Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον 41χρονο ψαροντουφεκά από την Κάρυστο που βρέθηκε στην Ύδρα

Δυσάρεστα τα νέα για τον 41χρονο ψαροντουφεκά Θεόφιλο Τόγια του Θεοδωρου, από την Κάρυστο που αγνοείτο για 13 μέρες. Η σορός του άτυχου άντρα αναγνωρίστηκε από τους οικείους του, στη συνέχεια, αφού ειχε βρεθεί τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, το άψυχο κορμί του, να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή, ανοιχτά της Ύδρας.

Η σορός του άτυχου ψαροντουφεκά με στολή δύτη, βρέθηκε ανοιχτά της Ύδρας, στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού.Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό για περαιτέρω έρευνες. Ενώ στη συνέχεια, οι συγγενείς θα έδιναν τέλος στην αγωνία τους με τον χειρότερο τρόπο. Κλήθηκαν να τον αναγνωρίσουν μετά από 13 μέρες, αγωνίας και πόνου.

Ο 41χρονος ψαροντουφεκάς, είχε πάει την 1η Ιουνίου, με δύο φίλους του για κατάδυση, μετά τον Μπούρο Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου.Εκείνοι ήταν που ειδοποίησαν το Λιμενικό όταν εντόπισαν τη σημαδούρα του να επιπλέει τα ανοικτά της θάλασσας, και κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ενημέρωσαν τις αρχές και κινητοποίησαν και την Ομάδα Διάσωσης Αλιβερίου SAR 312. Η ελπίδα να βρεθεί ζωντανός ο άτυχος νέος παρά τις προσπάθειες, έσβηναν μέρα με τη μέρα.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά. Την Πέμπτη η Κάρυστος πενθεί το χαμό του δικού της παιδιού που θα αποχαιρετήσει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην Κάρυστο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 22:38

Σχετικά Άρθρα