Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ιωάννα Δαριβέρη ορκίστηκε νέα Διοικήτρια στο Νοσοκομείο της Κύμης- Τι δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη

Στο «πολύπαθο» νοσοκομείο της Κύμης, αναλαμβάνει Διοικήτρια η γνωστή Χαλκιδέα Δικηγόρος Ιωάννα Δαριβέρη. Ένα νοσοκομείο που «ταλανίστηκε» τα τελευταία χρόνια, γυρίζει σελίδα με πολλά υποσχόμενη Ιωάννα Δαριβέρη να αναλαμβάνει τα ινία. Να σημειωθεί ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βρίσκεται στο πλευρό της στην Κύμη ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Χαλκίδας Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την λειτουργία του Νοσοκομείου, που φέρει το όνομα του αείμνηστου εφευρέτη γιατρού Γεωργίου Παπανικολάου, καθώς ήταν ο διοικητής που κυριολεκτικά το «ανέστησε» πριν από μερικά χρόνια.

Η κα Δαριβέρη μετά την ορκωμοσία της δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και να δηλώσω ότι με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθώ επάξια στα νέα μου καθήκοντα, με επικέντρωση στην προσπάθεια ικανοποίησης των αναγκών και προτεραιοτήτων του Νοσοκομείου.»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 14:01

Σχετικά Άρθρα