Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πως ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει το ζωδιακό κύκλο την εβδομάδα που διανύουμε- Η αστρολόγος μελλοντολόγος Άλκηστης συμβουλεύει…

Πως ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει το ζωδιακό κύκλο την εβδομάδα που διανύουμε- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ …

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τις περίεργες διαθέσεις δυο μηνών, που ο ένας κλείνει την αυλαία του εκπαιδευτικά και ο άλλος κάνει την είσοδό του γεμάτος αντιφατικά πλανητικά γεγονότα. Η ανοιχτή έκφραση συναισθημάτων πιθανόν να κοστίσει Κριαράκια μου. Γι’ αυτό καλύτερα να είστε πολύ συγκρατημένοι με έναν ανάδρομο Ερμή. Μέσα Κριοί μου τα κερατάκια, μέσα κι η γλωσσίτσα.. Ο κυβερνήτης σας είναι απέναντι κι εύκολα μπορεί να τσακωθείτε με κάποιο συνεργάτη σας ή το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόσμενες ειδήσεις και γεγονότα αναπάντεχα μπορεί να συμβούν από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας, γλυκά μου Ταυράκια. Δεν αποκλείεται πολλοί από σας να έχετε επαφές που πρέπει να κρατηθούν μυστικές κάτω από την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά σήμερα. H Αφροδίτη και κυβερνήτης σας απ΄ τον Σκορπιό, δίνει περιθώρια εξέλιξης σε θέματα , γι’ αυτό και οι επαφές σας γίνονται πιο εύκολα Πέμπτη και Παρασκευή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα πολυάσχολοι θα είστε Δίδυμοί μου, αυτή την εβδομάδα αφού τα περισσότερα πλανητικά γεγονότα διαμορφώνονται γύρω από τον κυβερνήτη σας και την ανάδρομη του πορεία κ φαίνεται να είναι ενδιαφέροντα. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας με ευχάριστα νέα και σείς μες την ανεμελιά που θα ξυπνήσει τη Πέμπτη με εντάσεις και διαφωνίες. Η πορεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό και του κυβερνήτη σας δίπλα στον Άρη απ’ το Ζυγό, μπερδεύει τα ερωτικά σας φίλοι μου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γλυκά μου Καρκινάκια ευαίσθητα και μοναχικά. Η σύγχυση στην έκφραση των συναισθημάτων σας λόγω του ανάδρομου Ερμή, το παρασκήνιο και η απομόνωση σας από πρόσωπα και καταστάσεις, συνθέτουν το σκηνικό των πρώτων ημερών αυτής της εβδομάδας. Με βήμα πλάγιο όπως εσείς μόνο ξέρετε, θα αποφύγετε το γκρίζο πλανητικό σκηνικό έχοντας σύμμαχο την Αφροδίτη στα προσωπικά και τις.. Κάπως άβολες συζητήσεις με συγγενείς και φίλους.

ΛΕΩΝ

Λιονταράκια μου μπορεί η ζούγκλα να σας είναι οικεία, μα η καθημερινότητα είναι διαφορετική. Σχέσεις, σχέδια και αντιπαλότητες συναισθηματικές, όλα παίζουν στο ίδιο το τραπέζι, με κίνδυνο να ανατραπούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας μετά από μια ανάδρομη επιπλέον πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας που μοιάζει ήρεμη.

Ο Άρης, που είναι η δράση δεν αφήνει περιθώρια απ΄ τον Ζυγό...Οι προγραμματισμένες και μη συζητήσεις πέφτουν στο κενό και κάθε είδους ευκαιρία στιγμές θα μοιάζει άπιαστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμορφο το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής με τον κυβερνήτη σας, τη σελήνη κι άλλους πλανήτες στα οικονομικά σας και θυμηθείτε πως είναι η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Σύμμαχος της γοητείας σας σ΄ αυτή τη διαδρομή η Αφροδίτη με πάθος και δυναμισμό ακόμα κι ένταση να συμπορεύονται. Η παρορμητική έκφραση και το επικριτικό σας στοιχείο όμως, δεν αποκλείεται να διαταράξουν τις σχέσεις σας με πρόσωπα αγαπημένα. Χρειάζεται αμεσότητα κι ευελιξία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγοί μου, διανύετε μια περίοδο ιδιαίτερης ανησυχίας και αστάθειας στην προσωπική σας ζωή και παρότι έχετε τους πιο ανθεκτικούς στυλοβάτες στο ζώδιό σας, αυτό σας αφήνει αδιάφορους. Τετάρτη και Πέμπτη με τη σελήνη στο Καρκίνο και την συνάντησή της με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιο σας, έρχεστε στο επίκεντρο των γεγονότων. Επειδή όμως, το παρασκήνιο με τον ανάδρομο Ερμή κόβει βόλτες στην αυλή σας, προσέξτε τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον έρμη ανάδρομο ξεκινά η εβδομάδα Σκορπιοί μου, δίνοντας έτσι αρκετή τροφή σε συζητήσεις παρελθοντικές κ μη. Στο τελείωμά του ο Σεπτέμβριος, φέρνει πολλές προτάσεις, συμφωνίες για θέματα οικονομικά και υπογραφές συμβολαίων. Οι φίλοι είναι κοντά σας, πάντα με το καλό το λόγο,. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν αρκεί γιατί εσείς πάντα θέλετε κάτι παραπάνω. Καλύτερα να προσέχετε τι λέτε γιατί θα είστε συναισθηματικά μπερδεμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με νέα ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα Τοξότες μου, μα στη πορεία και στην αρχή του Οκτώβρη, τα πράγματα αλλάζουν. Εκεί που λέγατε να βολέψετε τα όπλα σας και στην προσπάθειά σας να πείσετε το σύντροφο για τις απόψεις σας, η ζωδιακή σύμπραξη Αφροδίτης κι ανάδρομου Ερμή, σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε. Πολλοί θα αναγκαστείτε να κάνετε πισωγυρίσματα. Γι’ αυτό κάθε σας κίνηση πρέπει να είναι προσεχτικά μελετημένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απρόοπτα γεγονότα και ειδήσεις ευχάριστες ή όχι θα δείξει με τον ανάδρομο Ερμή ..κάνουν ποδαρικό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, δίνοντάς σας έστω και προσωρινά την εντύπωση, πως όλα μπορούν γίνουν ακόμα κι αν ο φιλοξενούμενός σας δεν ορθοδρομεί.

Έτσι και χωρίς να το θέλετε, μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε λεκτικές παρορμήσεις και να κάνετε γκάφες που θα προκαλέσουν επικριτικά σχόλια και αντιδράσεις στους γύρω σας. Καλύτερα. Δαγκώστε τη γλώσσα σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με πολλές επαφές, μετακινήσεις και απρόσμενες ειδήσεις, ξεκινά η εβδομάδα αυτή κάτω από την επιρροή του ανάδρομου από σήμερα Ερμή. Άλλοι προσπαθείτε να προσεγγίσετε κάποιους, άλλοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας, όμως όλες αυτές οι επαφές κρύβουν μια ένταση που κορυφώνεται την Τετάρτη, έχοντας όλους εσάς τους Υδροχόους πότε on και πότε off. Οι πλανητικές αλλαγές δυναμιτίζουν τις συζητήσεις γι’ αυτό καλύτερα ..να κάνετε τους μουγκούς!

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκια μου γλυκά και ευαίσθητα, μια οι φουρτούνες με το άλλο σας μισό, μια οι τρικυμίες στην οικογένειά σας, μου φαίνεται πως εκτός από την ΕΜΥ, πρέπει φορές να συμβουλεύεστε συχνά και τις προβλέψεις μου! Όσο ευχάριστα κι αν ξεκινά η εβδομάδα, εσείς κρατήστε λιγάκι ΄πισινή΄ γιατί ούτε ο Ήλιος ούτε η Σελήνη έχουν σκοπό να αλλάξουν ΄΄ρότα΄΄-μόνο ο Πλουτωνας σε λίγο- και στην προγραμματισμένη τους μάχη, πάλι εσείς θα την πληρώσετε!

Σχετικά Άρθρα