Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπουραντάς: «Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για τους χώρους των ΣΜΑ είμαστε σε διαβούλευση και θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο»

Ξεκαθάρισε τη θέση του στη σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ στην Κύμη για τη χωροθέτηση του ΣΜΑ , ο δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς ο οποίος αναφερόμενος στη θέση που προτάθηκε για την Κύμη, είπε ότι δεν πρόκειται για ειλημμένη απόφαση και κάλεσε όλους τους αρμόδιους φορείς να κάνουν εμπεριστατωμένες προτάσεις χώρων στην περιοχή. 

Αν και η πρώτη αντίδραση για τη γέφυρα της Σκοτεινής, ήρθε από το δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Αμπελιώτη, ο οποίος διαφωνεί με την περιοχή και ουσιαστικά έρχεται σε ρήξη με εκείνους που έκαναν την επιλογή ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μπελιάς αναφορικά με την επιλογή  του χώρου ανέφερε ότι η πρόταση για το συγκεκριμένο σημείο έγινε γιατί είναι κοντά στο εργοτάξιο του Δήμου. Στη σύσκεψη ήταν και κάτοικοι από το «Κακολύρι» οι οποίοι επίσης δεν συμφωνούν με τη συγκεκριμένη χωροθέτηση του ΣΜΑ στην Κύνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τραπέζι της διαβούλευσης έπεσε και η πρόταση να γίνει ο ΣΜΑ στην περιοχή που είναι ο ΧΑΔΑ στην Κύμη. Κάτι που έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο κ. Μπουραντάς ότι δε γίνεται, γιατί δεν το επιτρέπει ο Νόμος.

 

kimi1

 

 

kimi3

 

 

 

kimi2

 

 

kimi5

 

 

kimi4

 

 

 

kimi7

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 23:57