Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΟΚ! Πέθανε στο ασθενοφόρο λίγο πριν το Νοσοκομείο ο άτυχος υλοτόμος από τα Δαμνιά της Β. Εύβοιας

Πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο πριν φτάσει στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας ο άτυχος υλοτόμος από τα Δαμνιά της Β. Εύβοιας που καταπλακώθηκε το πρωί από πεύκο κατά τη διάρκεια κοπής δέντρων στην περιοχή Καλαμούδι, στο Δ.Δ Ροβιών του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 53χρονος Ν.Γ από τα Δαμνιά της Εύβοιας, όπως είπαν συνάδερφοί του που δούλευαν μαζί του, στην προσπάθεια του να κόψει ένα κλαδί πεύκου, καταπλακώθηκε από τον κορμό του δέντρου, που έπεσε στο στήθος του. Η κατάσταση θεωρήθηκε πολύ κρίσιμη από την αρχή.

Απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια πυροσβεστών, ο άτυχος άντρας και πατέρας δύο παιδιών, ενώ ταυτόχρονα είχε ειδοποιηθεί και ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στην πλησιέστερη δομή υγείας, προκειμένου να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, να σταθεροποιήσουν την κατάσταση για να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Τραγικό! Ένα σοβαρό περιστατικό και χρειάστηκε να περιμένει ο άνθρωπος κατάχαμα, δυόμιση ώρες, περιμένοντας το ασθενοφόρο, εν έτη 2022! Και όπως όλα έδειξαν η αντίστροφη μέτρηση για τον ίδιο είχε ξεκινήσει. Το ασθενοφόρο τον παρέλαβε μετά από 2,5 ώρες και λίγο πριν φτάσουν στο Νοσοκομείο, συγκεκριμένα στη Λιανή Άμμο, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέπνευσε.

Για ακόμα μία φορά χάνεται μία ανθρώπινη ζωή, σε περιστατικό της Β Εύβοιας. Και για να θυμίσουμε εδώ ανασυγκρότηση χωρίς κόσμο στην περιοχή δε γίνεται. Μήπως πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι αναβαθμίζοντας τις δομές Υγείας και το ΕΚΑΒ στην πυρόπληκτη Β. Εύβοια την οποία επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες κόσμου;

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος άντρας δούλευε από μικρό παιδί στο δάσος! Τραγική ειρωνεία, έμελλε μέσα στο δάσος που αγαπούσε πολύ να τραυματιστεί σοβαρά και στη συνέχεια να χάσει τη ζωή του. Η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 15:16