Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραδίδει σκυτάλη ο Μπουραντάς στον Γιώργο Παντελή-Αυτή την ώρα συνεδριάζει το Δ.Σ του Ινστιτούτου Παπανικολάου στην Κύμη

Τη σκυτάλη στον πρώην ανώτατο δικαστικό λειτουργό Γιώργο Παντελή, μέλος του Δ.Σ του Ινστιτούτου Παπανικολάου παραδίδει σήμερα ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παπανικολάου, Θανάσης Μπουραντάς.

Η Προεδρία στα χέρια ενός ανθρώπου που χαίρει της εκτίμησης του κόσμου της Κύμης παραδίδεται σήμερα από τον Θανάση Μπουραντά στον Γιώργο Παντελή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr, ο δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων θέλησε να παραιτηθεί και στη θέση του τα ορίσει ένα πρόσωπο στη θέση του που δεν σχετίζεται με την πολιτική, που συσπειρώνει όλο τον κόσμο της Κύμης, ανεξάρτητα σε ποια δημοτική παράταξη ο καθένας ανήκει με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Ινστιτούτου που μπορεί να διασφαλιστεί μόνο μακριά από αντιπολιτευτικές διαθέσεις.

Ο Δήμαρχος θα παρακολουθεί τα πάντα που αφορούν το Ινστιτούτο και θα ενημερώνεται σχετικά. Να σημειωθεί ότι τόσο τα μέλη του Δ.Σ όσο και τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής είναι αξιόλογα. Τα θέματα που μέχρι τώρα δημιουργούσαν προβλήματα στην λειτουργία του Ινστιτούτου έχουν σχεδόν στο σύνολό τους επιλυθεί. Θα χρειαστεί αλλαγή στο οργανόγραμμα και ψήφιση του Προϋπολογισμού για να μπορέσουν οι προτάσεις των μελών να πάρουν σάρκα και οστά. Να σημειωθεί ότι Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ του Ινστιτούτου Παπανικολάου είναι ο γιατρός Γιώργος Ζέρβας.

Από την πλευρά του κ. Παντελή να σημειωθεί ότι δέχθηκε με χαρά την τιμητική πρόταση του Δημάρχου και είναι έτοιμος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη να αξιοποιήσουν στο έπακρο το Ινστιτούτο και ότι άλλο σχετίζεται με το όνομα του αειμνήστου εφευρέτη γιατρού από την Κύμη Γεωργίου Παπανικολάου. Να σημειωθεί ότι πρώτα θα γίνει η τροποποίηση του καταστατικού και μετά θα μπορέσει να αναλάβει την Προεδρία ο κ. Παντελής. Πληροφορίες αναφέρουν οτι σήμερα έκανε την ανακοίνωση ο δήμαρχος, ενώ στην επόμενη συνεδρίαση θα γίνει και η τροποποίηση του καταστατικού.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα κεκλεισμένων των θυρών στην Κύμη στο δημαρχείο της Κύμης, θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1) Ορισμός των µελών του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και

2) Τροποποίηση Καταστατικού του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στη σημερινή συνεδρίαση παραβρίσκονται ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, η κα Ρούλα Κεχρη,η κα Αρετή Μπάτσα, η κα Νίνα Γαλάνη που αναπληρώνει τη κα Χαρτσα), και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κώστας Καρτελιάς.

papanikolaou2

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 13:25

Σχετικά Άρθρα