Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο χάνει την ψυχραιμία της η Μιτζιφίρη…Γιατί άραγε;

Για ακόμα μία φορά με το γνωστό μοναδικό δικό της τρόπο προσπάθησε να «κερδίσει» τις εντυπώσεις η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων Ελένη Μιτζιφίρη. Έφτασε σε σημείο να αποχωρήσει και ο Αντιδήμαρχος κ. Τουχτίδης από την αίθουσα μη μπορώντας να αντέξει την κατάσταση με την κυρία Μιτζιφίρη να διακόπτει διαρκώς τους ομιλητές και να σχολιάζει αρνητικά τα όσα έλεγαν σύμβουλοι της συμπολίτευσης και όχι μόνο.

Από τα «φραστικά πυρά» της δε γλίτωσε ούτε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Νίκος Λεβέντης ο οποίος «τόλμησε» δημόσια να πει ότι η Κυβέρνηση στήριξε τους δήμους οικονομικά, και το δήμο της Χαλκίδας, επιβεβαιώνοντας το δήμαρχο Χρήστο Παγώνη που λίγο πριν είχε αναφέρει ότι ο δήμος της Χαλκίδας δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει χρήματα στο ταμείο του.

Η υποψήφια δήμαρχος άρχισε να φωνάζει ακόμα και όταν ο Πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Χαλκιδέων πήρε το λόγο για να ευχαριστήσει τον Προϊστάμενο της Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου δημόσια για όσα έχουν κάνει για τους εργαζόμενους του δήμου στην καθαριότητα και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση μετά τα δικαστήρια.

Μάταια προσπαθούσε να τη σταματήσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μπαντούνας. Κάθε φορά δημιουργεί εντάσεις στα συμβούλια για να κερδίσει τις εντυπώσεις ή ενδεχομένως για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας… Όμως φαίνεται ως όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο χάνει την ψυχραιμία της η Μιτζιφίρη…Γιατί άραγε;

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 00:14

Σχετικά Άρθρα