Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διασταύρωση «καρμανιόλα» στο Αυλωνάρι- Άγιο είχαν οι επιβάτες τριών αυτοκινήτων μετά από καραμπόλα (φωτο)

Άγιο είχαν οι επιβάτες τριών οχημάτων που είδαν κυριολεκτικά το Χάρο με τα μάτια τους όταν τα οχήματα που επέβαιναν ενεπλάκησαν σε καραμπόλα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες Ι.Χ μάρκας Renault με κατεύθυνση από τον παραλιακό δρόμο προς το Αυλωνάρι, από άγνωστη αιτία συγκρούστηκε με το χρυσαφί PEUGEOT που είχε κατεύθυνση από το Αυλωνάρι προς την Κύμη και ακολούθησε και τρίτο αυτοκίνητο, το θαλασσί CITROEN το οποίο επίσης εμβόλισε το PEUGEOT το οποίο είχε κατεύθυνση από τον πάνω δρόμο που οδηγεί από την Κονίστρα προς το Αυλωνάρι.

Το συμβάν έγινε ακριβώς πάνω στη διασταύρωση (φωτο). Εκεί στον δρόμο που οδηγεί από την Παραλία της Κύμης προς το Αυλωναρι υπάρχει STOP το οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προφανώς και όπως όλα δείχνουν με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, παραβίασε το γκρι σκούρο RENAULT.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 άτομα. Πιο σοβαρή η κατάσταση για το νεαρό συνοδηγό του χρυσαφί PEUGEOT που χρειάστηκε άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί.

Άμεση η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες τους οποίους μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας με το νεαρό συνοδηγό από την Κονίστρα να δίνει μάχη για να σωθεί το πόδι του καθώς η κατάσταση με το ένα από τα δυο του πόδια να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν το ανοιχτό κάταγμα μηριαίου που είχε υποστεί και όπως όλα δείχνουν τα κατάφεραν.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Ωστόσο, δεδομένου ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει πολλά ατυχήματα, κάτοικοι αλλά και οδηγοί που περνούν καθημερινά από εκεί επισημαίνουν πως θα πρέπει οι αρμόδιοι να φροντίσουν έτσι ώστε να μπουν φωτεινοί σηματοδότες που θα «εφιστούν» την προσοχή των οδηγών.

 

troxaio 3

 

troxaio 1troxaio 2troxaio 4

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 00:36