Τελευταία Νέα

Ξεκινά σήμερα στην Αράχωβα το Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών με την υποστήριξη της Π.Ε Βοιωτίας

Την ευαισθησία της για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με την πανδημία, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, την έδειξε από την πρώτη στιγμή, εμπράκτως, τοποθετώντας στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας ένα μεγάλο πανό με τη φωτογραφία της πρώτης νοσηλεύτριας που έκανε το εμβόλιο για τον covid 19.

Με μεγάλη χαρά σύμφωνα με όσα δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης στο eviakosmos.gr η Βοιωτία φιλοξενεί τις επόμενες μέρες το Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών που θα πραγματοποιηθεί στην Αράχωβα, το διάστημα από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 5 του μήνα.

«Την Πέμπτη ξεκινά στην Αράχωβα το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Νοσηλευτών που θα διαρκέσει 4 μέρες. Όπου αντιλαμβάνεστε για μας είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή το ότι οι υγειονομικοί που είναι στην πρώτη γραμμή του covid θα είναι στην πρώτη γραμμή θα είναι στη Βοιωτία. Θα τους υποδεχθούμε με πολύ χαρά. Μαζί μας θα έχουμε και την πρώτη νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε την κα Έφη Καμπισιούλη, είχα αναρτήσει σε πανό, στην Περιφέρεια, στέλνοντας το μήνυμα για τον εμβολιασμό. Για μας είναι πολύ μεγάλη τιμή να τους υποδεχθούμε έτσι όπως τους αξίζει και να ζήσουμε μαζί τους κάποιες μέρες» είπε η κα Παπαθωμά.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 15:36

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr