Τελευταία Νέα

"Κλείνει το μάτι" στη Βάκα ο Καραμάντουλας «προσβάλλοντας» το Σωματείο;

Ανακοίνωση για όσα θεωρούνται αυτονόητα, για μία δημοτική αρχή, πλέκοντας το εγκώμιο στη δήμαρχο Έλενα Βάκα εξέδωσε η παράταξη του κ. Καραμάντουλα, ζητώντας να βγάλουν και ευχαριστήρια ανακοίνωση στη δήμαρχο για όσα έγιναν στο δήμο στην καθαριότητα, με τελικό αποδέκτη το δημότη και όχι τον συνδικαλιστή εργαζόμενο.

Προσβάλλοντας, με αυτό τον τρόπο συναδέλφους συνδικαλιστές και μη, οι οποίοι να σημειωθεί ότι έχουν «εκδιωχθεί» από την παρούσα δημοτική αρχή, έχουν ταλαιπωρηθεί στα δικαστήρια για τις κάμερες «big-brother», όπου και σε πρώτη φάση έχουν δικαιωθεί, έχουν «λοιδορηθεί» από την ίδια τη δήμαρχο ότι βρίσκονταν πίσω από στημένες σε βάρος της καταστάσεις σε ότι αφορά την περιβόητη μελέτη για τη μεταφορά των σύμμεικτων απορριμμάτων, για την οποία αφού τους κατηγόρησε η δήμαρχος, είπε στη συνέχεια ότι είναι λάθος.

Αλήθεια, δεν όφειλε η δήμαρχος μετά και το δελτίο τύπου για το συγκεκριμένο θέμα να βγάλει ανακοίνωση και να ζητά συγνώμη; Το έκανε κ. Καραμάντουλα, αναρωτιούνται πολλοί συνάδελφοί σας; Με ποιο σκεπτικό λειτουργείτε ως γραφείο τύπου της κας Βάκα;

Από πότε τα Σωματεία βγάζουν ανακοινώσεις με ευχαριστίες στους δημάρχους για τα αυτονόητα; Γιατί πήραν ένα απορριμματοφόρο ή 2 οχήματα. Αυτά είναι τα ανταποδοτικά στο δημότη που πληρώνει στο δήμο…Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου δεν έχει ανάγκη από επιβραβεύσεις για τα αυτονόητα. Η επιβράβευση για εκείνους, που ο κόσμος αναγνωρίζει το δύσκολο έργο που κάνει ιδιαίτερα ο τομέας καθαριότητας στον οποίο τελευταία η κα Βάκα με την μελέτη δεν έδειξε καν τον απαιτούμενο σεβασμό….

Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί κάποιοι ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα στο σωματείο και πλέον έχει την αναγνώριση των εργαζομένων και των πολιτών. Το σωματείο πλέον δεν είναι ουρά ούτε αβανταδόρος καμιάς Δημοτικής Αρχής ή Δημοτικής Παράταξης.

Οι εργαζόμενοι μέσα σε ένα χρόνο που υπάρχει το σημερινό προεδρείο έχουν καταλάβει πως υπάρχει πλέον σοβαρό συνδικαλιστικό όργανο στο οποίο μπορούν να στηριχθούν.

Αναγνώρισαν και τίμησαν έμπρακτα τους άξιους συναδέλφους τους στις πρόσφατες εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2022) όπου επέλεξαν ως εκπρόσωπό τους τον Αργύρη Σκουμπρή και αναπληρωτή του τον Κώστα Παντευτάκη. 

Ο κ. Καραμάντουλας τιμήθηκε με το 20% των ψήφων, σαφέστατα απέχει πλέον πολύ από το 70% που επικαλείται. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΤΟΥΛΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.&Ν.Π.Ι.Δ.

     ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

             (το 70% της επιλογής των συναδέλφων)

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι η πραγματική επιτυχία και επιβράβευση της συνδικαλιστικής δράσης, είναι όταν οι δεσμεύσεις της Δημοτικής αρχής, ιδιαίτερα ότι αφορά άμεσα τους εργαζομένους και τα αιτήματα τους, εκείνα μάλιστα που είναι για πολλά χρόνια ως διεκδικήσεις ,πρώτης γραμμής να γίνονται πραγματικότητα.

• 6 απορριμματοφόρα • 3 φορτηγά 3,5 τόνων
• 2 αυτοκινούμενες ηλεκτροκίνητες σκούπες πεζού χειριστή • 6 ημιφορτηγά • 2 φορτωτές • 1 Grader
• 1 καλαθοφόρο φορτηγό • 1 μεγάλη αυτοκινούμενη σκούπα • 2 επιβατικά οχήματα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απομάκρυνσης των στεγών αμιάντου από το Εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων, από πιστοποιημένη Εταιρεία.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια και με την συμμετοχή των τεχνικών του εργοταξίου έχει γίνει αναβάθμιση του στόλου των παλαιών οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου.

Μπορεί όμως η διοίκηση του Σωματείου να μην θέλει να τοποθετηθεί επίσημα, αν και αυτό είχε αποφασιστεί ομόφωνα για τη έκδοση της ανακοίνωσης. Ο λόγος ;; Δική σας η εκτίμηση!!  

Μπορεί λοιπόν για κάποιους όλα αυτά να είναι απλά μια υποχρέωση της δημοτικής αρχής για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στο Δημότη, αν και για πολλά χρόνια δεν ήταν προτεραιότητα των εκάστοτε ιθυνόντων , για εμάς όμως είναι η ζωή μας, που γίνετε ασφαλέστερη, ποιοτικότερη και σίγουρα εξασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας των υπηρεσιών.      

Εμείς περιμένουμε και διεκδικούμε την πραγματοποίηση όλων των δεσμεύσεων της δημοτικής αρχής.

Οι εκπρόσωποι του συνδυασμού:

Χάρης Καραμάντουλας

Μητράκης Αντώνιος

Μπελίτσου Παναγιώτα

Ντούνιας Ευάγγελος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 23:17

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr