TADE EFH 1   sinentefkseis
Τελευταία Νέα

 Στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ το προσεχές διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα:

1.      Την Δευτέρα 26/6 θα εκτελεστούν εργασίες στη συμβολή των οδών Αντωνίου – Νεοφύτου – Τζαβέλα.

Η οδός Νεοφύτου θα παραμείνει κλειστή στο τμήμα Μπαλαλαίων έως Τζαβέλα.

Επίσης θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αντωνίου, στο τμήμα μεταξύ Βύρωνος και Νεοφύτου.

Δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία στην οδό Δούκα.

Τέλος η οδός Τζαβέλα θα είναι κλειστή για τα οχήματα από τη Νεοφύτου έως τη Χατζοπούλου.

2.      Από την Παρασκευή 23/6 έως 31/7 θα εκτελούνται έργα επί της οδού Τζαβέλα.

Στο διάστημα αυτό η οδός Χατζοπούλου θα έχει ενιαία κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, από τη συμβολή με την οδό Κουκούλη έως την οδό Γαζέπη.

Με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό συναντήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου το απόγευμα στην Χαλκίδα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, ο  Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευβοίας, Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αργύρης, ο κ. Μπακογιάννης, ενημέρωσε τον Υπουργό, τόσο για τα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Στερεά Ελλάδα στον τομέα της Υγείας, όσο και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια για να συμβάλλει στην επίλυσή τους.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για την στήριξη του τομέα  Υγείας και αναπτύσσονται πέρα από τον τομέα ευθύνης της Περιφέρειας, όπως η οικονομική ενίσχυση για την προμήθεια υλικοτεχνικής υποδομής σε νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας αλλά και η παροχή οικονομικών κινήτρων για την στελέχωση τους. Παράλληλα, ενημέρωσε τον υπουργό για την εξέλιξη των έργων του νοσοκομείου Χαλκίδας και ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής, όπως είναι οι ελλείψεις υλικών, η υποστελέχωση αλλά και οι ελλείψεις των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ.  Τέλος, ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον Υπουργό, ο οποίος ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενέταξε το ποσό των 2 εκ. ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας.

«Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι μπορέσαμε να συζητήσουμε με τον υπουργό για όλα τα θέματα που αφορούν στην Υγεία στην Στερεά Ελλάδα αλλά πρέπει να περάσουμε από το στάδιο της συζήτησης, στην πράξη. Δεν έχουμε χρόνο. Η κατάσταση είναι οριακή και χρειάζονται άμεσες λύσεις. Από την δική μας πλευρά, γίνεται μία υπερπροσπάθεια να καλύψουμε ανάγκες των νοσοκομείων χωρίς να έχουμε καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα. Ωστόσο, πρέπει να δοθούν λύσεις και από το κεντρικό κράτος. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα στην Υγεία και παλεύουμε για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε. Δεν αρκούν, όμως, μόνο οι δικές μας πρωτοβουλίες αν το κράτος δεν αναλάβει τις ευθύνες του και αν δεν ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας» δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον κ. Ξανθό.

bakogianis xanthos 2

Την Κυριακή 7 του Μάη διενεργήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου του Θεολόγου Εύβοιας, στην αίθουσα του Συλλόγου.

Μετά την πρώτη συνεδρίαση της Παρασκευής 12/5, το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Κώστας Μπασούκος, Πρόεδρος

Μίνα Βαμβάκου, Αντιπρόεδρος

Μαρία Τουλούμη, Γραμματέας

Θανάσης Τσιριμώκος, Ταμίας

Λευτέρης Θεοδώρου, Μέλος

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, ο Σύλλογος διοργανώνει καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Θεολόγο, με τίτλο "Ολύμπια 2017".

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

02 ΙΟΥΛΙΟΥ : Μονοήμερη εκδρομή

08 - 10 ΙΟΥΛΙΟΥ : Τουρνουά ποδοσφαίρου

16 - 23 ΙΟΥΛΙΟΥ : Τουρνουά μπάσκετ

21 ΙΟΥΛΙΟΥ : Τουρνουά Βόλεϊ

22 ΙΟΥΛΙΟΥ : Προβολή ταινίας

23 - 30 ΙΟΥΛΙΟΥ : Τουρνουά Πινγκ πόνγκ

05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : Μουσική βραδιά με ρεμπέτικο και λαϊκό πρόγραμμα

06 - 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : Έκθεση βιβλίου 

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : Μουσική βραδιά με Ροκ και έντεχνο πρόγραμμα

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : Παιδική βραδιά με παιχνίδια, αθλοπαιδειές 

                                και προβολή παιδικής ταινίας

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : Θέατρο Σκιών

19 - 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : Κατασκήνωση

Νέες ποσότητες με ροδάκινα διανεμήθηκαν δωρεάν από τον Δήμο Χαλκιδέων σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού την Παρασκευή 23 Ιουνίου, στο Πάρκο του Λαού.Μοιράστηκαν από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΧ Σωτήρη Ανυφαντή, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Μπαρούτα και την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δροσιάς, Ευαγγελία Κούτρα περίπου 15 τόνοι ροδάκινα, σε δικαιούχους, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκιδέων.

«Καθημερινά όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκιδέων υλοποιώντας σε συνεργασία με την Περιφέρεια πρόγραμμα του ΟΠΕΚΕΠΕ εξυπηρετεί τις ευπαθείς ομάδες ανθρώπων που είναι στο κοινωνικό παντοπωλείο, στα συσσίτια, που είναι γραμμένοι στον ΔΟΠΠΑΧ γιατί έχουν πραγματική ανάγκη, καθώς και πολύ κόσμο που είχε ανάγκη. Οι ποσότητες προς διάθεση είναι μεγάλες. Στηρίζουμε όλο τον κόσμο που έχει ανάγκη» δήλωσε στο eviakosmos.gr ο Πρόεδρος του Οργανισμού Σωτήρης Ανυφαντής.

Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος, Κώστας Μπαρούτας  συνολικά ο Οργανισμός έχει μοιράσει τις δύο τελευταίες εβδομάδες συνολικά 40 τόνους φρούτα. «Θα συνεχίσουμε έτσι. Ο κόσμος έχει ανάγκη και ανταποκρίνεται σε αυτό που γίνεται. Η αλληλεγγύη είναι δεδομένη και περνάει και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση. Στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ πρέπει να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη και να βοηθάμε με όποιο τρόπο και όσο μπορούμε. Είμαστε όλοι μια γροθιά στον Οργανισμό και είμαστε χαρούμενοι που έστω και έτσι κάτι προσφέρουμε…» είπε στο eviakosmos.gr ο κ. Μπαρούτας.

Μπορεί να μην ανήκει στον Οργανισμό η Ευαγγέλια Κούτρα. Ωστόσο, η αγάπη της για τον συνάνθρωπο και η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, φαίνεται για όσους την γνωρίζουν από κοντά, από το «αθόρυβο» έργο που κάνει τόσο στην τοπική κοινωνία της Δροσιάς που είναι Πρόεδρος, αλλά και γενικότερα.

dianomi frouton 2

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 02:30 ενημερώθηκε τηλεφωνικά το Λιμεναρχείο Κύμης για περιστατικό που αφορούσε αγνοούμενο ερασιτέχνη αλιέα ο οποίος επέβαινε επί της ερασιτεχνικής λέμβου «ΝΑΣΑ» ετών 72 στην περιοχή του Λημιώνα .

Κατόπιν σχετικής διαταγής κ. Λιμενάρχη Κύμης Αντιπλοιάρχου ΛΣ Ευθυμίου Βέτσικα απέπλευσε το ΠΛΣ 143 Λ/Σ Σκύρου και ΠΛΣ 169 Λ/Χ Σκοπέλου για εντοπισμό αγνοούμενου σε ευρύτερη θαλάσσια περιοχή καθώς και τα περιπολικά Υπηρεσία μας για έλεγχο ακτογραμμής περιοχής συμβάντος.

Τον επιχειρησιακό συντονισμό για την προαναφερόμενη  διάσωση πληρώματος και σκάφους ανέλαβε επιτυχώς το Λ/Χ Κύμης κατόπιν σχετικής διαταγής του ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ.- ΕΛΑΚΤ/ΕΚΣΕΔ.

Ο αγνοούμενος  ανευρέθη στις 05:40 εντός του θαλάσσιου ύδατος σώος και περισυλλέχτηκε καθώς επίσης και η λέμβος από η οποία ήταν αναποδογυρισμένη στην θαλάσσια περιοχή του Λημιώνα από προαναφερόμενα πλωτά Υπηρεσίας μας.  

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με το ΠΛΣ 169 σε λιμένα Κύμης όπου και διεκομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Π Νοσοκομείο Κύμης για προληπτικές εξετάσεις . Το Λιμεναρχείο Κύμης, ενημέρωσε τους οικείους επί του περιστατικού οι οποίοι έσπευσαν στο Λ/Χ Κύμης και ευχαρίστησαν το προσωπικό για την γρήγορή αντιμετώπιση του προαναφερόμενου συμβάντος.

 Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Κύμης.

Για το κλείσιμο του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ στη Χαλκίδα πέρυσι και την εξοικονόμηση ενός ακόμη πληρώματος ασθενοφόρου στη Χαλκίδα με αυτή την κίνηση, μίλησε αρχικά ο Τομεάρχης του ΕΚΑΒ Εύβοιας Νίκος Κόκκος. «Βγάζουμε τρία ασθενοφόρα ανά βάρδιες πλέον εκτός από το βράδυ που είναι δυο» είπε ο κ. Κόκκος,  ο οποίος επεσήμανε ότι μέσα σε 2 χρόνια αυξήθηκαν στο διπλάσιο οι διακομιδές από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας, στην Αθήνα.

«Χρειάζεται η ενίσχυση του Νοσοκομείου της Χαλκίδας με ιατρικό προσωπικό. Δεν υπάρχουν γιατροί συγκεκριμένων ειδικοτήτων και αναγκαζόμαστε να κάνουμε διακομιδές στην Αθήνα » είπε ο κ. Κόκκος απευθυνόμενος στον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Διευθυντή της 5ης Υ.ΠΕ Νέστωρα Αντωνίου τόνισε την ανάγκη να επανδρωθεί το Κέντρο Υγείας Ψαχνών με επιπλέον ασθενοφόρα και 3 άτομα πλήρωμα, γιατί αυτή τη στιγμή καλύπτει η Χαλκίδα τις ανάγκες του. Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα κενά που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

«Καθημερινά κάνουμε 8 -9 διακομιδές   στην Αθήνα από το Νοσοκομείο στην Αθήνα. Δε μιλάω για τα εξιτήρια που είναι 12-14 την ημέρα. Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Οπωσδήποτε να επανδρώσουμε με 3 επικουρικούς οδηγούς ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών. Η Χαλκίδα δεν μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες στα Ψαχνά όπως κάνει μέχρι τώρα γιατί έχει αυξηθεί ο πληθυσμός της».

Πρόκειται για ένα θέμα που θα πρέπει να το δουν ξεχωριστά με τον Υπουργό, είπε ο Διευθυντής της 5ης Υ.ΠΕ. Νέστωρας Αντωνίου.

Κρίσιμες ώρες για 27χρονο οδηγό που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Παρασκευής, σε τροχαίο στο Βέλος, μετά το Αλιβέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός αγροτικού οχήματος με κατεύθυνση την Κύμη επιχείρησε να στρίψει αριστερά. Την  ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός του δίκυκλου που είχε την ίδια κατεύθυνση, έκανε προσπέραση σε προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην πόρτα του οδηγού του αγροτικού οχήματος. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Ο οδηγός του δίκυκλου, ο οποίος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος τραυματίστηκε  σοβαρά και στο κεφάλι. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και από εκεί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, στον Ερυθρό Σταυρό οπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σημαντική ακόμα μια φορά η επέμβαση της Ομάδας Διάσωσης του Αλιβερίου «SAR 312» που έσπευσε πρώτη να προσφέρει βοήθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα που σημειώνεται τροχαίο στο ίδιο σημείο.  

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος κάνουν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου.

troxaio1

troxaio3

Ο εγκέλαδος χτύπησε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Ριτσώνας. Την Πέμπτη στις  21.36 κοντά στη Χαλκίδα σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Έγινε γενικότερα αισθητός στη Βοιωτία και στη Χαλκίδα. Το επίκεντρο εντοπίζεται 15 χιλιόμετρα δυτικά της Χαλκίδας ενώ το εστιακό βάθος είναι στα 10 χιλιόμετρα. 

 Με επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Συλλόγου των Απανταχού Αγιωργητών την Κυριακή 18 Ιουνίου, που πραγματοποίησε παρουσίαση –ενημέρωση – εκπαίδευση, σε συνεργασία με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.  Το θέμα της συζήτησης « Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις». Αφορούσε τα κατασταλτικά μέτρα και μέτρα πυροπροστασίας  που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να γίνεται σωστή πρόληψη και αποτροπή εκδήλωσης και εξάπλωσης πυρκαγιών αλλά και ατυχημάτων. Την τελευταία δεκαετία η πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε μεγάλες εκτάσεις στην περιοχή που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνη γιατί πλήττεται από δυνατούς ανέμους. Ο Αϊ Γιώργης ανήκει στις περιοχές με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας.

Στην συζήτηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τον αναπληρωτή προϊστάμενο Βαγγέλη Αργύρη και τον Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο, ο Υπεύθυνος για θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Κώστας Δημάς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Γεωργίου Νίκος Καντάρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αγιωργητών Βασίλης Τσαλας, η Αντιπρόεδρος Ελένη Αιδίνη Τσάλα, η γ.γραμματεας Κατερίνα Ρήγα ο αναπληρωτής ταμίας Δημήτρης Βάσσος, και η αναπληρώτρια γραμματέας Δήμητρα Μόσχου.

aigiorgis2

aigiorgis3

                           

Ακόμη μία πράξη ζωής αυτή τη φορά για τον μικρό Κωνσταντίνο, στέφθηκε με επιτυχία στο Μονόδρι όπου και πραγματοποιήθηκε με βροχή ο αγώνας που είχε αναβληθεί στις 28 Μαΐου λόγω κακοκαιρίας. Στις 9 το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου ο κόσμος έδωσε το παρών και η κόρνα σήμανε την έναρξη του αγώνα με τους μικρούς μας φίλους, παιδιά δημοτικού, να τρέχουν στα 400μ. πρώτα, στέλνοντας το μήνυμα στον συνομήλικο τους Κωνσταντίνο... Με λίγη καλή θέληση και αγάπη για το συνάνθρωπο, μπορούν να ξεπεραστούν δυσκολίες που μέχρι πριν από λίγο καιρό φάνταζαν σε κάποιους «βουνό».

Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι μεγαλύτεροι, που συμμετείχαν σε δύο μεγάλες διαδρομές. Αυτή των 5χλμ και εκείνη των 10χλμ αντίστοιχα. Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, αψηφώντας την βροχή που ανά τακτά διαστήματα δυνάμωνε και το οδόστρωμα που τους δυσκόλευε γιατί ήταν βρεγμένο, έδωσαν την δική τους «μάχη» για τον Κωνσταντίνο της καρδιάς μας.

Άρτια οργάνωση από την Διοίκηση του ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ. Σημαντική η στήριξη των χορηγών και του κόσμου που κατάφεραν από κοινού να συγκεντρώσουν πάνω από 20.000€ πουλώντας μπλουζάκια των 5€ εδώ και αρκετούς μήνες. Εξίσου σημαντική η προσφορά των Εθελοντικών Ομάδων της Ερέτριας FETES CLUB 4X4, της Ε.Δ.Δ.Α.Κ.Ο.Δ του Δήμου Ερέτριας , των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών της Οκτωνιάς, της Ομάδας Διάσωσης «S.AR. 312»  Αλιβερίου, των Εθελοντών των Κονιστρών,  του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα του Τομεάρχη Νίκου Κόκκου με πλήρωμα του ασθενοφόρου τον καρδιολόγο του Νοσοκομείου Κύμης Βασίλη Φαληρέα και τον Επιμελητή Β' Γενικής Ιατρικής του Περιφερειακού Ιατρείου Αυλωναρίου, Γιώργο Ζέρβα, που κατάφεραν  μαζί με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης και  αστυνομικών που συμμετείχαν και από το Α.Τ Αλιβερίου,να πετύχουν το στόχο! Χορηγοί επικοινωνίας eviakosmos.gr και ΕΥΡΙΠΟΣ 90FM. Την προσπάθεια στήριξε και το Ιδρυμα "Μαρία Τσάκος" και συγκεκριμένα ο "καπεταν" Παναγιώτης Τσάκος που έκανε παρέμβαση για το θέμα.

Συγκινούν τα λόγια του πατέρα του μικρού Κωνσταντίνου, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια πήρε στο τέλος το μικρόφωνο και ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους  για τον αγώνα που έδωσαν για το γιο του, όπως επίσης και όλους εκείνους που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια επώνυμα ή ανώνυμα. «Σήμερα ο Κωνσταντίνος δεν είναι εδώ λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του» είπε ο κ. Βασίλης και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ εγώ για εκείνον, σήμερα. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ και που αγκαλιάσατε με το δικό σας τρόπο το παιδί μου… Σύντομα θα ξανασυναντηθούμε και θα είναι μαζί μας και ο Κωνσταντίνος για να σας πει το δικό του μεγάλο ευχαριστώ!»

Τέλος καλό , όλα καλά με τον μικρό Κωνσταντίνο μας να υποβάλλεται σύντομα στο χειρουργείο που πρέπει να κάνει στο χεράκι του. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να γιορτάσουμε όλοι μαζί, με τον Κωνσταντίνο μας, το αποτέλεσμα αυτής της πράξης ζωής που ξεκίνησε σήμερα από το Μονόδρι και θα ολοκληρωθεί στο χειρουργείο ενός Νοσοκομείου…

ap1

ap2

ap3

ap4

ap5

ap6

ap7

ap8

ap9

ap10

ap11

ap12

ap13

ap14

ap18

ap20

ap22

ap97

ap96

ap95

ap94

ap86

ap93

ap24

ap25

ap26

ap27

ap28

ap29

ap30

ap31

ap32

ap34

ap35

ap44

ap101

ap99

ap98

ap17

ap19

ap23

ap24

ap36

ap61

ap88

ap89

ap90

 ap92

ap91

ap42

ap45

ap41

ap37

ap38

ap47

ap48

ap49

ap39

ap51

ap52

ap55

ap53

ap57

ap54

ap85

ap84

ap83

ap82

ap81

ap80

ap62

ap63

ap64

ap68

ap65

ap66

ap71

ap72

ap73

ap74

ap75

ap76

ap77

ap78

ap79

ap43

Σελίδα 1 από 87

baroutas diaf

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ...

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr