Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέχρι του Αγίου Πνεύματος θα έχει παραδοθεί η παραλία της Αμαρύνθου

Ήρθε η ώρα να παραδοθεί έστω και προσωρινά η παραλία της Αμαρύνθου στους καταστηματάρχες προς χρήση αλλά και στον κόσμο. Το θέμα έφερε στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο της Ερέτριας, ο κ. Στρουμπούλης, εκπροσωπώντας τους επιχειρηματίες της Αμαρύνθου που είναι λογικό να ανησυχούν καθώς περιμένουν την ολοκλήρωση του έργου στο παραλιακό μέτωπο της Αμαρύνθου, για να τοποθετήσουν τα τραπεζοκαθίσματα και να δουλέψουν κατά τη θερινή περίοδο.

Ο Δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος, εξήγησε ότι υπολείπονται εργασίες για το φωτισμό και το νερό αλλά έχει επικοινωνήσει με την περιφέρεια, και υπάρχει δέσμευση ότι η παραλία θα παραδοθεί προσωρινά, μέχρι του Αγίου Πνεύματος. Σε ότι αφορά τα κάγκελαα ειπώθηκε ότι δεν έχουν πληρωθεί από την Περιφέρεια και γι αυτό δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα.

Σε επικοινωνία του eviakosmos.gr με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη, μας είπε ότι τα κάγκελα έχουν καθυστερήσει να τοποθετηθούν εξ αιτίας της φωτιάς που ξέσπασε πριν από λίγο καιρό σε γαλβανιστήριο του Αλιβερίου, όπου επρόκειτο να γαλβανιστούν. Είναι θέμα ημερών η τοποθέτηση τους ενώ δεν τίθεται θέμα προβλήματος με τη χρηματοδότηση του έργου. Ενώ μας διαβεβαίωσε ότι όντως θα παραδοθεί η παραλία της Αμαρύνθου πριν του Αγίου Πνεύματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Μαϊ 2022 23:37

Σχετικά Άρθρα