Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου η Σοφία Βότση!

Μία δυναμική γυναίκα και επιτυχημένη επιχειρηματίας βρίσκεται πλέον στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου. Πρόκειται για την Πρόεδρο του Εμπορικού Τμήματος και επιμελητηριακή σύμβουλο Σοφία Βότση.

Η κα Βότση μιλώντας στο eviakosmos.gr ευχαρίστησε την απερχόμενη διοίκηση και τον Πρόεδρο κ. Παλαιολόγο ενώ υποστήριξε ότι τους περιμένει πολύ δουλειά όλα τα μέλη του Δ.Σ για τα οποία είναι πολύ περήφανη επειδή είναι όλα αξιόλογα και πετυχημένα σε αυτό που κάνουν. «Ευελπιστούμε σε μία καλή συνεργασία για το καλό όλων μας. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου ξεκινά με έναν διαφορετικό σχεδιασμό για την τόνωση της αγοράς τις δύσκολες μέρες που περνάμε» , είπε η κα Βότση.

Μετά τις εκλογές της 18ης Μαρτίου 2015 του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου

 την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ για τις αρχαιρεσίες. Παραβρέθηκαν και τα εννέα (9) νεοεκλεχθέντα μέλη  και όρισαν μετά από ψηφοφορία, ομόφωνα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Bότση Κόλλια Σοφία

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καρκαλέτση Κατερίνα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λεβέντη Σταματούλα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βλαχούλη Νατάσα

ΤΑΜΙΑΣ: Κουγιάννου Κατερίνα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: Kατσούλη Βίκυ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΗΛΕΚΡ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Μοιρώτσος Γιώργος

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ: Παναγιάρης Βαγγέλης

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: Φρυγανιώτη Βάνα

Ευχαριστούμε τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας για την σημαντική συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και δεσμευόμαστε πως θα αγωνιστούμε  για τα συμφέροντα του τόπου μας και τους κοινούς μας στόχους, με όλη μας τη δύναμη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 12:51