Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αχώριστοι Κούκουζας – Ξυπόλητος!

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια… Ο λόγος για τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Βαγγέλη Κούκουζα και τον Δημήτρη Ξυπόλητο, Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για την επίβλεψη έργων στην Δ.Ε. Μαρμαρίου, παρακολούθησης της καθημερινότητας κοινοτήτων και οικισμών και παρακολούθηση των ζητημάτων για τα καταστήματα εστίασης. Δεσμοί φιλίας που άντεξαν στο χρόνο. Και τώρα ο καθένας από τη δική του θέση, στηρίζει δυνατά την Καρυστία.

Σημαντική και ουσιαστική η συμβολή του Βαγγέλη Κούκουζα και ως Προέδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας με πολλές επιχειρήσεις από την Καρυστία, να «γεύονται» των προγραμμάτων της. Στήριξη και στο δήμο, μέσα από μία σειρά έργων και όπως όλα δείχνουν η Αναπτυξιακή θα συμβάλει και για το μεγάλο έργο που ζήτησε ο δήμαρχος από τον Περιφερειάρχη και αφορά στην κατασκευή πάρκινγκ, που αγγίζει τα 2 εκ ευρώ.

Εκτός από «επίτιμος δημότης», ο Βαγγέλης Κούκουζας είναι λατρεμένος ως άνθρωπος στην περιοχή, αφού στηρίζει τις προσπάθειες και από πλευράς δήμου και από πλευράς επιχειρήσεων! Και τα καλύτερα έπονται… Όταν μάλιστα έχεις συνοδοιπόρο σε όλα αυτά εκτός από το δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο και έναν…Ξυπόλητο!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 23:23

Σχετικά Άρθρα