Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμαρώνει και για το δεύτερο γιο η Τζοβάννα Γκόγκου!

Αδυναμία και στους δύο γιους έχει η πολιτευτής της Ν.Δ στην Εύβοια, Τζοβάνα Γκόγκου που την έκανα τρισευτυχισμένη με τις επιδόσεις τους στο σχολείο. Φέτος καμαρώνει μετά τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων, για τον δεύτερο γιο, τον Κωστή Λιαλιάρη! Την έκανε κι αυτός περήφανη με τη σειρά του, αφού είναι πλέον φοιτητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και  Μηχανικών Η/Υ.

Η χαρά της μανούλας δεν κρύβεται, πόσο μάλλον όταν είναι και η ίδια εκπαιδευτικός! Οι κόποι μιας ζωής και τα όνειρα που έκαναν με τον σύζυγό της Γιάννη Λιαλιάρη για τα δύο τους παιδιά ευοδώθηκαν σε πρώτη φάση. Αφού και ο πρωτότοκος γιος Σπύρος, είναι ήδη φοιτητής!

Μένει τώρα να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία σε ό, τι θα κάνουν από δω και πέρα! Καμαρώνουν και οι δύο γονείς, μα της μανούλας η χαρά ξεχωρίζει λίγο περισσότερο. Πόσο μάλλον όταν η Τζοβάννα εκτός από εργαζόμενη μητέρα είναι και πολιτευτής. Αυτό θα πει να σημειώνεις σε ό,τι κάνεις  επιτυχίες! Γιατί καταφέρνει και τα προλαβαίνει όλα! Οικογένεια, δουλειά, σπίτι και το …κόμμα!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 18:08

Σχετικά Άρθρα