Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Πρόεδρος αιμοδότησε από τους πρώτους γιατί γνωρίζει καλά την αναγκαιότητα της αιμοδοσίας

Ως έμπειρος αυτοδιοικητικός αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπος ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής και Επιμελητηριακός Σύμβουλος Βαγγέλης Κούκουζας έκανε πράξη την αγάπη του για τον συνάνθρωπο συμμετέχοντας για ακόμα μία φορά ως εθελοντής αιμοδότης, στην αιμοδοσία που πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Κούκουζας έχοντας και ο ίδιος βιώσει πολλές φορές στην οικογένεια του την ανάγκη για αίμα κάνει έκκληση στον κόσμο να αφιερώνει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Καθημερινά και ο ίδιος γίνεται αποδέκτης περιπτώσεων που ζητούν αίμα. Περισσότερο αναγκαίο από ποτέ στις μέρες της πανδημίας!

Έτσι και ως ένα κομμάτι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έρχεται να συμπληρώσει το παζλ των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων που στέκονται στο πλευρό των συνανθρώπων τους με «μπροστάρη» σε όλο αυτό τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό που με τους συνεργάτες του, διοργάνωσαν ένα «μαραθώνιο αγάπης και προσφοράς» σε όλη την Περιφέρεια.

«Δίνουμε αίμα. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή. Στόχος μας είναι να παγιωθεί στην συνείδηση όλων των πολιτών η σπουδαιότητα προσφοράς και ταυτόχρονα να προβληθεί η αναγκαιότητα της εθελοντικής Αιμοδοσίας», δήλωσε ο κ. Κούκουζας.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 14:04

Σχετικά Άρθρα