Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επιστολή της δημοσιογράφου που έγινε αιτία αποκάλυψης της «πολιτικής γύμνιας» της παράταξης Μπουραντά!- Η άνανδρη επίθεση του υπεύθυνου του γραφείου τύπου σε γυναίκα δημοσιογράφο σε δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου… (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ανοχή του δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, και των παριστάμενων δημοτικών συμβούλων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, πλην του Βαγγέλη Μπελιά και του Παναγιώτη Αναγνώστου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου το βράδυ, στα Κριεζά, επιτέθηκε στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Δήμου, Νίκος Αγγελής πετώντας το κινητό της τηλέφωνο με το οποίο βιντεοσκοπούσε τη δημόσια συνεδρίαση, στο πάτωμα.

Η τραμπουκική κίνηση από έναν εκπρόσωπο τύπου σε μία γυναίκα δημοσιογράφο έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω με το σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Μπουρίκα να λέει στη συνέχεια όπου η δημοσιογράφος δέχτηκε μέσα σε λίγα λεπτά και δεύτερη επίθεση, αυτή τη φορά από τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας, εκλεγμένο με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο της Αχλαδερής, Λεωνίδα Χαρλαύτη, ο οποίος επίσης της πέταξε το κινητό τηλέφωνο με το οποίο βιντεοσκοπούσε, στο πάτωμα: «Έλεος ρε παιδιά…Είναι γυναίκα…».

Αφορμή στάθηκε μία επιστολή που έστειλε η δημοσιογράφος προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Πιλάτη , με την οποία ζητούσε να λάβει γνώση ο δήμαρχος και το δημοτικό σύμβουλο για τα άκρως σε βάρος της συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία είχε αναρτήσει στο προσωπικό του μπλογκ, ο κύριος Αγγελής.

Άλλα, έφεραν ονοματεπώνυμο της και άλλα τη «φωτογράφιζαν». Για τα οποία η κα Ντίνη έχει ήδη κατάθεση μήνυση σε βάρος του κ. Αγγελή. Μάλιστα ο λόγος που έκανε την ίδια να θέλει να λάβει γνώση το συμβούλιο, δεν ήταν μία προσωπική διαμάχη με τον κ. Αγγελή όπως προσπάθησε να πείσει το Σώμα ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, αλλά ένα εξώδικο που η κα Ντίνη είχε στείλει στον κ. Αγγελή για μία ανάρτηση που τη «φωτογράφιζε» και που εκείνος την κατέβασε μετά από τηλεφώνημα της στον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου , κ. Γκοσιμίδα.

Η κα Ντίνη με το εξώδικο απευθυνόταν στον κ. Αγγελή, ως ιδιοκτήτη του μπλογκ, ενώ ο κ. Αγγελής απάντησε με εξώδικο για την συγκεκριμένη ανάρτηση στην κα Ντίνη όχι ως ιδιοκτήτης του μπλογκ αλλά, σαν υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου.

Και γι αυτό, η δημοσιογράφος έκρινε ότι θα πρέπει το Σώμα να το γνωρίζει. Αντ’ αυτού, όταν ο κ. Πιλάτης προσπάθησε να διαβάσει την επιστολή ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο συμβούλιο δεν προχώρησε ως όφειλε βάση Νόμου, αλλά υπάκουσε στην εντολή που έδωσε ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς να μη διαβαστεί η επιστολή το περιεχόμενο της οποίας προφανώς και γνώριζε προσπαθώντας να καλύψει το συνεργάτη του για δεύτερη φορά.

Η πρώτη ήταν με τον κ. Αμπελιώτη, που του ζήτησε δημόσια συγνώμη ο δήμαρχος σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, για λογαριασμό του συνεργάτη του, προκαλώντας για λόγους αξιοπρέπειας την παραίτηση του Βαγγέλη Αμπελιώτη, Ειδικού Συμβούλου του δήμου στα Υπουργεία, για τον οποίο επίσης είχε γράψει εναντίον του ο κ. Αγγελής στο μπλογκ του.

Αποτέλεσμα της απόφασης αυτής του δημάρχου, ήταν να «υποτάξει» τους συμβούλους της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν παρόντες, να ταχθούν μαζί του. Γεγονός όμως που προκάλεσε την αντίδραση του συμβούλου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Παναγιώτη Αναγνώστου ο οποίος βλέποντας ότι έχει περάσει ήδη μία ώρα και ακόμη ο Πρόεδρος ψάχνεται να δει τι θα κάνει αν θα τη διαβάσει ή όχι (δέχτηκε και υποδείξεις από τον κ. Αγγελή να μην την διαβάσει) είπε: «Ας τη διαβάσει ρε παιδιά, 3 λεπτά υπόθεση είναι…»

Παρόλο που ο δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Άγγελος Ποθητάκης όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο θέμα με την ανάγνωση του εγγράφου δημόσια, διαβάζοντας τα και ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι νομικό κόλλημα δεν υπάρχει και είπε στον Πρόεδρο να τη διαβάσει.

Συνέχισε όμως ο κ. Πιλάτης να «πλέκει το γαϊτανάκι» του αν θα πρέπει να τη διαβάσει ή όχι. Όλο αυτό κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα εξοργίζοντας τους παραβρισκόμενους συμβούλους που έχοντας άγνοια ως προς το περιεχόμενο της επιστολής όπως δήλωναν δημόσια από τη μία, έλεγαν ο καθένας τα δικά του από την άλλη…

Μάλιστα, ζήτησαν από τον αρμόδιο για την ζωντανή μετάδοση του συμβουλίου να διακόψει την μετάδοση, στερώντας έτσι από τον κόσμο την εικόνα, για να μην έχει άποψη. Την ίδια ώρα η δημοσιογράφος όμως βιντεοσκοπούσε με το κινητό της τηλέφωνο… Στην προσπάθεια «φίμωσης» της, δέχτηκε τις δυο επιθέσεις.

Κάτι που εξόργισε τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του δήμου Κύμης-Αλιβερίου Νίκο Αγγελή, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι πληρώνεται από τους δημότες για να κάνει τη δουλειά του εκεί, που της επιτέθηκε στη δημοσιογράφο πετώντας της κάτω το κινητό της τηλέφωνο, (προκειμένου εκείνη να σταματήσει να βιντεοσκοπεί) παρουσία των συμβούλων και του δημάρχου. Δείχνοντας ασέβεια προς το θεσμό αλλά και τους παριστάμενους.

Πρωτοφανής τραμπουκισμός, με τις «ευλογίες» του Θανάση Μπουραντά που ζητώντας του στη συνέχεια οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να καταδικάσει το γεγονός της αήθους επίθεσης σε βάρος γυναίκας δημοσιογράφου μέσα σε Δημοτικό Συμβούλιο, εκείνος που είχε προκαλέσει με τη στάση του όλη την κατάσταση αυτή, κοιτούσε απαθέστατος, τηρώντας σιγή ιχθύος, δηλώνοντας με τον τρόπο του ανικανότητα να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Η στάση του προκάλεσε την αντίδραση των συμβούλων της αντιπολίτευσης που αποχώρησαν καταδικάζοντας έτσι τα όσα προκάλεσε ένας δήμαρχος να γίνουν σε μία συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου και με τον Πρόεδρο να μην ελέγχει την κατάσταση, προστατεύοντας τη δημοσιογράφο.

Η δημοσιογράφος στη συνέχεια, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του κ. Αγγελή. Την τραμπουκική επίθεση σε βάρος της, καταδίκασαν με δελτία τύπου τόσο η παράταξη του Δημήτρη Θωμά όσο και του Γιάννη Ελαιοτριβάρη όπως και πάρα πολύς κόσμος στο fb όπου αναρτήθηκαν τα βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης. Το ίδιο βράδυ το eviazoom, φιλοξένησε το βίντεο με την επίθεση και σχετικό ρεπορτάζ, ενώ την Παρασκευή στις 22 του μήνα η Ευβοϊκή Γνώμη με ένα σχόλιο της έστελνε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του κ. Αγγελή ο οποίος όπως επισημαίνει η εφημερίδα «έχει ανοίξει μέτωπα» και κάνει κακό στην παράταξη Μπουραντά.

Έχουν περάσει τόσες μέρες και οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι έγινε χαμός στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ μετά το περιστατικό στο δημοτικό συμβούλιο, με συμβούλους του Μπουραντά να ζητούν ακόμα και την αποπομπή του κ. Αγγελή από το Γραφείο Τύπου του Δήμου, κάτι που είχε ζητήσει λίγο πριν παραιτηθεί και ο Βαγγέλης Αμπελιώτης.

Παραθέτουμε την επιστολή που δε διάβασε ο κ. Πιλάτης στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης και το εξώδικο- απάντηση που ο κ. Αγγελής έστειλε στην κα Ντίνη για λογαριασμό ανάρτησης του μπλογκ, όχι ως ιδιοκτήτης αυτού, αλλά ταυτίζοντας το με την ιδιότητα του στο δήμο, ως υπεύθυνος τύπου του δήμου. Προκειμένου να ενημερωθεί ο δήμαρχος ο οποίος δήλωνε άγνοια και στην περίπτωση του κ. Αμπελιώτη για τα δημοσιεύματα.

Αλλά και για να καταλάβουν όσοι δεν κατάλαβαν ότι δε θα έφτανε στο δημοτικό συμβούλιο μια δημοσιογράφος αν το θέμα ήταν προσωπικό με τον κ. Αγγελή και δεν αφορούσε το δήμο Κύμης –Αλιβερίου και τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου που έχει έμμισθη θέση εκεί και πληρώνεται με τα λεφτά των δημοτών. Και την ίδια ώρα στο μπλογκ του περνάει «γενιές δεκατέσσερεις» όποιους τολμήσουν να ασκήσουν κριτική στον κ. Μπουραντά, με την κατάσταση να ξεφεύγει…

Δείτε τα παρακάτω βίντεο τα οποία ως δια μαγείας… εξαφανίστηκαν από τη ροή του βίντεο που ανέβασαν στο Youtube στη σελίδα του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου με την βιντεοσκόπηση της συνεδρίασης, την οποία κανονικά θα μπορούσε να παρακολουθήσει οποιαδήποτε ώρα αυτούσια ο καθένας αλλά και την ώρα του Συμβουλίου ζωντανά!

Bulling στους δημοσιογράφους που δεν μας είναι πλέον αρεστοί; Έχουν όλα αυτά άραγε κάποια σχέση με τις επερχόμενες εκλογές;

Ο κόσμος μπορεί πλέον να καταλάβει…

Μένει να δούμε τι κατέγραψαν στα πρακτικά καθώς έχουμε ηχογραφημένο όλο το πρώτο μέρος της συνεδρίασης…Πρακτικά,χρήση των οποίων ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνουμε στη συνέχεια, δεδομένου ότι η δημοσιογράφος το ίδιο βράδυ υπέβαλε μήνυση κατά του κ. Αγγελή στο Α.Τ Αλιβερίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ κ. ΑΓΓΕΛΗ ΣΤΗΝ κα ΝΤΙΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 18.2.19

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ κ. ΧΑΡΛΑΥΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 18.2.19

 

 

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

epistoli d.s1

epistoli d.s2

epistoli d.s3

epistoli d.s 4

 

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ που έστειλε η κα ΝΤΙΝΗ ως διαχειριστή του μπλόγκ στον κ. ΑΓΓΕΛΗ

aitisi pros eviain

 

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του κ. Αγγελή στην κα Ντίνη ως ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ για το δημοσίευμα στο προσωπικό του μπλογκ και όχι ως ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ!

apadisi aggeli 1Α

apadisi aggeli 2b

 

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΑΡΗΣ

ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ 19 2 2019

 

Επίθεση σε δημοσιογράφο

 

 

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ:

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Ο έμμισθος συνεργάτης του Δήμου προπηλάκισε και τραμπούκισε γυναίκα δημοσιογράφο τη στιγμή που τραβούσε βίντεο- Η στιγμή που της ρίχνει το κινητό (eviazoom.gr)

 

https://www.eviazoom.gr/2019/02/dimotiko-sumvoulio-kimis-aliveriou-o-emmisthos-sunergatis-tou-dimou-propilakise-kai-trampoukise-gunaika-dimosiografo.html

Βαγγέλης Αμπελιώτης: «Ο κ. Μπουραντάς θα πρέπει να καταλάβει ότι όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος- Θα πρέπει να καταλαβαίνουμε πότε πρέπει να φύγουμε από μία θέση, για την υστεροφημία μας- Πάνω απ’ όλα είναι η αξιοπρέπεια μας ρε παιδιά... Τι είμαστε (eviakosmos.gr)

http://www.eviakosmos.gr/index.php/politiki/item/5047-vaggelis-ampeliotis-o-k-bourantas-tha-prepei-na-katalavei-oti-ola-exoun-mia-arxi-kai-ena-telos-tha-prepei-na-katalavainoume-pote-prepei-na-fygoume-apo-mia-thesi-gia-tin-ysterofimia-mas-pano-ap-ola-einai-i-aksioprepeia-mas-re-paidia-ti-eimaste?fbclid=IwAR0zOrdHgSU54JENhgGoR0bYY4-NSBj2VzzASZ3kv1Mvi8yEDe9GL_4_shQ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Ο Γ. Γκοσιμίδας κάνει υποδείξεις στον πρόεδρο (evialead.gr)

 

https://www.evialead.gr/?p=40379&fbclid=IwAR0bXKdHH22N2_aDMLZnQ_06SAvIJsO_-4NtMhFEyaX6G9ai5yjEgJF6NRA

Κουίζ: Πόσο ανθεκτική είναι η συσκευή κινητού τηλεφώνου της Έφης Ντίνη; (βίντεο) (evialead.gr)

https://www.evialead.gr/?p=40407&fbclid=IwAR2agXX42SHLgkgXEqFVvG8_e9MGHPSW2s2u8DPZQ6TFpFHHQCZkU13vxjY

ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ 22.2.19

52835791 2570301136330043 8406732684679708672 n

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 18:37