Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανανεωμένο το νέο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών -Εμπόρων Εύβοιας μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες

Πραγματοποιήθηκαν χτες το απόγευμα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Χαλκίδα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών –Βιοτεχνών-Εμπόρων Εύβοιας. Ψήφισαν συνολικά τα 25 από τα 45 εγγεγραμμένα μέλη, εκ των οποίων τα 30 ήταν ταμειακώς εντάξει.

Στο 9μελές Δ.Σ εκλέγονται οι Ηλίας Θαλάσσης, Γεώργιος Σταθόπουλος, Ιωάννης Σταθόπουλος, Νίκος Φωκίτης, Μιχαήλ Μιχαηλίδης, Μυρσίνη Μαστραντωνά, Δημήτρης Ξύγκης, Στυλιανός Ιορδάνου και Κωσταντίνος Πικραμένος με αναπληρωματικό μέλος τον Λάμπρο Χριστοδούλου.

Για την Ε.Ε εκλέχτηκαν οι: Μαρία Τσάλλα, Αλέξανδρος Ηλίας και Δημήτρης Τζιρτζιλής.

Τέλος, για την Ομοσπονδία έθεσαν υποψηφιότητα τέσσερα μέλη και εκλέγονται οι Ηλίας Θαλάσσης , Ιωάννης Σταθόπουλος, Ηλίας Ξύγκης και Νίκος Φωκίτης.

Σύντομα θα συνέλθει σε σώμα το Δ.Σ. Καλή θητεία σε όλους. Πρόκειται για έμπειρους και πετυχημένους στο χώρο τους επιχειρηματίες που σκοπό έχουν να σταθούν δίπλα στα μέλη τους για την επίλυση ουσιαστικών προβλημάτων που ταλανίζουν τους κλάδους που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία. Με σύνθημα «η ισχύς εν τη ενώσει» ξεκινά μια δημιουργική θητεία όπως δήλωσε στο eviakosmos.gr.