Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ο οδηγός Ι.Χ οχήματος που έπεσε σε γκρεμό στην Άνω Βάθεια

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας ο 71χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του στην περιοχή Άγιος Δημήτριος στην Άνω Βάθεια, του Δήμου Ερέτριας, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr το smart που οδηγούσε 71χρονος οδηγός από αγνωστη αιτία, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη καταλήγοντας σε γκρεμό. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ομάδας των Εθελοντών της Ομάδας «Αμαρύνθια Αρτεμις» για τον απεγκλωβισμό του οδηγού από το όχημα το οποίο έφερε 4 τούμπες και κατέληξε 20 μέτρα περιπου έξω απο το οδόστρωμα, σε γκρεμό. Ο οδηγός βρέθηκε εκτός οχήματος τραυματισμένος αλλα καλεσε ο ιδιος απο το κινητό του τηλέφωνο σε βοηθεια.

Πυροσβέστες και εθελοντές κατάφεραν να ανεβάσουν στο δρόμο τον τραυματία, ο οποίος με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Να σημειωθεί ότι ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε στους εθελοντές.

Στην περιοχή έβρεχε και ήταν περιορισμένη η ορατότητα και το οδόστρωμα ολισθηρό σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο eviakosmos.gr αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό.

troxaio1

troxaio3

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 19:31

Σχετικά Άρθρα