Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτό θα πει «Επιμελητηριακή Συνεργασία»…- Τη Δευτέρα η παρουσίαση του συνδυασμού της Αγιοστρατίτη

Με γνώμονα το καλύτερο για τα μέλη του Επιμελητηρίου της Εύβοιας, μία ομάδα καταρτισμένων ανθρώπων, με εμπειρία στα θέματα διαχείρισης του θεσμού με επικεφαλής ψηφοδελτίου την Βούλα Αγιοστρατίτη και επικεφαλής επίσης τον Γιάννη Γεροντίτη, ρίχτηκαν στην «μάχη» των επιμελητηριακών εκλογών. Αρχικά, οι κ.κ. Γιάννης Σταθόπουλος, Βασίλης Βαρελάς και Χρήστος Παύλου.

Μία ομάδα όμως που δυνάμωσε με ακόμη περίπου 80 υποψηφιότητες, με ανθρώπους αξιόλογους να διεκδικούν την ψήφο των επιχειρηματιών του Νομού, με όρεξη για να αναβαθμίσουν όλοι μαζί το θεσμό, με φρέσκες ιδέες, συλλογική προσπάθεια, καταθέτοντας ο καθένας τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Αυτό άλλωστε θα πει και «Επιμελητηριακή Συνεργασία»!

Θα έχετε την ευκαιρία να τους συναντήσετε από κοντά το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, σε μία μικρή εκδήλωση που θα γίνει στο mocho café, στην περιοχή «Τένις» στη Χαλκίδα, στις 6:30 το απόγευμα. Εκεί θα γίνει η παρουσίαση του συνδυασμού και θα κατατεθούν προς συζήτηση και οι θέσεις και οι στόχοι που βάζουν οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της «Επιμελητηριακής Συνεργασίας» για την αναβάθμιση του Επιμελητηριακού Θεσμού, όπως αρμόζει στα μέλη της. Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι…

Σχετικά Άρθρα