Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δ. Μαραβέλη: «Είναι αδιανόητο η μεγαλύτερη Λουτρόπολη της Ελλάδας να μην έχει Αστυνομικό Τμήμα- Τη Δευτέρα νεκρώνουν τα πάντα στην Αιδηψό»

Αγώνας δρόμου για τους κατοίκους και φορείς της Αιδηψού, προκειμένου να προλάβουν τις εξελίξεις που θα μαραζώσουν, όπως οι ίδιοι επισημαίνουν τη Λουτρόπολη στη Β. Εύβοια. Την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχε η δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, σύλλογοι, φορείς και  κάτοικοι  της περιοχής, με σκοπό να εντείνουν τις κινητοποιήσεις προκειμένου να αποφευχθεί η υποβάθμιση ή ακόμη και το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού.

«Η Λουτρόπολη της Αιδηψού είναι η μεγαλύτερη Λουτρόπολη και κατά την περίοδο του καλοκαιρού φιλοξενεί πλέον των 100.000 τουριστών»  δήλωσε την Πέμπτη το πρωί στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM η Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αιδηψού, Δέσποινα Μαραβέλη και συνέχισε: «Η δήμαρχος θα έρθει σε επαφή με τον ίδιο τον Υπουργό και όλη η πόλη θα είναι μαζί με τη δήμαρχο εκεί στο Υπουργείο».

Αποφασισμένη να διεκδικήσει να παραμείνει το Αστυνομικό Τμήμα είναι η πόλη που την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει σιωπηλή διαμαρτυρία και τη Δευτέρα θα νεκρώσουν τα πάντα στην Αιδηψό.

«Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, καταστήματα, ξενοδοχεία, σχολεία, τα πάντα θα είναι κλειστά και θα συμμετέχουν όλοι στην πορεία διαμαρτυρίας στην Αιδηψό» δηλώνει η κα Μαραβέλη επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά πως είναι αδιανόητο η μεγαλύτερη λουτρόπολη της Ελλάδος να μην έχει αστυνομικό τμήμα.

Η κα Μαραβέλη αναφέρθηκε και στο λιμάνι της Αιδηψού υποστηρίζοντας ένα λιμάνι που θέλουμε να χαρακτηριστεί «Πύλη εισόδου», δεν μπορεί να μη διαθέτει αστυνομικό τμήμα στην περιοχή. Επισημαίνοντας ότι πρόκειται μία τουριστική περιοχή που δεν διαθέτει καν νοσοκομείο.

Τέλος, η πρόεδρος κλείνοντας έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες: «ΟΧΙ στη δολοφονία της Αιδηψού ΟΧΙ στη δολοφονία της Λουτρόπολης! Εκτός από τα ιαματικά λουτρά που βράζουν στην Αιδηψό, αυτή τη στιγμή βράζει και ο κόσμος της».

Σχετικά Άρθρα