Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με 17 ψήφους εκλέγεται και πάλι Πρόεδρος Δ.Σ ο Αντώνης Ανδρουλάκης στην Ερέτρια- Τι δήλωσε μετά την επανεκλογή του

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής 10 Ιανουαρίου, ξεκίνησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου Επανεκλέγεται με 17 ψήφους Πρόεδρος Δ.Σ ο δημοτικός σύμβουλος Ερέτριας Αντώνης Ανδρουλάκης. Τον κ. Ανδρουλάκη ψήφισαν οι 17 από τους 26 δημοτικούς συμβούλους ενώ βρέθηκαν και 9 λευκά.

«Σας ευχαριστώ κ. Δήμαρχε για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου και την πρόταση σας να είμαι ξανά υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ Ερέτριας. Ευχαριστώ επίσης και τα μέλη του σώματος τα οποία δια της ψήφου σας αποδέχθηκαν την επιλογής σας» είπε οκ. Ανδρουλάκης και συνέχισε:

«Κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί συνάδελφοι, απομένουν 2 χρόνια. Διανύουμε την κρισιμότερη περίοδο. Είμαστε στην τελική ευθεία της θητείας της δημοτικής αρχής. Οφείλουμε να καταβάλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθειά ώστε να υπάρξει στο τέλος της πορείας, ταύτιση των προεκλογικών λόγων και έργων και τα χρόνια αυτά να αποδειχθούν γόνιμα. Να συγχαρώ τους συν εκλεγέντες συνάδελφους. Προσβλέπω σε άριστη συνεργασία μαζί σας, όπως και με όλα τα μέλη του Σώματος, ώστε το δημοτικό συμβούλιο να είναι πρότυπο όργανο ευπρέπειας, ομαλής δημοκρατικής λειτουργίας, αλλά όχι οχλοκρατίας. Εύχομαι υγεία. Κάθε επιτυχία στο έργο σας. Δημιουργική και καρποφόρο συνέχεια.»

Σχετικά Άρθρα