bannernew5

Τελευταία Νέα

Στην ανεξαρτητοποίηση του από το συνδυασμό Πρωτοβουλία για το Δήμο, του Δημάρχου Ερέτριας Ιωάννη Δημητρόπουλου, προχώρησε ο Μπασινας Κηρυκος, λόγω των δυσάρεστων γεγονότων που διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και της δίχως σταματημό κατρακύλας του Δήμου Ερέτριας . 

Οι λόγοι της ανεξαρτοποίησης του όπως έκανε ο ίδιος γνωστούς είναι  η μη χρήστη διοίκηση του δήμου , η λυπηρή εικόνα της καθαριότητας του Δήμου , η αδυναμία της δημοτικής αρχής να ανταπεξέλθει ακόμα και στα απλά αλλά πολύ σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Όπως ο ίδιος δήλωσε : 

<<Ο δρόμος που οδεύει ο Δήμος Ερέτριας το τελευταίο χρονικό διάστημα με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Δυστυχώς για το τόπο μας δεν υπάρχει κανένα ίχνος σεβασμού της Δημοτικής Αρχής στους δημότες μας και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο. Το σπουδαίο έργο μας , το έργο των ικανών  εργαζόμενων του Δήμου στα θέματα  της καθαριότητας και αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητας έχει μετατραπεί μέσα σε λίγους μήνες σε σωρό σκουπιδιών και έχει οδηγήσει στην απαξία του όρου της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου .

Οι δημότες μας πλέον παντού αντικρίζουν χωματερές σκουπιδιών, ενώ το θλιβερό γεγονός μη ορθής συγκομιδής της ανακύκλωσης προκαλεί την κοινή αίσθηση, καθώς μας γυρίζει σε άλλες εποχές, που δεν συνάδουν με το πολιτισμό της εποχής μας . Και μακάρι τα προβλήματα να σταματούσαν εκεί, αλλά σε αυτά προσθέτονται  οι λάθος χειρισμοί της δημοτικής  αρχής σε σημαντικά έργα όπως  η ανάπλαση του κέντρο της Γυμνού , η ανάπλαση της παραλίας Αμαρύνθου , η αγορά ακινήτου στη Γυμνού, το κλειστό γυμναστήριο Ερέτριας  (μπαλόνι) , η ανάπλαση της παραλίας Ερέτριας , η αξιοποίηση του 1ου Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας , η αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου (πρ. Θέαλος) και το σημαντικότερο το θέμα του Νησιού των ονείρων ή αλλιώς πεζονησι.

Η αδυναμία της δημοτικής αρχής να βρει μια  λύση επι του θέματος αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισης αυτού του σοβαρού για το τόπο ζητήματος , αποκλείοντας τους δημότες με τεχνικές αυταρχισμού και επιβολής αλλά και της μη ύπαρξης κάποιου γόνιμου διαλόγου με τους δημότες και τις λοιπές παρατάξεις μου δημιουργεί απέραντη θλίψη. Θλίψη για το τόπο μας , που ενώ έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης παρακμάζει διαρκώς λόγω της άρνησης όλων των δημοτικών αρχών να λάβουν σημαντικές πρωτοβουλίες επι του θέματος. 

Έτσι και εγώ , υπηρετών πάντα το καλό του τόπου μας και έχοντας το αισθήματα ευθύνης για οδηγό μου αναγκάζομαι να αποχωρήσω από το συνδυασμό Πρωτοβουλία για το Δήμο μας , ενός πολλά υποσχόμενου συνδυασμού που στη πορεία του κάπου ξέχασε τα ιδανικά του και τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν και τον στήριξαν με την ψήφο τους. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου μας.

Και φέτος το Καρπενήσι έχει την τιμητική του! Αγαπημένος προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου. Οικοδεσπότης, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, Νίκος Σουλιώτης φροντίζει όχι μόνο διεκδικώντας έργα για το δήμο του, αλλά στηρίζοντας παράλληλα δυνατά κάθε γεγονός τόνωσης της τοπικής οικονομίας. Στο πλευρό και των δραστήριων συλλόγων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά και την ιστορία του τόπου τηρώντας τις παραδόσεις. Αλλά και των δημοτών των οποίων χαίρει σεβασμού και εκτίμησης.

Ιδιαίτερα αγαπητός ο κ. Σουλιώτης κερδίζει όλο και περισσότερο στις καρδιές όλων αφού φροντίζει να μην αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Ενώ παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι διαγράφει μία ουσιαστική πορεία ως Πρόεδρος της ΠΕΔ, σε μία δύσκολη εποχή για την αυτοδιοίκηση. Και εκεί έχει πετύχει τη μέχρι σήμερα διαδρομή. Αφού είναι από τους αυτοδιοικητικούς που σέβονται την περιφερειακή συνείδηση και γι’ αυτό οι συνεδριάσεις γίνονται κάθε φορά και σε ένα διαφορετικό δήμο της Περιφέρειας.

Άξιους αυτοδιοικητικούς σαν τον κ. Σουλιώτη, αυτοδιοικητικούς των έργων και όχι των λόγων έχει ανάγκη ο τόπος για να πάει μπροστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Σουλιώτης θεωρείται πετυχημένος Δήμαρχος και Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Της Έφης Ντίνη

Τις πιο μελωδικές νότες ο Δημήτρης Μαραμής, Συνθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Δελφών "Το Λάλον Ύδωρ" τις έγραψε στο πεντάγραμμο της ζωής του την περασμένη Παρασκευή 1η Ιουλίου, επισφραγίζοντας την ευτυχία του με την εκλεκτή της καρδιάς του γνωστή φαρμακοποιό Μαργαρίτα Τσεπέρκα, στο Δημαρχείο της Αθήνας με τελετάρχη το Δήμαρχο και πολύ καλό φίλο του ζευγαριού, Κώστα Μπακογιάννη. Και οι καλύτεροι φίλοι, όπως λέει ο λαός, εξελίσσονται σε κουμπάρους.

Οπότε, αναμενόμενο αυτός ο γάμος να μην είχε ένα, ούτε δύο, αλλά τρείς μάρτυρες, προερχόμενους από το …πεντάγραμμο! Το Σωτήρη Τριβιζά, ποιητή, φίλο και συνεργάτη ως στιχουργό και λιμπρετίστα του Δ. Μαραμή, το Θοδωρή Βουτσικάκη, τραγουδιστή, φίλο και βασικό ερμηνευτή των έργων του Δ. Μαραμή και τον Παναγιώτη Κουντουρά, σκηνοθέτη και συνεργάτη του Δ. Μαραμή! Ότι χρειαζόταν, για να συνθέσει τη μελωδία ενός μαγευτικού γάμου…

Η Τελετή έγινε στις 6 το απόγευμα, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ενώ ελάχιστοι ήταν και οι φίλοι του ζευγαριού που παραβρέθηκαν. Όπως ο συνεργάτης του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Λάμπρος Ρόδης με τη σύζυγό του Φανή, Οικονομική Διπλωμάτη, η συνεργάτης του Δημάρχου Αθηναίων, Ευαγγελία Σοφρώνη κ.α. To eviakosmos.gr εξασφάλισε για σας αποκλειστικές φωτογραφίες.

Σας ευχόμαστε, βίον μελωδικόν και ανθόσπαρτον!

01

02

04

KOYMPAROI

06

γ

B2

B4

 

290828157 5468846443161672 8027497583793445378 n

B7

Από τις πιο σικάτες σε όλες τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι η Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Σοφία Αγγελοπούλου –Παπανικολάου. Και όπως όλοι λένε…Ως γυναίκα έχει τύπο! Ξέρει να φέρεται και να συμπεριφέρεται. Χαίρει του σεβασμού και του θαυμασμού όλων. Φροντίζει πάντα με πολύ κομψό τρόπο να αναδεικνύει τη σιλουέτα της με ρούχα που προσδίδουν στη θηλυκότητα της. Χωρίς πλεονασμούς, πάντα καλοντυμένη και περιποιημένη παρουσιάζεται και σχολιάζεται από το σύνολο μόνο, με θετικά σχόλια. Και άψογη πάντα στα καθήκοντα της όταν αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Προεδρείου. Όπου τα καταφέρνει άψογα!

Στο φιλανθρωπικό gala που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη» παρευρέθηκε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός.

Στόχος της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στην πλαζ «Αστέρια» στη Χαλκίδα, τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022, ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Συλλόγου «Η Πίστη», τα μέλη του οποίου επιτελούν ένα σπουδαίο έργο, καθώς στέκονται δίπλα στους μικρούς μαχητές της ζωής, στηρίζοντας τις οικογένειές τους και αντιμετωπίζοντας το μέλλον με πίστη και αισιοδοξία.

Είναι σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που όλοι βιώνουμε, να σταθούμε όσο μπορούμε έμπρακτα αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου για τη δημιουργία αξιοπρεπών συνθηκών νοσηλείας, φροντίζοντας, παράλληλα, για την ψυχική και οικονομική στήριξη των οικογενειών που έχουν παιδί με Νεοπλασματικές παθήσεις.

 

IMG 9075 1

IMG 9072

IMG 9070 1

IMG 9069

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Φωτογραφίες: Θεοδόσιος Παρίσης

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 η Πανήγυρη της επετείου ευρέσεως της Ιεράς Εικόνος της πολιούχου της Σκιάθου Παναγίας «Εικονιστρίας», η οποία απεκαλύφθη το 1665 μ.Χ. στον γέροντα ασκητή Συμεών κατά θαυμαστό τρόπο και στις ημέρες μας φυλάσσεται με ευλάβεια στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου.

Προς τον σκοπό της συμμετοχής στην Πανήγυρη αυτή της Νήσου Σκιάθου, έφθασε εκεί το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Θεοφύλακτο Τσαγκάρη-Προϊστάμενο της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκίδος και τον Διάκ. Σταύρο Καλαφάτη. Στο λιμάνι της Σκιάθου τον υποδέχθηκαν οι Ιερείς του Νησιού, οι Αρχιμ. Ιωσήφ Κατσούρας-Ηγούμενος της Ι. Μονής Ευαγγελιστρίας Σκιάθου,  Παντελεήμων Χούλης-Εφημέριος του Ι. Ν. Γενεθλίου Θεοτόκου Σκιάθου, ο Πρωτοπρεσβ. Γεώργιος Σταματάς-Αρχιερατικός Επίτροπος Σκιάθου, ο εκ της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος Οικον. Χρήστος Αράπης και ο Σακελλάριος Νικόλαος Σταματάς-Εφημέριος του Ι. Ν. Τριών Ιεραρχών Σκιάθου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ι. Ν. Γενεθλίου της Θεοτόκου, αφού μεταφέρθηκε εκεί η ιερά Εικόνα της Θεοτόκου, έλαβε χώρα ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο διδάσκοντας τους πιστούς ότι ο Χριστός με την Ανάστασή του αποκαθιστά και το σώμα και την ψυχή των ανθρώπων, δηλαδή μας διατηρεί σώου και κατά συνέπεια ονομάζεται Σωτήρας μας. Αυτή την αποκατάσταση προδηλώνει η Παναγία Θεοτόκος, ως της Αναστάσεως τον τύπον εκλάμπουσα, διά της αειπαρθενίας και της, μετά την κοίμησή Της, μεταστάσεώς Της.

Την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με τοπικό έθιμο που θέλει να λειτουργούν και οι δύο Ενοριακοί Ναοί της Χώρας, ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε στον Ι. Ν. Γενεθλίου της Θεοτόκου, όπου ευρισκόταν και η Ιερά Εικόνα της Παναγίας. 

Προ της απαγγελίας του Αποστολικού Αναγνώσματος, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Αναγνώστη τον κ. Θεοδόσιο Παρίση, μέλος της Ενορίας Γενεθλίου της Θεοτόκου και εθελοντή-συνεργάτη της, ο οποίος εκ νεαράς ηλικίας θητεύει στο ιερό αναλόγιο. Στο νουθετήριο λόγο του προς τον νέο Αναγνώστη, ο Σεβασμιώτατος τον παρότρυνε να συνεχίσει να αυξάνει τον ζήλο του προς τα ιερά γράμματα και να διακονεί με την ίδια θέληση την Εκκλησία.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο ερμηνεύοντας την ορθρινή ευαγγελική περικοπή (Λουκ. 1, 39-49)

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, έλαβε χώρα η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος στους δρόμους του Νησιού, την οποία ακολούθησαν πολλοί Σκιαθίτες αλλά και αρκετοί παρεπίδημοι και μάλιστα από την αλλοδαπή, η οποία κατέληξε στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. των Τριών Ιεραρχών, όπου η Παναγία φυλάσσεται όλο τον χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της Λιτανείας οι Ιερείς και οι Ψάλτες, σύμφωνα με την προβλεπόμενη τάξη του εορτασμού, έψαλλαν τον Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα της Παναγίας μας.

IMX Eikonistria 3.7.2022 022

IMX Eikonistria 3.7.2022 009

IMX Eikonistria 3.7.2022 006

IMX Eikonistria 3.7.2022 010

IMX Eikonistria 3.7.2022 002

Όλες οι παραπάνω Εκδηλώσεις μεταδόθηκαν σε απευθείας σύνδεση από τον Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ιεράς Μητροπόλεώς μας (97,7 FM).

Επίσκεψη στο Μαντούδι πραγματοποίησε τη Δευτέρα, ο Θανάσης Ζεμπίλης, όπου και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τα υπηρεσιακά στελέχη και τους διοικητές του Α.Τ. Μαντουδίου, του Λιμενικού Σταθμού και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου.   

Αρχικώς, ο Βουλευτής Ευβοίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Μαντουδίου, όπου και συζήτησε με τον Διοικητή Αστυνομικό Β’ κ. Δημήτριο Ντούλμα και με τα στελέχη του Α.Τ. για θέματα ασφαλείας της περιοχής και για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Ο Θανάσης Ζεμπίλης ευχαρίστησε τον Διοικητή και τα στελέχη του Α.Τ. για την συμβολή τους στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας σε μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες και δεσμεύτηκε να σταθεί δίπλα τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.  

Έπειτα, ο Βουλευτής Ευβοίας επισκέφτηκε το Λιμεναρχείο και είχε διεξοδική συζήτηση με τον επικεφαλής, Πλωτάρχη κ. Κωνσταντίνο Ζυγογιάννη και με στελέχη της υπηρεσίας. Το ενδιαφέρον της συζήτησης επικεντρώθηκε στο λιμάνι στο Κυμάσι και στην διαρκώς αυξανόμενη κίνηση που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, για το τρέχον έτος οι επιβάτες που θα χρησιμοποιήσουν το λιμάνι του Μαντουδίου για να ταξιδέψουν προς τις Σποράδες (Σκόπελος - Σκιάθος - Αλόννησος) αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ τους 120.000, γεγονός που αποδεικνύει την δυναμική της ακτοπλοϊκής γραμμής και την σπουδαιότητα του λιμανιού της περιοχής. Επιπλέον, αυξητική τάση παρατηρείται και στη γραμμή Κυμάσι – Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Βάσει των συγκεκριμένων στοιχείων, ο Βουλευτής και ο Πλωτάρχης συμφώνησαν ότι ο συγκεκριμένος λιμένας έχει δώσει νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή, ενώ με την ολοκλήρωση της παράκαμψης Χαλκίδας - Ψαχνών και του Βόρειου Οδικού Άξονα η κίνηση επιβατών και οχημάτων αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα. Περαιτέρω, συζητήθηκε το κτιριακό θέμα του Λιμεναρχείου Μαντουδίου, καθώς και η ενίσχυση της υπηρεσίας με επιπρόσθετο προσωπικό.  

Τέλος, ο Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίου και συζήτησε με τον Διοικητή κ. Δημουλάκη, τον Υποδιοικητή κ. Μπαλατσό και με στελέχη της υπηρεσίας για επιχειρησιακά και λειτουργικά ζητήματα. Ο Διοικητής και τα στελέχη του Π.Κ. Μαντουδίου επεσήμαναν στον Βουλευτή την ανάγκη για μέτρα πρόληψης των πυρκαγιών και ιδίως της διαχείρισης των ιδιωτικών δασών που χρειάζονται έγκαιρα μέτρα προστασίας, ώστε να μη χαθεί εφεξής δασικός πλούτος από την ήδη λαβωμένη περιοχή. Συζητήθηκε, ακόμη, το θέμα της περαιτέρω στελέχωσης και ενίσχυσης σε μέσα του Π.Κ. Μαντουδίου, δεδομένου ότι στο συγκεκριμένο Κλιμάκιο έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών.      

ΔΤ Θ. ΖΕΜΠΙΛΗ 4 7 2022 3

ΔΤ Θ. ΖΕΜΠΙΛΗ 4 7 2022 2

 

Με χρηματοδότηση του Δήμου Σκύρου σε συνεργασία με την ΑΙΠΕΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ και το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου παρέχεται η καλοκαιρινή φύλαξη με δημιουργική απασχόληση των παιδιών του Νησιού μας, για το χρονικό διάστημα 1/7/2022 έως 31/8/2022.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δημότες μέχρι κάλυψης των θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της ΑΙΠΕΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ στα εξής τηλέφωνα:

2222091249 - 6944515149 - 6946422035

Στόχος και δέσμευση του Δημάρχου Νικόλαου Μαυρίκου είναι πάντα η βελτίωση ποιότητας της ζωής των δημοτών και τα παδιά μας έχουν την απόλυτη προτεραιότητα.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια… Ο λόγος για τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Βαγγέλη Κούκουζα και τον Δημήτρη Ξυπόλητο, Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για την επίβλεψη έργων στην Δ.Ε. Μαρμαρίου, παρακολούθησης της καθημερινότητας κοινοτήτων και οικισμών και παρακολούθηση των ζητημάτων για τα καταστήματα εστίασης. Δεσμοί φιλίας που άντεξαν στο χρόνο. Και τώρα ο καθένας από τη δική του θέση, στηρίζει δυνατά την Καρυστία.

Σημαντική και ουσιαστική η συμβολή του Βαγγέλη Κούκουζα και ως Προέδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας με πολλές επιχειρήσεις από την Καρυστία, να «γεύονται» των προγραμμάτων της. Στήριξη και στο δήμο, μέσα από μία σειρά έργων και όπως όλα δείχνουν η Αναπτυξιακή θα συμβάλει και για το μεγάλο έργο που ζήτησε ο δήμαρχος από τον Περιφερειάρχη και αφορά στην κατασκευή πάρκινγκ, που αγγίζει τα 2 εκ ευρώ.

Εκτός από «επίτιμος δημότης», ο Βαγγέλης Κούκουζας είναι λατρεμένος ως άνθρωπος στην περιοχή, αφού στηρίζει τις προσπάθειες και από πλευράς δήμου και από πλευράς επιχειρήσεων! Και τα καλύτερα έπονται… Όταν μάλιστα έχεις συνοδοιπόρο σε όλα αυτά εκτός από το δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο και έναν…Ξυπόλητο!

Έκκληση να είναι οι κάτοικοι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί το ίδιο για την βόρεια πλευρά της Ιτέας, κάνει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής.

Ο Περιφερειάρχης που βρίσκεται στη Φωκίδα, συμμετέχοντας στην επιχείρηση κατάσβεσης. Όλοι μαζί, εναέρια και επίγεια μέσα της πυροσβεστικής, εθελοντές, οι δήμαρχοι Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής και Διστόμου –Αράχωβας- Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς συνδράμουν με οποιοδήποτε μέσο στην κατάσβεση της φωτιάς που έχει τρία μέτωπα, αντίστοιχα και η Περιφέρεια. Στο σημείο και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρει: «Η φωτιά στη Φωκίδα παραμένει μεγάλη και επικίνδυνη με δυνατό αέρα και ενεργά μέτωπα κοντά σε Χρισσό, Σερνικάκι και Ιτέα. Εναέρια και επίγεια μέσα επιχειρούν παντού και τα υποστηρίζουν χωματουργικά και υδροφόρες της Περιφέρειας.

Έχει γίνει προληπτική απομάκρυνση στο Σερνικάκι και με οδηγία τις ΓΓ Πολιτικής Προστασίας παρακαλούνται οι κάτοικοι για ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί το ίδιο για την βόρεια πλευρά της Ιτέας.»

 

292055963 10163135996639852 2838387424105356154 n

Σελίδα 1 από 821

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr