συμμετοχή στην ανάπτυξη ακαδημίας μπάσκετ στην Ν.Αρτάκη.

  • Νατάσα Χαρίτου

Η Νατάσα Χαρίτου είναι 28 ετών, κάτοικος Αρτάκης. Έχει τελειώσει Λογιστική στο ΔΙΕΚ Χαλκίδας με πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ και ταυτόχρονα φοιτεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Σήμερα δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι ενεργό μέλος και ταμίας τοπικού πολιτιστικού συλλόγου της Νέας Αρτάκης.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βετεράνων (masters), συμμετείχε ο Ευβοϊκός ΓΑΣ με πέντε βετεράνους κολυμβητές – τριες, το τριήμερο 2 – 3 – 4 Ιουνίου στο κλειστό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Αμαρουσίου (ΟΑΚΑ).

Το πολυπληθέστερο πρωτάθλημα που έχει γίνει γι αυτές τις ηλικίες, με την συμμετοχή 500 και πλέον βετεράνων κολυμβητών τριων από όλη την Ελλάδα, όπου έδειξαν ότι η κολύμβηση είναι για όλες τις ηλικίες.

Όσοι συμμετείχαν το ευχαριστήθηκαν και έδωσαν ραντεβού για την νέα χρονιά

Από το Ευβοϊκό ΓΑΣ αναλυτικά οι συμμετοχές:

  • Λάσκαρη Παναγιώτα 1η στα 200 ύπτιο, 2η στα 50 πεταλούδα και 3η στα 50 ύπτιο και 200 ΜΑ στην Κατηγορία 40 – 44.
  • Σιαράπη Γεωργία 2η στα 50 πρόσθιο και 50 ελεύθερο στην Κατηγορία 40 – 44.
  • Στρατής Νικόλαος 5ος στα 50 πεταλούδα και 6ος στα 100 ελεύθερο στην Κατηγορία 45 – 49.
  • Καγιάς Γεώργιος 15ος στα 50 πρόσθιο . στην Κατηγορία 45 – 49.
  • 6η θέση στα 4Χ50 ΜΟ mixμε τους Λάσκαρη Παναγιώτα, Σιαράπη Γεωργία, Στρατή Νικόλαο, Χάρλα Γεώργιο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και το παράδειγμά τους για τους μικρότερους αθλητές- τριες!!!

ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.

Λάσκαρη Παναγιώτα

ΣΙΑΡΑΠΗ

Ευβοϊκός ΓΑΣ

Σελίδα 1 από 927

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr