Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποχώρησε η παράταξη Παγώνη από το Δ.Σ μετά τη λογομαχία για το ΔΑΡΙΓΚ- Η δήμαρχος έριξε ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή και ο Παγώνης την αποκάλεσε ψεύτρα ζητώντας να ανακαλέσει

Ένα θέμα που έφερε προς συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης , Βασίλης Καθαροσπόρης και άναψε τα αίματα ανάμεσα στη δήμαρχο Έλενα Βάκα και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστο Παγώνη, ο Γιώργος Μπαντούνας που ζήτησε να συζητηθεί το θέμα στο συμβούλιο. «Όχι το θέμα τελειώνει εδώ. Οι ευθύνες της προηγούμενης δημοτικής αρχής είναι τεράστιες για το θέμα του ΔΑΡΙΓΚ. Εγώ για το ΔΑΡΙΓΚ δεν έχω κάνει καμία συνάντηση την οποία εσείς δε γνωρίζετε», ειπε η κα Βάκα.

Ο κ. Παγώνης ζήτησε από τη δήμαρχο να ανακαλέσει αφού την αποκάλεσε ψεύτρα ενώ εκείνη επέμεινε ότι οι θέση της είναι καταγεγραμμένη και ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, με τον κ. Ζεμπίλη, και πως δεν τα λέει για πρώτη φορά. Η στάση της δημάρχου οδήγησε στην αποχώρηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και των συμβούλων της παράταξής του από το συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παρατάξεις με επικεφαλής τους κ.κ. Παγώνη και Καθαροσπόρη θα μαζέψουν υπογραφές και θα φέρουν το θέμα του ΔΑΡΙΓΚ προς συζήτηση σε ένα από τα επόμενα Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα