Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μόνο ένα θετικό στα 348 rapid tests στο Αλιβέρι – Τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδιόχος

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, η διαδικασία rapid test που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε 348 οδηγούς. Τα Drive -Through covid test- 19 πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί και μέχρι το μεσημέρι έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου, παρουσία και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αλιβερίου, Γιώργου Παπαδιόχου, του Αντιδημάρχου Αυλώνος Γιώργου Κότσαρη, του Προέδρου της Επιτροπής Covid 19 του Δήμου Γιώργου Ζέρβα και του δημοτικού συμβούλου Νίκου Μαστροκώστα.

Στα πρώτα 94 τεστ που έγιναν δεν υπήρξαν θετικά κρούσματα, σύμφωνα με όσα δήλωσε το πρωί στην εκπομπή «ταδε έφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη στον EVRIPO 90FM, ανέφερε ότι ήταν όλα αρνητικά.

«Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και θα το κρατήσουμε μέχρι τη μία το μεσημέρι» δήλωσε ο Πρόεδρος και συνέχισε:

«Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί. Έχει τις ανασφάλειές του. Είναι μία ευκαιρία νομίζω και κάνω κάλεσμα μέσα από εσάς όσοι είναι εδώ κοντά στην περιοχή μας να έρθουν να το κάνουν γιατί θα έχουμε μία εικόνα αν χρειαστεί να παρθούν και πιο αυστηρά μέτρα.»

Ο κ. Παπαδιόχος αναφέρθηκε στο κρούσμα που βρέθηκε θετικό σε φούρνο του Αλβερίου τονίζοντας ότι αν δείξουμε όλοι την απαραίτητη υπευθυνότητα, όπως έδειξαν από την διεύθυνση του συγκεκριμένου καταστήματος, που βγήκαν και ενημέρωσαν αμέσως δημόσια, θα προφτάσουμε πολλά στη συνέχεια.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι. Πραγματοποιήθηκαν 348 rapid tests και σύμφωνα με πληροφορίες από το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, ένα μόνο ήταν θετικό. Θα γίνει ιχνηλάτηση, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 16:22

Σχετικά Άρθρα