bannerlive

Τελευταία Νέα

Και το όνομα αυτής…Μαρία –Λυδία. Το δεύτερο κοριτσάκι του γιατρού και επιστημονικά υπεύθυνου στον ΟΚΑΝΑ στη Χαλκίδα, Παύλου Αϊβαζίδη και της Γενικής γιατρού Σταυρούλας Ψυχογυιού που με το γλυκό του χαμόγελο έκλεψε την παράσταση το απόγευμα της Κυριακής, στη βάφτιση της, στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής, στη Δροσιά Χαλκίδας.

Αν και τις έβαλαν δύσκολα, ιερείς, γονείς και η γλυκύτατη νονά της, η γυναικολόγος Κατερίνα Καζάνη, εκείνη στάθηκε στο ύψος της περίστασης και ως μία «μικρή Κυρία» κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα των παραβρισκομένων που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Διαμαρτυρήθηκε μόνο για λίγο…Και μετά με σκέρτσο και νάζι πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά. Η μεγάλη έκπληξη ήταν το παραμυθένιο γεμάτο στολίδια τραπέζι που την περίμενε με τα άλλα παιδάκια στη συνέχεια στο Sabbia. Ανήμερα της γιορτής της έκανε και τα πρώτα της γεννέθλια.

Καραμέλες, διάφορα γλυκά, cookies και ένας μάγος που έκανε παιχνίδια διασκεδάζοντας στη συνέχεια τους μικρούς της φίλους….

Να μας ζήσεις νεοφώτιστη Μαρία- Λυδία. Να είσαι γερή και τυχερή!

ai1

ai3

ai4

ai6

ai7

ai8

ai9

ai10

ai11

ai12

ai13

ai14

ai17

ai19

ai20

ai21

ai22

ai24

ai26

ai27

ai28

 ai31

ai33

ai37

ai38

ai40

ai41

ai49

ai44

ai46

ai47

ai48

 

Ο γιατρός Παύλος Αϊβαζίδης, επιστημονικά υπεύθυνος στον ΟΚΑΝΑ στη Χαλκίδα μίλησε τη Δευτέρα 14 Μαΐου, στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και στην εκπομπή «ταδε εφη…» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, για τη δουλειά που γίνεται στον ΟΚΑΝΑ στη Χαλκίδα, για τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τη θεραπεία τους ώστε να επανενταχθούν στην κοινωνία.

Και βέβαια η αποθεραπεία δεν είναι μία τόσο εύκολη υπόθεση. Εστιάζοντας ο κ. Αϊβαζίδης, περισσότερο στο θέμα της θεραπείας των ανθρώπων αυτών, που δυστυχώς φτάνουν στον ΟΚΑΝΑ μετά από πολλά χρόνια χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι έχοντας συνειδητοποιήσει και κάποιες φορές αποφασίσει να απαλλαγούν από αυτά. Ποια είναι όμως τα κομμάτια του παζλ που πρέπει να ενωθούν για να μπορέσει να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα; Εξαρτάται πάνω από όλα από το εξαρτώμενο άτομο, την οικογένεια, το περιβάλλον που ζει και βέβαια το γιατρό και την ομάδα που δουλεύουν μαζί του. Αυτό που γίνεται και στη μονάδα θεραπείας στον ΟΚΑΝΑ στη Χαλκίδα.

Οικογένεια. Ο ρόλος της σημαντικός για να στηρίξει μία τόσο επίπονη προσπάθεια όπως και ο ρόλος των εκπαιδευτικών αν πρόκειται για μαθητές και βέβαια μιας κοινωνίας που πρέπει να τους δεχτεί στη συνέχεια και να τους εντάξει στην καθημερινότητα χωρίς να γίνονται στόχος στο διπλανό ή στο συνάδελφο τους.

Ποιος είναι ο ρόλος του γιατρού σε αυτή την προσπάθεια; Πόσο ψυχολογικά είναι έτοιμος ο χρήστης να υπακούσει και να μην ξεφύγει από το πρόγραμμα; Τι γίνεται με τους χρήστες σε μικρές ηλικίες αλλά και εκείνους που αν και μικροί ηλικιακά, είναι γονείς; Πώς η οικογένεια παίζει ίσως καθοριστικό ρόλο στη λύση του προβλήματος; Και έχοντας προσπαθήσει μαζί με το χρήστη ο γιατρός, πώς αισθάνεται εκείνος όταν ο ασθενής του βγαίνει από αυτό τον αγώνα νικητής; Μερικά από τα ερωτήματα που μας δίνει απαντήσεις ο γιατρός Παύλος Αϊβαζίδης.

Συνέντευξη στην Έφη Ντίνη

 

Πόσα μέλη έχει εγγεγραμμένα ο ΟΚΑΝΑ στην Χαλκίδα;

Είναι περίπου 140 μέλη. Από αυτά το 1/3 περίπου είναι γυναίκες. Όριο ηλικίας εμείς δεν έχουμε. Ουσιαστικά οι νεότεροι ασθενείς μας ξεκινούν από την ηλικία των 20. Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών της μονάδας μας είναι περίπου τα 40 έτη. Οι άνω των 55, γιατί έχουμε και ηλικιωμένους μπαίνουν ανά πάρα στιγμή στην μονάδα. Εμείς λίστα αναμονής δεν έχουμε. Συνήθως δύο με τρεις φορές το χρόνο κάνουμε εισαγωγές. Η πλειοψηφία των ασθενών είναι άνεργοι ή μερικώς απασχολούμενοι. Είναι κυρίως δημότες του δήμου Χαλκιδέων με το 65% από τους όμορους δήμους ή από τη Νότια και Βόρεια Εύβοια.

Ποια είναι τα στάδια θεραπείας; Είναι σε θέση οι ασθενείς να μεγαλώσουν τα παιδιά τους;

Τα στάδια της θεραπείας της δικής μας είναι: Το στάδιο εισαγωγής που χορηγούμε υποκατάστατο μέχρι να δούμε τη δοσολογία που θα κρατήσει τον ασθενή εκτός χρήσης των ουσιών. Η φάση συντήρησης της θεραπείας που είναι σταθεροποιημένος εκεί χωρίς υποτροπές.

Το κέρδος σε αυτή τη φάση είναι ό,τι μειώνεται η βλάβη από τα ναρκωτικά γιατί απέχει από τη χρήση και η τελευταία φάση που στην ουσία μειώνουμε το υποκατάστατο γιατί είναι οπιούχο. Μειώνουμε σταδιακά έτσι ώστε να μην έχουμε στερητικό σύνδρομο από το ίδιο το φάρμακο. Σε αυτή τη φάση όποιοι ασθενείς έχουν καλή πορεία μπορούν με την επίβλεψη κάποιου συγγενικού προσώπου να αναλάβουν οι ίδιοι τα παιδιά τους.

Υπάρχουν δυστυχώς και ασθενείς που είναι αρκετά μεγάλο το ποσοστό θα έλεγα, οι οποίοι δεν μπορούν.

Υπάρχουν κριτήρια ένταξης ανθρώπων εξαρτημένων από ουσίες στον ΟΚΑΝΑ;

Όποιος ασθενής θέλει μπορεί να έρθει στην μονάδα. Κάνει μία αίτηση να μπει στο πρόγραμμα. Για να ξεκινήσει να μπει σε θεραπευτικό κομμάτι πρέπει να γίνει κάποια σειρά ιατρικών εξετάσεων, τις οποίες τις συνταγογραφούμε εμείς. Δίνουμε οδηγίες. Κλείνουμε τα ραντεβού στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Στο σημείο αυτό , θέλω να τονίσω την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου της Χαλκίδας. Λαμβάνοντας έτσι μέτρα προστασίας για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Τι ποσοστό ασθενών καταλήγει μετά την θεραπεία «καθαρό» στην κοινωνία;

Είναι ανάλογα πόσο συνειδητοποιημένος είναι ο κάθε ασθενής που φτάνει σε μας. Για ποιο λόγο έρχεται. Σε μας δεν υπάρχει όριο θεραπείας. Υπάρχουν ασθενείς που βρίσκονται στη μονάδα από το 2003 που άνοιξε μέχρι και σήμερα. 15 χρόνια.

Αληθεύει ό,τι οι χρήστες ναρκωτικών ουσιών είναι ευαίσθητοι χαρακτήρες που δεν μπορούν εύκολα να αντισταθούν;

Αυτό υφίσταται. Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικούς χαρακτήρες. Ανάμεσα τους και οι ευαίσθητοι και οι περισσότερο ζωηροί. Σίγουρα τα καλά παιδιά, τα ευαίσθητα, τα παιδιά που παρασύρονται ως πιο ευαίσθητοι χαρακτήρες.

Ποιος ο ρόλος της δικής σας ομάδας που αποτελείται από εσάς ως γενικό γιατρό, την παθολόγο αλλά και τους ψυχολόγους;

Έχουμε δύο ψυχολόγους, δύο νοσηλεύτριες Τ.Ε, μία φαρμακοποιό ενώ σημαντική είναι η βοήθεια που έχουμε από το προσωπικό του Νοσοκομείου. Ένας ασθενής στο κομμάτι της απεξάρτησης δεν είναι μόνο το φάρμακο που θα πάρει. Στο να επανενταχτεί στην κοινωνία, να βρει τα πατήματά του στον κόσμο έξω θα χρειαστεί στήριξη.

Πως βλέπουν το γιατρό οι άνθρωποι που φτάνουν σε σας και πρέπει να πορευτούν μαζί σας για να βγουν από το αδιέξοδο των ναρκωτικών ουσιών;

Το κομμάτι το δικό μας επειδή προσωπικά, εκτός από τον προεισαγωγικό έλεγχο που πρέπει να κάνουμε μαζί, είμαι ο γιατρός που ρυθμίζει την καθημερινή δόση των φαρμάκων που θα πάρουν. Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι θα καταλάβουν και θα κατανοήσουν το λόγο για τον οποίο εγώ αυξάνω ή μειώνω τη δοσολογία τους. Υπάρχουν και ασθενείς που δε θα το καταλάβουν.

Το σημαντικό επίσης που κάνουμε οι γιατροί στη μονάδα είναι ό,τι οι ασθενείς στη μονάδα δεν είναι απλοί χρήστες ουσιών. Είναι φορείς άλλων ασθενειών, είτε αυτές είναι ηπατίτιδες είτε κάποιοι είναι οροθετικοί κ.α Εμείς κάνουμε τον έλεγχο εκτός της ψυχικής και της σωματικής υγείας. Από κει και πέρα παραπέμπουμε σε τριτοβάθμια Νοσοκομεία κυρίως της Αθήνας ώστε αυτοί οι ασθενείς να κάνουν την ανάλογη θεραπεία.

Να μπούμε λίγο και στη δική σας θέση. Πώς αισθάνεται ένας γιατρός που έχει να αντιμετωπίσει περιπτώσεις κυρίως νεαρών ηλικιών και θα πρέπει να φτάσει το στόχο αυτόν της απεξάρτησης του ασθενούς μαζί του;

Επειδή κι εγώ γονιός είμαι. Είναι ευαίσθητο το κομμάτι που θίγετε. Σε αυτά τα παιδιά πρέπει να μπουν όρια. Πρέπει να τα ρίξουμε στο φιλότιμο γιατί οι περισσότερες περιπτώσεις είναι ευαίσθητοι χαρακτήρες. Στην αρχή δεν το κατανοούν. Όταν όμως αρχίζουν να απέχουν από τη χρήση και καθαρίζει το μυαλό, είναι σημαντικό κομμάτι για μένα και για τους υπόλοιπους.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι όταν μπαίνουν στο γραφείο μου καθαροί και μου λένε: «Γιατρέ είχες δίκιο τελικά…» Για μένα είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση όταν μου το αναγνωρίζουν οι ίδιοι οι ασθενείς ότι τελικά βοηθήθηκαν και από μένα και από το υπόλοιπο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ. Αυτή είναι και η ανταμοιβή μας σαν ομάδα αν θέλετε.

Πολλοί από εκείνους που τα κατάφεραν περνάνε από τη μονάδα να μας δουν να μας πουν για ακόμη μία φορά ευχαριστώ.

Όπως επίσης είναι στενάχωρο όταν υπάρχει μεγάλο διάστημα αποχής από τη χρήση. Όταν για κάποιο λόγο, είτε αυτό είναι ότι βρέθηκα σε μια παρέα κ.α. Το ό,τι ξανακάνουν χρήση έστω και για μία φορά μετά από χρόνια δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο πίσω τους φέρνει.

Ποιος είναι ο ρόλος της οικογένειας σε όλη αυτή την προσπάθεια της αποτοξίνωσης;

Υπάρχουν περιπτώσεις που η καθημερινότητα μέσα στην οικογένεια δεν είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχουν παιδιά «καλών» οικογενειών, όχι σε μεγάλο ποσοστό, τα οποία έμπλεξαν για κάποιο λόγο. Είτε γιατί υπήρχε οικονομική άνεση στην οικογένεια, είτε γιατί οι γονείς μπορεί να δουλεύανε πολλές ώρες και να είχαν απόσταση από τα παιδιά τους. Όπως και παιδιά αυτά που χαρακτηρίζουμε κατά κάποιον τρόπο από το σχολείο ως ατίθασα.

Πότε και πως ο γονιός αντιλαμβάνεται ό,τι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί του και πρέπει να τρέξει σε εσάς;

Το πρώτο καμπανάκι θα έλεγα εγώ που θα πρέπει να θορυβήσει τους γονείς είναι η αλλαγή συμπεριφοράς του παιδιού. Που σημαίνει: Αρχίζει να λέει ψέματα. Λείπουν χρήματα από το σπίτι. Ελέγχουμε τις παρέες. Πολλοί γονείς έρχονται σε μας και μας ρωτάνε για ένα χάπι που βρήκαν στη τσάντα, στα ρούχα κ.α.

Το κομμάτι αυτό, της ενημέρωσης σε ό,τι αφορά την πρόληψη, το έχει το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ που βρίσκεται στην Πλατεία Αγοράς. κάνουν ενημέρωση στα σχολεία, διαθέτουν ψυχολόγους. Με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε γιατρέ σε εκείνους που περνά σα σκέψη και μόνο από το μυαλό να «λοξοδρομήσουν» και να γίνουν έρμαιο ουσίες;

Το να αντισταθείς είναι μεγαλύτερη μαγκιά από το να πέσεις στα ναρκωτικά. Μακριά από τη χρήση οποιασδήποτε ουσίας. Προσοχή στους φίλους και αντί να πάρει κάποιος ναρκωτικά είναι καλύτερα να βοηθήσει αυτόν που του τα πρότεινε να απεξαρτηθεί από αυτά. Υπάρχουν ζευγάρια που στηρίζει ο ένας τον άλλο, αυτός που είναι καθαρός τον εξαρτημένο να βγει από το αδιέξοδο που τον οδηγούν οι εξαρτημένες ουσίες.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

 

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στο ανοιξιάτικο bazaar του συλλόγου ενεργών Πολιτών Ερέτριας Η Μέδουσα, που θα πραγματοποιηθεί στο τεταρτοκύκλιο της γέφυρας του Ευρίπου στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2018 από τις 10π.μ έως 10μ.μ

Η έκθεση χειροτεχνημάτων και βιολογικών προϊόντων, διοργανώνεται για την στήριξη του κοινωνικού φροντιστηρίου που λειτουργεί στο Σύλλογο μας, καθώς και για τις δράσεις που διοργανώνονται για την περίοδο καλοκαίρι φθινόπωρο 2018 και αφορούν, την στήριξη μαθητών με βιοποριστικά προβλήματα, διοργάνωση εκδηλώσεως με τον σύλλογο όραμα ελπίδας, 3ήμερη εκδήλωση στο νησί των ονείρων κλπ. 

Πνίγηκε 32χρονος στα Πολιτικά…

Στη θαλάσσια περιοχή των Πολιτικών Ευβοίας βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής νεκρός 32χρόνος άντρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περαστικός είδε έναν άνθρωπο να επιπλέει κοντά στην ακτή το τέλος της παραλίας και ειδοποίησε αμέσως το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Άντρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας έσπευσαν στο σημείο και ανέσυραν νεκρό τον άντρα από τη θάλασσα. Από τα πρώτα στοιχεία, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου άντρα θα ρίξει η νεκροψία –νεκροτομή.

Ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων στην καθημερινότητα, σε όλα τα επίπεδα θα αναλύσει τη Δευτέρα 21 Μαΐου στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm η ψυχολόγος- Σύμβουλος διαπροσωπικών σχέσεων -οικογένειας Αλίκη Βαβούλη. Καλεσμένη στην εκπομπή «τάδε έφη…» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη. Συντονιζόμαστε 10-12 το μεσημέρι www.90fm.gr

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Οξύλιθο προς τιμή της αρχαιολόγου Έφης Σαπουνά –Σακελλαρακη παραβρέθηκαν ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αυλωναρίου Γιώργος Ζέρβας με το γιατρό Γιώργο Μαρίνο. Ανάμεσα τους και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αυλωναρίου Γιώτα Γκίκα.

Γνωρίζουν καλά και την ιστορία της κας Σακελλαρακη αλλά και την προσφορά της στο Νομό γενικότερα και στον τόπο καταγωγής τους ειδικοτερα. Παρακολούθησαν όλη την εκδήλωση και στο τέλος συνομίλησαν μαζί της ανταλλάσσοντας απόψεις για πολιτιστικά θέματα της περιοχής και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Νέοι με ανησυχίες οι δύο γιατροί, προσφέρουν πολλά καθημερινά στον τόπο τους και είναι από τους ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Άλλωστε το αποδεικνύουν εμπράκτως…

zervas sakelaraki n

32451910 2125950500765111 8899811246841266176 n

Σε λιγότερο από ένα χρόνο το ΑΤΜ που είναι τοποθετημένο στο super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Ερέτρια γίνεται στόχος δραστών που φεύγουν με γεμάτες τσέπες.

Λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερα άτομα αφού κατάφεραν να ανατινάξουν το μηχάνημα ανάληψης χρημάτων έφυγαν με λεία περίπου 55.000€.

Αξίζει να σημειωθεί, ό,τι οι περιπολίες των αστυνομικών στην περιοχή ήταν αυξημένες μετά και το τελευταίο χτύπημα. Οι δράστες όπως όλα δείχνουν ήταν καλά ενημερωμένοι και φρόντισαν να μην αφήσουν πίσω ίχνη. Μετά την ανατίναξη του μηχανήματος και αφού διέφυγαν με ΙΧ το οποίο και έκαψαν στο δρόμο του μουσείου για να μην αφήσουν ίχνη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τω δραστών συνεχίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι την προηγούμενη φορά, από το ίδιο μηχάνημα είχαν πάρει περίπου 60.000€.

32743350 366429583864072 927737344235143168 n

Ο Αν. Διευθυντής του Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, γνωστός γυναικολόγος Νίκος Πετρογιάννης την Παρασκευή 18 Μαΐου, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Τάδε Έφη…» και στη δημοσιογράφο Εφη Ντίνη στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm . Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε την γονιμότητα σας. Τι είναι και πως γίνεται η κρυοσυντήρηση γενετικού υλικού, ωαρίων και σπέρματος. Συντονιζόμαστε στις 10 το πρωί! www.90fm.gr

Τα λόγια είναι περιττά όταν νέοι άνθρωποι γίνονται θυσία στο βωμό της ασφάλτου... Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ένα παλληκάρι, καμάρι για τον Άγιο Λουκά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Εύβοιας, μόλις 29 ετών έχασε τη ζωή του όταν τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα στο Αλιβέρι.

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Αντώνη Κουκουβάου από τον Άγιο Λουκά έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ευρύτερη περιοχή. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ό,τι το γελαστό γεμάτο ζωντάνια παιδί ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων με την αγαπημένη του μηχανή κατά τη διαδρομή για τη δουλειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr ήταν λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα όταν ο 29χρονος κατευθυνόταν από το Αλιβέρι προς την Αμάρυνθο προκειμένου να πάει στο μπαρ που διέθετε στην παραλία του Ποντικού, στο Αλιβέρι. Λίγα μόλις μέτρα από τη διασταύρωση για το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου προπορευόμενο όχημα έστριβε αριστερά σε μία κάβα. Ο άτυχος Αντώνης συγκρούσθηκε με το όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνώνται από τους αστυνομικούς.

Ο Αντώνης ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός δίχρονου κοριτσιού. Γιος του Χρήστου Κουκουβάου, του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής στο Δήμο Κύμης –Αλιβερίου. Στις τραγικές φιγούρες εκτός από τους παραπάνω έρχονται να προστεθούν η μητέρα του Ελένη και η μικρότερη αδερφή του Δήμητρα.

Μάχιμος, αγαπητός σε όλους, ο Αντώνης έπαιζε και στην ομάδα του Αγίου Λουκά από την ίδρυσή της. Ο πόνος βουβός και τα λόγια λίγα και απλά να περιγράψουν το μεγαλείο ψυχής του 29χρονου. Η τελευταία σκηνή του δράματος θα παιχτεί την Τετάρτη στις 2:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, στο χωριό του.

Η διοίκηση και οι συμπαίχτες του στην ομάδα του Αγίου Λουκά εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον Αντώνη που αποτέλεσε τον κορμό της ομάδας στο χωριό….

“Σύσσωμη η ομάδα του ΑΟ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη Κουκουβάου, όπου σήμερα το μεσημέρι άφησε την τελευταία πνοή έπειτα από θανατηφόρο ατύχημα με την μηχανή του.

Αντώνη, φίλε μας καλέ, αγαπημένε μας συμπαίκτη, είναι αδιανόητο ότι η επόμενη προπόνηση θα γίνει χωρίς εσένα, δεν το χωράει ο νου μας ότι δεν θα σε περιμένουμε στο γήπεδο για να φύγουμε όλοι μαζί να πάμε στον αγώνα. Η μπλούζα του λιγνιτωρύχου με το νούμερο 4 θα μείνει άδεια, αυτή που τίμησες από τα παιδικά σου χρόνια μέχρι σήμερα. Πως θα βγάλουμε φωτογραφία ενδεκάδας και εσύ δεν θα είσαι εκεί; Πως δώσουμε όρκο νίκης και εσύ δεν θα φωνάξεις μαζί μας; Ποιος θα μας εμψυχώνει όταν στραβώσει το ματς; Άνοιξαν οι πύλες του ουρανού για σένα το μεσημέρι της Δευτέρας, δέκατη τέταρτη μέρα του Μάη. Μοιάζει σαν κακόγουστο αστείο ότι την Τετάρτη θα σε δούμε για τελευταία φόρα ώστε να σε αποχαιρετήσουμε. Αδύνατον. Αρνούμαστε να το πιστέψουμε.

Καλό παράδεισο αδερφέ μας!

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στο Αλιβέρι, έχασε τη ζωή του ο 29χρονος δικυκλιστής Α.Κ, από τον Άγιο Λουκά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με Ι.Χ που έμπαινε σε μάντρα με προϊόντα στο Αλιβέρι. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα και τα αίτια του ερευνώνται από το Α.Τ Αλιβερίου. Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός δικυκλιστής δε φορούσε κράνος.

Σελίδα 1 από 119

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr