Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τασούλα Ψυχογυιού: «Η ΔΕΥΑΧ θα παραμείνει κλειστή μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ της Τετάρτης»

Κλειστή για το κοινό παρέμεινε και σήμερα Τετάρτη η ΔΕΥΑΧ για το κοινό. Μετά το κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο των γραφείων της Επιχείρησης, τη Δευτέρα, η Διοίκηση αποφάσισε τη διεξαγωγή εκτός των rapid tests, και μοριακών τεστ στο προσωπικό που ήταν στον ίδιο όροφο με το κρούσμα. Να σημειωθεί ότι στη ΔΕΥΑΧ, στο προσωπικό, έχουν γίνει 6 φορές rapid tests.

Για το θέμα μίλησε την Τριτη19 Ιανουαρίου το πρωί στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Τασούλα Ψυχογυιού –Μακαρώνα επισημαίνοντας τα παρακάτω:

«Εμείς, επανειλημμένως κάναμε τεστ σε όλο το προσωπικό, το διοικητικό και το τεχνικό. Έχουμε κάνει τεστ, 6 φορές. Δεν ήμασταν αδιάφοροι γιατί προέχει η υγεία των συνεργατών μου και μετά όλα τα άλλα» είπε η κα Ψυχογιού και συνέχισε:

«Την εβδομάδα που μας περάσαμε είχαμε κάνει test covid 19 μέσα στα γραφεία και την Παρασκευή κάναμε στο συνεργείο. Χτες μας πήρε τηλέφωνο ένας υπάλληλος ότι δεν αισθάνεται καλά. Πήγε στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε test και έδειξε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό. Μπήκε σε καραντίνα».

Όπως επισημαίνει η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, έκλεισαν υποχρεωτικά την Δημοτική Επιχείρηση, λαμβάνοντας υπόψιν τους όλες τις παραμέτρους, από την Τρίτη και θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την Πέμπτη για το κοινό προκειμένου να επαναληφθούν τα rapid tests σε όλο το προσωπικό διοικητικό και τεχνικό. Να σημειωθεί ότι αμέσως έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Σήμερα Τετάρτη, έγινε μοριακό τεστ στους συνεργάτες του ορόφου, του υπαλλήλου που βρέθηκε θετικός και σε όλο το άλλο προσωπικό επαναλήφθηκαν τα τεστ. Μετά τα αποτελέσματα σήμερα το βράδυ, αν όλα πάνε καλά, θα αρχίσει και πάλι να λειτουργεί δια ζώσης ,η επιχείρηση.

Έχουν ενημερωθεί και οι πολίτες με τους οποίους ο υπάλληλος έχει έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι όσοι εισέρχονται στο χώρο της επιχείρησης, θερμομετρούνται.

Αν δεν προκύψουν μετά τα τεστ της Τετάρτης άλλα κρούσματα, η ΔΕΥΑΧ από την Πέμπτη θα λειτουργήσει κανονικά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ 90FM

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 16:19