bannernew3

Τελευταία Νέα

Είναι μεγάλο στοίχημα για την Περιφερειακή αρχή του Φάνη Σπανού είναι η κατασκευή του παραλιακού δρόμου που οδηγεί στο Διευρωπαϊκό Λιμάνι της Κύμης. Η τελευταία θεομηνία έφερε προ τετελεσμένων την Περιφέρεια που ετοιμάζεται να κάνει παρεμβάσεις έτσι ώστε σύντομα να δοθεί ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Καλείται όμως να δώσει οριστική λύση στη συνέχεια διεκδικώντας χρήματα για την υλοποίηση μιας μελέτης που είναι ώριμη και περιμένει εδώ και χρόνια να γίνουν παρεμβάσεις στο δρόμο «σάντουιτς» αφού από τη μία μεριά υπάρχει διάβρωση από τη θάλασσα και από την άλλη έχουμε αποκόλληση βράχων και μετακίνηση φερτών υλικών στο οδόστρωμα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πασαλείμματα!

Πριν από λίγες από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα, όταν αποκολλήθηκαν κομμάτια βράχων και κάποια κομμάτια κατέληξαν σε διερχόμενο από το συγκεκριμένο δρόμο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί. Λίγες μέρες πριν, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης είχε μεταβεί με κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας στα σημεία που έχει υποστεί ζημιά ο δρόμος.

Ακολούθησε σύσκεψη παρουσία και του Δήμαρχου Κύμης –Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, του Αντιδημάρχου Νίκου Μπαράκου, της Προέδρου του Οξυλίθου Κλαίρης Κατσαρή και τοπικών συμβούλων και ο Δήμος ζήτησε και κηρύχτηκε και η Δ.Ε Κύμης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου.

Για να λυθεί όμως οριστικά αυτό το θέμα με το συγκεκριμένο δρόμο θα πρέπει να υλοποιηθεί η μελέτη που ήδη έχει στα χέρια της η Περιφέρεια. Βασική προϋπόθεση όμως για να γίνει το έργο είναι να βρεθούν τα χρήματα (15.300.000€).

Για τις κινήσεις της Περιφέρειας σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ο οποίος διεκδικεί χρηματοδότηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών.

«Επειδή αυτό το επαρχιακό κομμάτι μεταξύ Στομίου και Πλατάνας ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας και επειδή γνωρίζαμε όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι πραγματικά προβληματικό, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας προχωρήσαμε και προ λίγων εβδομάδων ολοκληρώσαμε μια πολύ μεγάλη σοβαρή μελέτη» είπε ο Περιφερειάρχης και συνέχισε:

«Η μελέτη αυτή έχει προϋπολογισμό 15.370.000€ και αφορά και την κάτω μεριά του δρόμου προς τα θάλασσα, όπου έχει σχεδιαστεί ένα σύστημα φρεατοπασσάλων για να κρατάνε τα πρανή του δρόμου και από την πάνω μεριά ένα μεγάλο τοιχίο με τα κατάλληλα πλέγματα έτσι ώστε να είναι προστατευμένος ο δρόμος από κατολισθήσεις, σε όλο τμήμα ουσιαστικά Στομίου –Πλατάνας.

Αυτό το έργο που το σχεδιάζαμε αυτά τα χρόνια και έχουμε την καλή τύχη να ολοκληρώσουμε τις μελέτες τόσο πρόσφατα είναι που διεκδικούμε την ένταξή του, τη χρηματοδότηση του (15.370.000€) από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρωτίστως γιατί είναι έργο που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια και αυτό το Υπουργείο διαχειρίζεται αυτά τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Και φυσικά ενημερώνουμε και το Υπουργείο Υποδομών γιατί είναι ένας δρόμος εθνικής και αναπτυξιακής σημασίας, που οδηγεί στο λιμάνι της Κύμης. Άρα απευθυνόμαστε με αυτό τον τρόπο στην Κυβέρνηση».

Ο Περιφερειάρχης στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σημασία που έχει η κίνηση του δημάρχου να κηρυχτεί η Δ.Ε Κύμης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης που μας διαβίβασε ο δήμαρχος και που υπέγραψε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αποτυπώνουν μια πραγματικότητα κυρίως για το κομμάτι της Δ.Ε Κύμης. Και αυτό για να μπορούν με έναν πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο, να εγκρίνονται κονδύλια νέων υποδομών. Δεύτερον να μπορούν να υποστηριχθούν χρηματοδοτικά από το Υπουργείο Ανάπτυξης και οι αποζημιώσεις, τυχόν πληγουσών επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Άρα αυτή η πρωτοβουλία του δημάρχου είναι προς αυτή την κατεύθυνση σωστή» δήλωσε ο κ. Σπανός.

Μέχρι να έρθουν σχετικές απαντήσεις από τα υπουργεία ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα τρία βήματα που γίνονται τώρα από την Περιφέρεια σε ότι αφορά το δρόμο. Το πρώτο αφορά τις ενέργειες στα Υπουργεία, το δεύτερο στο κλείσιμο του δρόμου και το τρίτο στην προσωρινή λύση αποκατάστασης των ζημιών.

«Ο δρόμος κλείνει όπως είπατε για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι να ωριμάσει, να κάνει τον κύκλο του το φαινόμενο. Και αναφέρομαι κυρίως στις καταπτώσεις. Και το τρίτο είναι ότι από κονδύλια συντηρήσεως οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, ήδη τρέχουμε να βελτιώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τη χάραξη που χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή για τη σύνδεση της υπόλοιπης Εύβοιας με την περιοχή της Κύμης με την Πλατάνα» δήλωσε ο κ. Σπανός.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ 90FM

 

Ένας δυναμικός σύλλογος, ο Σύλλογος Γυναικών Αμαρύνθου και Περιχώρων σήμερα στις 5 το απόγευμα κόβει την Πρωτοχρονιάτική πίτα στο MChall Magoutas.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί ο Α.Ο Κονιστρών θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Κλειστό Γήπεδο του Λυκείου των Κονιστρών. Μία εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα γίνει η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Με πρώτο θέμα την ενημέρωση για τον Παραλιακό δρόμο της Κύμης μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη Θεομηνία, συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στο δημαρχείο στα Κριεζά στις 4 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου παρουσία και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού και βουλευτών του Νομού. Στη συνέχεια θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Ενημέρωση – συζήτηση για την αντιμετώπιση της κατάστασης όπως διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες καταστροφές στον επαρχιακό δρόμο Στόμιο Οξυλίθου – Πλατάνα. (σχετικά και τα υπ΄αριθ. 511/15-1-2020 και 609/16-1-2020 αιτήματα της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης αντίστοιχα).

 1. Λήψη απόφασης περί ψήφισης Τεχνικού Προγράμματος   οικ. έτους 2020.

 1. Λήψη απόφασης περί ορθής επανάληψης της υπ. αριθμ. 281/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2019.

 1. Λήψη απόφασης περί σύστασης ειδικού δεσμευτικού λογαριασμού ( Escrowaccount) για την υλοποίηση του προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2019» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1( Α.Π.1) « ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2019».

 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη δήλωσης διάλυσης σύμβασης του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών από τις χιονοπτώσεις στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου».

 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 1/2020 μελέτης με τίτλο: «Τοπική βελτίωση οδού Μουρτερή-Αγιος Μερκούριος στη θέση Κοκκινόβραχος».

 1. Λήψη απόφασης περί αποδοχής της απόφασης ένταξης του έργου : « Κατασκευή και επισκευή γηπέδων ποδοσφαίρου Δήμου Κύμης –Αλιβερίου» στο πρόγραμμα « ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ταχυδρομικής αρίθμησης οικοπέδων για ταχυδρομική Χρήση οικισμού « ΑΡΙΩΝ» του ΟΣΜΑΝ .

 1. Λήψη απόφασης για την απαλλαγή ή μείωση Δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες δημοτών, ( σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 195/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου).

 1. Λήψη απόφασης περί ορισμού δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων και ενός φορολογούμενου δημότη, για την Συμβιβαστική Επιτροπή Επίλυσης φορολογικών διαφορών έτους 2020.

 1. Λήψη απόφασης περί συμπλήρωσης της υπ. αριθμ. 279/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου » περί Ορισμού Εκπροσώπων του φορέα υλοποίησης ( Δήμος Κύμης –Αλιβερίου) και τεχνικού μέλους στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΔΕΥΑΚΑ και Δήμου Κύμης –Αλιβερίου .

Με ένα και μοναδικό θέμα τον πολύπαθο παραλιακό δρόμο στην Κύμη ζητά με αίτημα του στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου ο Δημήτρης Θωμάς, να συνεδριάσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου και όχι στα Κριεζά αλλά στην Κύμη. Το αίτημα υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι των Νέων Οριζόντων.

Ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Δημήτρης Θωμάς επισημαίνει στους αρμοδίους ότι πρέπει να προσκληθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι βουλευτές του Νομού διότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

thomas

 

Πριν από λίγες μέρες γίναμε μάρτυρες κακών που έφερε η θεομηνία στον πολύπαθο δρόμο που οδηγεί στο Διευρωπαϊκό λιμάνι της Κύμης. Η καθίζηση του οδοστρώματος σε ένα σημείο και η πτώση φερτών υλικών λίγες μέρες μετά σε άλλο, «ταρακούνησαν» τους αρμόδιους φορείς να σπεύσουν τις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών.

Σήμερα το πρωί γίναμε μάρτυρες μιας κατάστασης, αναμενόμενης για μας, χωρίς να έχει εκτιμηθεί κατάλληλα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας αφού όπως είχε δηλώσει στις αρχές τις περασμένης εβδομάδας ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης σε συνέντευξη του στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM, δεν υπήρχε σχετική εισήγηση από τις Τεχνικές Υπηρεσίας για οριστικό κλείσιμο του δρόμου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές προκειμένου μην έχουμε χειρότερα και κινδυνεύσουν οδηγοί και επιβάτες διερχόμενων οχημάτων.

Σήμερα το πρωί δυστυχώς γίναμε μάρτυρες κακών. Ευτυχώς όμως δεν θρηνήσαμε θύματα όταν βράχοι αποκολλήθηκαν και έπεσαν στο δρόμο λίγα μέτρα από το σημείο όπου υπάρχει σήμανση γιατί ο δρόμος έχει υποστεί καθίζηση, την ώρα που από το σημείο περνούσε διερχόμενο όχημα της ΟΠΚΕ με τρεις αστυνομικούς που πήγαινε στην Κύμη.

Οι βράχοι «ακούμπησαν» σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των αστυνομικών. Ανάμεσα τους και ο Προϊστάμενος της ΟΠΚΕ Εύβοιας Παναγιώτης Πολύχρονος. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κύμης.

Την ίδια ώρα ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης μιλώντας πριν από λίγο στο eviakosmos.gr ανακοίνωσε το κλείσιμο του παραλιακού δρόμου της Κύμης μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται πλέον από τη Γέφυρα της Σκοτεινής προς την Κονίστρα.

Στο σημείο βρίσκονται η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή και ο Τοπικός Σύμβουλος Νίκος Ανδρέου αναμένοντας τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας. Στο σημείο θα μεταβεί και ο κ. Κελαϊδίτης.

Οι φωτογραφίες από το σημείο είναι τραβηγμένες αφού καθαρίστηκε ο δρόμος.

dromos kimi neo 2

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του ΟΤΕ στην Εύβοια, την πρόεδρο Ευβοίας- Βοιωτίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΕ (ΠΑ.Σ.Ε ΟΤΕ), Ελένη Τσάμαρη, καθώς και με τον Πρόεδρο Ευβοίας της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών, Χρήστο Δούμα (ΠΕΤ-ΟΤΕ) και τον γραμματέα, Φώτη Γκάγκαρη, είχε σήμερα το πρωί, στη Χαλκίδα, ο βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Χατζηγιαννάκης εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον αγώνα τους.

Σε έναν όμιλο που έχει 1,2 δις κέρδη, η διοίκησή του επιλέγει τη ρήξη με τους εργαζόμενους για να μειώσουν και άλλο τους μισθούς τους, όταν το μέρισμα που μοιράστηκαν οι μέτοχοι είναι μεγαλύτερο από το συνολικό μισθολογικό κόστος.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Μ. Χατζηγιαννάκης ενημερώθηκε αναλυτικά για τον πολυήμερο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στον ΟΤΕ, οι οποίοι διεκδικούν την υπογραφή νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με διευρυμένα εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα για τους εργαζόμενους, αλλά και την ανάκληση των απολύσεων στις οποίες προχώρησε η διοίκηση του Ομίλου πριν τη λήξη των ισχυουσών συμβάσεων.

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των εργαζομένων, ενώ παρατήρησε πως η δυνατότητα των εργοδοτών να προχωρούν σε απολύσεις ενισχύθηκε από τη νομοθετική κατάργηση του βάσιμου λόγου απόλυσης για τους εργαζόμενους στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση της ΝΔ και την οποία είχε θεσμοθετήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να θωρακιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία των εργαζομένων στον ΟΤΕ πως ο ίδιος προσωπικά αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά στηρίζουν τις προσπάθειές τους και πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένουν να διαφυλαχθούν οι θέσεις και οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Η λογίστρια-φοροτεχνικός Γεωργία Χατζηστάμου εκτός από μία πετυχημένη επαγγελματίας είναι και άνθρωπος. Και πάνω από όλους και από όλα έχει την προσφορά της στο συνάνθρωπο. Η ενασχόληση της με τα κοινά στις τελευταίες εκλογές είχε καθαρά προθέσεις ανιδιοτελούς προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Η ίδια είναι στο Σώμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και σήμερα το πρωί με αφορμή την ορκωμοσία των συναδέλφων της έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb:

«Όταν με ρωτούσαν γιατί είμαι εκεί, η απάντηση ήταν «είμαι άνθρωπος που προσφέρει». Πλέον όμως καταλαβαίνω ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Η αξία της προσφοράς, της αλληλεγγύης, αλλά περισσότερο ακόμα της πίστης σε ιδεώδη που για πολλούς πλέον δεν ισχύουν, είναι αυτά που με κάνουν να συνεχίζω. Συγχαρητήρια στα παιδιά της σειράς μου κ ελπίζω να γίνουμε πολύ περισσότεροι».

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, όσοι γνωρίζουν από κοντά την Γεωργία Χατζηστάμου ξέρουν πολύ καλά ότι είναι πολύ ώριμη και συνειδητοποιημένη σε ότι κάνει. Γι’ αυτό και χαίρει της εκτίμησης του κόσμου…

Μία ξεχωριστή βραδιά επεφύλαξε ο Εμπορικός Σύλλογος Αυλωναρίου το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κτήμα Γεωργιάδη. Η Πρόεδρος Γιώτα Γκίκα και το Διοικητικό Συμβούλιο είχαν φροντίσει για την άρτια διοργάνωση που κράτησε τον κόσμο στην πίστα μέχρι τις 5 το πρωί.

Η Πρόεδρος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και έκανε μια σύντομη αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε. Και φέτος, πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του μία εκδήλωση που γνωρίζει καλά ότι κάθε χρόνο σημειώνει και μεγαλύτερη επιτυχία.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Στο τραγούδι και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Θέμης Ζέρβας και δημοτικός σύμβουλος Κύμης –Αλιβερίου που παρέα με τη Βάσια Φράγκου, τον Γιώργο Πιλάτη στο βιολί ξεσήκωσαν και κράτησαν τον κόσμο στην πίστα μέχρι το πρωί.

Το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου απόσπασε πρώτο το πιο θερμό χειροκρότημα. Στη συνέχεια την παράσταση έκλεψε χορεύοντας μία σειρά από ζεϊμπέκικα ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Αυλώνος Γιώργος Κότσαρης, ο οποίος όλο το βράδυ χόρευε ασταμάτητα. Στον Αντιδήμαρχο «έβρεχε» σαμπάνιες στην πίστα … από τον ταμία του Συλλόγου, Νίκο Φωκίτη.

Ο κ. Κότσαρης στο σύντομο χαιρετισμό του εκπροσωπώντας το Δήμο ευχήθηκε η χρονιά που έρχεται να είναι πιο δημιουργική από τις προηγούμενες και τόνισε ότι θα πρέπει να στηρίζουμε την τοπική οικονομία και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου γιατί μόνο έτσι μπορεί να έρθει η ανάπτυξη.

Και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώτα Γκίκα εκτός από τις χορευτικές επιδόσεις της μαζί με τα μέλη του Χορευτικού του Συλλόγου αναμενόμενο ήταν ότι θα κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Και βέβαια απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα χορεύοντας το δικό της αγαπημένο ζεϊμπέκικο! Με τις σαμπάνιες να τις ανοίγουν την μία μετά την άλλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από το χορό θα διατεθούν για το Καρναβάλι που διοργανώνει επίσης με επιτυχία κάθε χρόνο στο Αυλωνάρι, ο Εμπορικός Σύλλογος.

AVX2

AVX3

AVX4

AVX5

AVX6

AVX7

AVX8

AVX9

AVX10

AVX11

AVX12

AVX13

AVX14

AVX15

AVX16

 

AVX17

AVX18

AVX19

AVX20

AVX21

AVX22

AVX23

AVX24

AVX25

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΓΙΩΤΑΣ ΓΚΙΚΑ

 

ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

 

 

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

 

ΧΟΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.Ε ΑΥΛΩΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΧΟΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΕΡΒΑ

 

 

Σε ένα ανδροκρατούμενο εργασιακό χώρο μία δυναμική γυναίκα που θα έλεγε κανείς πως κάνει για 10 άντρες. Ο λόγος, για την Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Χαλκίδας Μαρία Παπανικολάου που όπως αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά δεν χαίρει της εκτίμησης μόνο των συναδέλφων και των εργοδοτών του Ναυπηγείου αλλά και της τοπικής κοινωνίας κάνοντας για ακόμα μία φορά την έκπληξη. Ευχάριστη έκπληξη όπως πάντα η παρουσία πλήθος κόσμου που τίμησαν την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου με την παρουσία τους την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Δεν έπεφτε καρφίτσα στο κοσμικό κέντρο «Τσιμπος».

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο στο πρόσωπο της Προέδρου με την οποία τους ενώνει φιλία χρόνων όσο και για τα υπόλοιπα μέλη και το ρόλο των Ναυπηγείων στην πόλη μας.

Από τη συνεδρίαση της ΠΕΔ στο Καρπενήσι, επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός για να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση αλλά και την Πρόεδρο την οποία αξίζει να σημειωθεί είχε υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του στις Περιφερειακές εκλογές.

Την εκτίμηση στο πρόσωπο της Προέδρου και του Σωματείου εξέφρασε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης. Παρόντες μεταξύ άλλων και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Βαγγέλης Κούκουζας και Κώστας Γαλάνης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας Μιμίκα Σακελλαράκη. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ψαχνών Μιχάλης Καλαβρής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας Θοδωρής Γιαννούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μπουραντάς, Καλαμιωτη Κατερίνα , Βασίλης Καθαροσπόρης, Δήμος Κόρδης, η καθηγήτρια αγγλικών Αθηνά Τσακάλη κ.α Τίμησαν επίσης οι επιχειρηματίες Βασίλης Δημήτριου, Αργύρης Ανδρέου κ.α

Η Πρόεδρος καλωσορίζοντας τους παραβρισκομένους ευχαρίστησε τη Διοίκηση των Ναυπηγείων, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους για την άριστη συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους.

naf1

naf2

naf4

naf5

naf6

naf7

naf8

naf9

naf11

naf12

 

 

 

 

Σελίδα 1 από 598

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr