Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το συγκινητικό μήνυμα του παιδιάτρου Ηλία Θεοχάρη στους συναδέλφους-συνεργάτες του μετά την κοπή της πίτας του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου

Ο παιδίατρος του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου με το γλυκό χαμόγελο Ηλίας Θεοχάρης, που από τη Δευτέρα θα είναι στην παιδιατρική του Νοσοκομείου Χαλκίδας, παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Κέντρου Υγείας, σήμερα το μεσημέρι.

Οι συνάδελφοί του με τους οποίους συνεργάστηκε άψογα όλο αυτό το διάστημα τον υποδέχτηκαν με χαρά, ενώ δύσκολα θα καταφέρουν να συνηθίσουν χωρίς αυτόν.

Ο Ηλίας Θεοχάρης είχε καταφέρει να κερδίσει στις καρδιές του κόσμου με την συμπεριφορά του αλλά και τις γνώσεις του που συνεχώς φροντίζει να εμπλουτίζει συμμετέχοντας σε διάφορα συνέδρια Παιδιατρικής. Ένας αξιόλογος και ιδιαίτερα αγαπητός επιστήμονας σε μικρούς και μεγάλους που άφησε παρακαταθήκη στο Κέντρο Υγείας.

Μετά από ένα χρόνο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, ο Ηλίας Θεοχάρης έρχεται στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και βέβαια η αποχώρηση τόσο από τον κόσμο που τον εμπιστεύθηκε, όσο με τους συνεργάτες του και συναδέλφους του εκεί, δεν είναι εύκολη υπόθεση ούτε για τον ίδιο ούτε για εκείνους…

Κατάθεση ψυχής έκανε σήμερα μετά την συνάντηση με τους συνεργάτες και συναδέλφους στο Κέντρο Υγείας, στην κοπή της πίτας, μέσα από το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα.

theoxaris iatrio

«Σήμερα, με τον πλέον κατάλληλο κι ευχάριστο τρόπο, εν μέσω γλεντιού και διασκέδασης, αφορμή της κοπής της πίτας του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου, αποχαιρετώ μετά από ένα χρόνο θητείας μου, το Κέντρο Υγείας...Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρονοσηλευτικό, στο διοικητικό και σε όλο το προσωπικό του Κ.Υ. για την αμέριστη αγάπη τους, την στήριξη, την άψογη συνεργασία απ' τη πρώτη ημέρα της θητείας μου, καθώς επίσης και σ' όλους αυτούς τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν στα χέρια μου την υγεία των παιδιών τους, και ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερός για την όμορφη σχέση αγάπης κι εμπιστοσύνης που ανέπτυξα με τους λιλιπούτειους ασθενείς μου μέσα σ' αυτό το χρόνο. Η ουσία της σχέσης αυτής είναι άλλωστε η κινητήριος δύναμη κι η ομορφιά του επαγγέλματος! 
Αισθάνομαι, επίσης, πολύ τυχερός και περήφανος που υπηρέτησα, έστω και γι' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, στο Κέντρο Υγείας γιατί παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι, δεν εγκαταλείψαμε στιγμή το χαμόγελό μας, τη συνεργατικότητα μας, τις φιλότιμες προσπάθειες να βελτιώσουμε τα πράγματα και νιώθω πως ήταν ένας χρόνος δημιουργικός, ουσιαστικός, με προσπάθειες που απέδωσαν, κι αν η συμβολή μου ήταν τέτοια που έδωσε την οποιαδήποτε ώθηση προς αυτήν την κατεύθυνση, είμαι απόλυτα ευτυχής!

Αποχαιρετώ λοιπόν το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου με μια αρκετή δόση μελαγχολίας, νιώθοντας όμως πλήρης και προσμένοντας το νέο μου ξεκίνημα στο Γ.Ν.Χαλκίδας...

Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη, υπομονή και επιμονή! Σας ευχαριστώ όλους...» 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 02:35

Τελευταία άρθρα από τον/την Έφη Ντίνη

Σχετικά Άρθρα