Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέρασε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός για το 2020 στο Δήμο Κύμης –Αλιβερίου- Αρνητική ψήφο έδωσαν Κέκης και Καρτελιάς

Μετά από 4 ώρες συνεδρίασης ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2020 στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης –Αλιβερίου, του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Εύβοιας ο οποίος ήρθε καθυστερημένος, το Μάρτιο για ψήφιση.

Οι παρατηρήσεις από πλευράς των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης συζητήθηκαν αλλά δεν ικανοποιήθηκαν πλήρως από τις απαντήσεις που δόθηκαν από τη δημοτική αρχή, όπως επεσήμανε τόσο ο κ. Θωμάς όσο και η κα Θαλασσινού (περισσότερα σε νέα ανάρτηση).

Την έκπληξη απόψε έκανε ο κ. Καρτελιάς εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου στα θέματα πολιτισμού, ο οποίος αφενός πήρε το λόγο κα μιλούσε για τα πανηγύρια και τη χρηματοδότηση του δήμου για θέματα εκπαίδευσης και αφετέρου δεν τάχτηκε με την πλειοψηφία, αφού στο τέλος χωρίς καμία αιτιολογία δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό.

Οι κ.κ. Θωμάς και Θαλασσινού ψήφισαν με το σκεπτικό ότι ο δήμος πρέπει να λειτουργήσει. Ενώ ο κ. Κέκης διαχώρισε τη θέση του, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ακούστηκαν καθόλου η ανάγκη για έργα υποδομής, η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς κ.α «Υπάρχει μία ελπιδοφόρος διέξοδος που είναι μέσω της αντίστασης» είπε καταψηφίζοντας τον προϋπολογισμό ο κ. Κέκης.

(φωτο αρχείου)

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 20:57

Σχετικά Άρθρα