Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εύστοχη η τοποθέτηση του Τσώκου για το ΒΙΟ.ΚΑ της Ερέτριας

Μπορεί να είναι νέος δημοτικός σύμβουλος Ερέτριας ο Βαγγέλης Τσώκος αλλά όπως όλα δείχνουν και ως πετυχημένος επιχειρηματίας ούτε την υπογραφή του αλλά ούτε την ψήφο του μπορεί να υφαρπάξει κάποιος. Πόσο μάλλον όταν από τη θέση του Αντιπροέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ερέτριας καλείται να ψηφίσει για σοβαρά ζητήματα που αφορούν το μέλλον του τόπου.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου ο κ. Τσώκος ζήτησε επειδή υπάρχουν και νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, να γίνει ολοκληρωμένη ενημέρωση και να μην υπάρξουν αμφιβολίες για το έργο που αφορά το ΒΙΟΚΑ της Ερέτριας, στο οποίο καλούνται να επικυρώσουν ουσιαστικά αποφάσεις που είχαν ληφθεί στο παρελθόν. Ζήτησε ολοκληρωμένη πρόταση από το δήμαρχο αφού έχει κάνει επαφή με τον ανάδοχο έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι ότι δεν ρισκάρει να χαθεί το έργο. Γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.

Από τους αυτοδιοικητικούς που έχουν μέλλον καθώς δεν εξελέγη για να μιλάει στο δημοτικό συμβούλιο δημιουργώντας εντυπώσεις αλλά ασκώντας τα καθήκοντα ενός αυτοδιοικητικού που εκλέχτηκε για να υπηρετεί τα συμφέροντα του τόπου και των δημοτών.

 

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΩΚΟΥ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 23:20

Σχετικά Άρθρα