bannerlive

Τελευταία Νέα

Το Φυσικό αέριο μπαίνει το επόμενο διάστημα στην καθημερινότητα των κατοίκων της Στερεάς Ελλάδας καθώς η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας ενέκρινε τη δημοπράτηση της σύμβασης προμήθειας των υλικών που θα ενσωματωθούν στα κατασκευαστικά έργα στη Λαμία, την Θήβα, την Χαλκίδα, το Καρπενήσι, την Άμφισσα και την Λιβαδειά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε , θα προκηρύξει το σχετικό διαγωνισμό στην αυριανή συνεδρίασή του.

Στo αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προέγκριση δημοπράτησης και των συμβάσεων κατασκευής των έργων σε Λαμία, Θήβα και Χαλκίδα αρχικά και στη συνέχεια στις άλλες πόλεις.

Η πράξη «Ανάπτυξη Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Μέσης και Χαμηλής Πίεσης» του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας 2014-2020» με συνολικό προϋπολογισμό 52.550.000€, συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), από το ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από ίδια κεφάλαια της ΔΕΔΑ ΑΕ.

«Ως την τελευταία ημέρα της θητείας μας εργαζόμαστε για να προχωρήσουν οι μεγάλες παρεμβάσεις που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε στη Στερεά Ελλάδα. Το έργο του Φυσικού Αερίου ξεκινάει άμεσα. Ήδη σε Λαμία και Χαλκίδα κατασκευάζονται συνδέσεις ακινήτων με το υφιστάμενο δίκτυο. Τα μεγάλα έργα επέκτασης του δικτύου, δημοπρατούνται μέσα στο καλοκαίρι ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια χιλιάδες κατοικίες και επιχειρήσεις να έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στο δίκτυο» τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας . Κώστας Μπακογιάννης.

Ο πρώην βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης την επομένη των εκλογών έκανε την παρακάτω δήλωση:

Φίλες και φίλοι από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλέον και με ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία 86 βουλευτών μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την ανασυγκρότηση της χώρας. Η κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιώντας τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της μοιραία θα οδηγήσει σε επώδυνες για τον λαό καταστάσεις (ασφαλιστικό- εργασιακά- δημοκρατικές κατακτήσεις-κοινωνική πολιτική) και εμείς θα είμαστε εδώ παρόντες μέσα και έξω από την Βουλή, άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι η Αριστερά είναι για τα δύσκολα.

Προσωπικά ευχαριστώ όλους τους φίλους και τις φίλες που με τίμησαν με την ψήφο τους, να είναι σίγουροι ότι η συμμετοχή μου στον κοινό αγώνα για τα προβλήματα του λαού θα είναι συνεχής. Ο αγώνας για την ανασυγκρότηση του δημοκρατικού χώρου μας χρειάζεται όλους, καλή δύναμη στους σ. Αποστόλου και Χατζηγιαννάκη!

Κατεβαίνει υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό της Εύβοιας ακόμα μία φορά γιατί όπως ο ίδιος δηλώνει στόχος είναι η μείωση της ανεργίας στο Νομό και η πλουτοπαραγωγική ανασυγκρότηση που είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ακριώτης μιλά στα «ΝτΕ.ΑΚ.Κ» για όσα ο ίδιος έτρεξε για το Νομό τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους πιο δυνατούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό. Κάνει ένα μικρό απολογισμό του έργου του, αναφέρεται στο θέμα της Συνεταιριστικής Τράπεζας που ο ίδιος έτρεξε προκειμένου να αναζητηθούν ευθύνες σε εκείνους που ενδεχομένως να ευθύνονται για το κλείσιμο αυτής και τέλος δίνει το στίγμα των προτεραιοτήτων που βάζει ο ίδιος για την επόμενη μέρα.

Συνέντευξη στην Έφη Ντίνη

   Μετά τα τελευταία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ αν σας ζητούσα να μου κάνετε ένα μίνι απολογισμό των ενεργειών σας ως ένας από τους δυναμικούς βουλευτές που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, τι θα μου λέγατε;

Από το 2015 ως βουλευτής του νομού εκτός από παρεμβάσεις και ενέργειες για ζητήματα που απασχολούν όλη την επικράτεια κατέθεσα επίσης ερωτήσεις και πρότεινα λύσεις σχετικά με θέματα της Εύβοιας όπως η αναφορά για τον κορεσμό της Καρυστίας από ανεμογεννήτριες, η ερώτηση για την διάσωση του υδροβιότοπου Κολοβρέχτη, η επίκαιρη ερώτηση για την διάσωση και την αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, η ερώτηση για την αποκατάσταση του Ληλάντιου Πεδίου, για το ασφαλιστικό των αγροτών, για τα διόδια Σχηματαρίου, για την αδειοδότηση Κτηνοτροφικών Μονάδων και πολλά ακόμη που απαντήθηκαν ή επιλύθηκαν από τα εκάστοτε αρμόδια υπουργεία. Επιπλέον είχα ενεργό ρόλο σε κυβερνητικές πρωτοβουλίες και την υλοποίηση τους στην Εύβοια όπως στην ίδρυση του Γραφείου ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) στη Χαλκίδα, στην ίδρυση Ογκολογικής Κλινικής στο Γ.Ν. Χαλκίδας, στην παράταση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, στη λύση που δόθηκε για τους εργαζόμενους στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης. Φυσικά ως πρώην εκπαιδευτικός και μέλος της Επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής ασχολήθηκα εκτενώς με ζητήματα Παιδείας όπως το ειδικό Σχολείο στα Καμάρια, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Λούτσα, την ίδρυση μετά από χρόνια απουσίας Γ’ Λυκείου στα Στύρα, την Ίδρυση του Συγκροτήματος Ευρίπου, την αναβάθμιση του ΤΕΙ Χαλκίδας με τη σύμπραξη ΕΚΠΑ κλπ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας σας αγγίξατε ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Εύβοιας και καταφέρατε το θέμα να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ένα θέμα όμως που δεν τόλμησαν άλλοι να αγγίξουν. Πώς και ασχοληθήκατε;

Η υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας. Θεώρησα καθήκον μου να ασχοληθώ με αυτήν την υπόθεση που αφορά 8.000 συμπολίτες μου που εναπόθεσαν τις οικονομίες τους σε αυτόν το εγχείρημα και τις έχασαν ξαφνικά χωρίς να απολογηθεί κανένας. Χρέος μου όπως και έκανα ήταν να παραδώσω την υπόθεση και τα στοιχεία που συνέλλεξα στο υπουργείο Δικαιοσύνης ώστε να ξεκινήσει η νομική διαδικασία και η έρευνα για κακοδιαχείριση. Είναι άκρως ικανοποιητικό παρά την καθυστέρηση ότι η υπόθεση προχώρησε, έγιναν καταθέσεις, ανακρίσεις, γνωρίζω ότι έχουν δοθεί χρηματικά ποσά ως εγγύηση και επιδοθεί ασφαλιστικά μέτρα σε κατηγορούμενους και αναμένουμε τα βουλεύματα και την δίκη.

Ποια είναι τα σχέδια σας για την επομένη των εκλογών για την Εύβοια;

Καταρχήν να ολοκληρωθούν τα 2 μεγάλα έργα ζωτικής σημασίας για την Εύβοια. Το Νοσοκομείο Χαλκίδας και η Παράκαμψη Χαλκίδας που και για τα 2 η κυβέρνηση ασχολήθηκε σοβαρά και τονίζω το σοβαρά γιατί το να κατασκευάζεις ένα σύγχρονο και πολυτελές Νοσοκομείο χωρίς να προβλέψεις την πρόσβαση σε αυτό ώστε να χαράξεις δρόμο και επίσης να προσδοκάς μια τόσο σημαντική οδική αρτηρία χωρίς χρηματοδότηση και με λειψή μελέτη (απουσία παράκαμψης στο ύψος της Καστέλας) δεν δείχνει σοβαρότητα από την προηγούμενη κυβέρνηση και τους ευβοιώτες βουλευτές της. Ευτυχώς εμείς και αυτά τα επιλύσαμε. Από κει και έπειτα στόχος μας είναι η μείωση της ανεργίας στο νομό μας και η πλουτοπαραγωγική ανασυγκρότηση, που είναι άλλωστε και συγκοινωνούντα δοχεία.

Γιατί να ψηφίσει ο πολίτης ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές;

Για να συνεχίσουμε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια . Μέσα σε 4 πολύ δύσκολα χρόνια, σε συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας και με όλα το μιντιακό σύστημα απέναντι, όπως γνωρίζετε, καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια. Καταφέραμε η Ελλάδα να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπρέπεια και να επανιδρύσουμε το κοινωνικό κράτος. Μειώσαμε κατά 9 μονάδες την ανεργία, αυξάνουμε τους μισθούς, δώσαμε την 13η σύνταξη αποτέλεσμα της καλής οικονομικής διαχείρισης, επαναφέραμε τις συλλογικές συμβάσεις, προσλάβαμε χιλιάδες εκπαιδευτικούς και γιατρούς, εξοπλίζουμε τα Νοσοκομεία. Δημιουργούμε δίχτυ προστασίας για τους ασθενέστερους οικονομικά, θεσμοθετήσαμε τις 120 δόσεις, προστατέψαμε την πρώτη κατοικία. Μειώσαμε το ΦΠΑ και μειώνουμε τις εισφορές, θεσμοθετήσαμε την καθολική δωρεάν υγειονομική περίθαλψη για όλους. Ο πολίτης πλέον γνωρίζει ποιος στάθηκε στο πλευρό του στα δύσκολα και θυμάται πολύ καλά ποιος τον χρεοκόπησε και τον ευτέλισε…

       Ποιο είναι πιστεύετε το διακύβευμα αυτών των εκλογών;

Είναι απλό. Θα κατοχυρώσουμε και θα διευρύνουμε προς όφελος των πολλών τις κατακτήσεις μας ή θα επιστρέψουμε στη λογική του παρελθόντος και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ (Πασοκ )που γονάτισαν τον ελληνικό λαό; Θέλουμε πρόοδο, ισότητα και πρόνοια ή διαπλοκή, απολύσεις, 1:5 και ασφαλιστικό Πινοσέτ με ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης ;

Μηνύματα ανατροπής δήλωσε πως παίρνει στην καθημερινή επαφή του με τον κόσμο ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Λύκος ο οποίος μίλησε στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν αυτά τα χρόνια, τα όσα δρομολογήθηκαν για την Εύβοια και εκείνα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Οι κάλπες στις 7 Ιουλίου θα είναι άδειες και φρονώ ότι ο κόσμος της Εύβοιας θα δώσει μία απάντηση. Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά. Θεωρώ ότι ο κόσμος τώρα αποφασίζει και ξέρει τι θα ψηφίσει γιατί ακριβώς αποφασίζει για τη ζωή του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λύκος και συνέχισε: «»

«Σίγουρα έχουν γίνει λάθη αλλά δεν θέλει να γυρίσει πίσω γιατί τους είδε και ξέρει ποιοι είναι…»

Ο κ. Λύκος ανέφερε σε ότι αφορά την Εύβοια ότι η παράκαμψη της Χαλκίδας είναι έτοιμη απλά προέκυψαν εκλογές. Το δίκτυο των υδατοδρομίων το οποίο όπως ανέφερε έχει δουλέψει ο ίδιος προσωπικά.

«Η Εύβοια ήταν αποστασιοποιημένη. Αυτή τη στιγμή έχει συμβασιοποιηθεί αυτό το δίκτυο. Έχει ενωθεί και με άλλες περιοχές και σπάει αυτή την απομόνωση της Εύβοιας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λύκος και συνέχισε: «Θα ματώσω για να φτιάξουμε σύγχρονο οδικό δίκτυο στην Εύβοια-Το τραίνο έχει μπει στις ράγες- Βαδίζουμε σε μία κανονικότητα…»

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού με θέμα την αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινομένων που έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή των Στροπώνων Εύβοιας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κα Τζοβάνα Γκόγκου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ του Νομού Ευβοίας κ. Κώστας Λάππας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας κ. Μανώλης Κηλίφης, καθώς και στελέχη του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ).

Σε συνέχεια της επιτόπιας αυτοψίας που είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα, διαπιστώθηκε από τα στελέχη του ΙΓΜΕ η ανάγκη λήψης μέτρων και συμφωνήθηκε η άμεση συγκρότηση τεχνικού κλιμακίου για τον σχεδιασμό άμεσων αλλά και μακροπρόθεσμων λύσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Ξέρει από Μαραθώνιους ο γνωστός δικηγόρος Θάνος Παλαιολόγος ο οποίος δεν πρόλαβε καν να ξεκουραστεί από τις αυτοδιοικητικές εκλογές που ήταν υποψήφιος και ρίχτηκε στη μάχη των εκλογών αυτή τη φορά για χατίρι της μανούλας…

Άλλωστε έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα του όπως και η κα Μαίρη Παλαιολόγου στο γιο της. Υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια η επίσης γνωστή δικηγόρος σε αυτές τις εκλογές και έχοντας δίπλα το αστέρι της ένα είναι σίγουρο. Ότι στο τέλος θα δικαιωθεί γι’ αυτό που κάνει.

Έχει μάθει να παλεύει και να διεκδικεί και στα χνάρια της φαίνεται πως βαδίζει και ο Θάνος για τον οποίο μόνο καλά λόγια λένε όσοι τον ξέρουν.

Δυναμικά στη μητέρα των μαχών, τις εθνικές εκλογές ρίχνεται ο υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια Γιώργος Παπαδιόχος ο οποίος μίλησε για τις εκλογές και έστειλε τα μηνύματα του στον κόσμο, μέσα από τον ΕΥΡΙΠΟ 90fm σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη την Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Ο κ. Παπαδιόχος ο οποίος κατεβαίνει για δεύτερη φορά υποψήφιος βουλευτής στο Νομό, αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια, στη φιλοσοφία του ΚΙΝΑΛ και στο όραμα του για το Νομό της Εύβοιας υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως αγώνας χαμένος είναι αυτός που δε δίνεται…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

 

 

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας των Παραγωγικών Τάξεων της Ν.Δ, μέλος του Δ.Σ της ΕΣΕΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων Εύβοιας Σπύρος Γεροντιτης καταθέτει τις δικές του σκέψεις, παρακάτω, στο θέμα που αφορά τη μεσαία τάξη και σε όσους όπως λέει θυμήθηκαν προεκλογικά ότι μπορούν να την εκπροσωπήσουν …

«Η -συρρικνωμένη- μεσαία τάξη δεν κρίνεται με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια, ούτε κατατάσσεται επαγγελματικά (αν και προέρχεται κυρίως από τον ιδιωτικό τομέα). Είναι όμως ο κύριος εκφραστής του "Ελληνικού ονείρου", της βασικής φιλοσοφίας της μέσης οικογένειας στη χώρα μας για πολλές δεκαετίες. Σκληρή δουλειά, συντηρητική σχετικά ζωή, ανυποχώρητη και με όλα τα μέσα υποστήριξη στην επόμενη γενιά ώστε να κάνει ένα (ή πολλά περισσότερα) βήμα παραπάνω στη ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει τέτοια προτίμηση και εκτίμηση στα "ευγενή επαγγέλματα", τόσο πολλή μάλιστα που οι εκλογικές λίστες καταρτίζονται σχεδόν αποκλειστικά από εκπροσώπους των...

Αυτή η φιλοσοφία είναι που κατέρρευσε τα τελευταία χρόνια, με την κρίση, την ανεργία, την άλογη κατανάλωση, και κυρίως την αποτυχία των νέων να βρουν πατήματα λόγω κρίσης (εξού και το brain drain). Αυτό το Ελληνικό όνειρο πρέπει να επανέλθει στη ζωή μας μέσα από την επιστροφή στην κανονικότητα. Ανάπτυξη, νέες δουλειές, ασφάλεια, σταθερότητα, ισονομία, ευκαιρίες για την νέα γενιά. Θα γίνει? Σίγουρα όχι από κάποιον που πιστεύει στην ισοπέδωση προς τα κάτω».

Την Τρίτη 25 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΛΑΡΚΟ στα Πολιτικά.

Συναντήθηκε με το προσωπικό της εταιρείας αλλά και με το Σωματείο εργαζομένων στην Εύβοια. Έγινε μια αναλυτική συζήτηση για την σημερινή κατάσταση και ο κ Πρατσόλης τόνισε « ότι σε όλη την διάρκεια της τετραετίας ήταν πάντα κοντά στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, συμμετείχε σε όλες τις συσκέψεις και κινητοποιήσεις των εργαζομένων που είχαν ως στόχο την βιωσιμότητα της εταιρείας.

Παρά την χαμηλή χρηματιστηριακή τιμή επί μία πενταετία του νικελίου κάτω του κόστους παραγωγής, η εταιρεία έμεινε ζωντανή, οι εργαζόμενοι πληρώνονται κανονικά.

Τώρα όμως πρέπει να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στην εξυγίανση της ενιαίας εταιρείας και όχι τριχοτομημένη όπως την θέλει η Ν.Δ. με ταυτόχρονη διασφάλιση των θέσεων εργασίας».

Δεσμεύτηκε δε ότι και στη νέα περίοδο θα είναι κοντά τους για την καλύτερη δυνατή προοπτική της εταιρείας.

Στην πρώτη φάση των ώριμων έργων για χρηματοδότηση του Προγράμματος «Ηλέκτρα», που αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση των δημοσίων κτιρίων, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας επίτευξης του εθνικού ενδεικτικού στόχου ενεργειακής απόδοσης, (ν. 4342/2015, Οδηγία 2012/27/Ε.Ε.) προεντάχθηκαν και έργα που αφορούν τα Παραρτήματα Ατόμων με Αναπηρία Φθιώτιδας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Φθιώτιδας στο Δομοκό) και Ατόμων με Αναπηρία Εύβοιας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας στο Βαθύ Αυλίδας), αρμοδιότητας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε το αντικείμενο της σημερινής συναντήσεως εργασίας ανάμεσα στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, κ. Φάνη Σπανό και τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, κ. Θεόδωρο Δημόπουλο, σε συνέχεια της αγαστής συνεργασίας των δύο φορέων, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που συνυπογράφηκε το Φεβρουάριο του 2018.

Βασικός σκοπός του προγράμματος «Ηλέκτρα» είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού αποθέματος που ανήκει στην ιδιοκτησία των φορέων του δημοσίου και η εφαρμογή αποδοτικών μέτρων ώστε να μετατραπούν σε αποδοτικά κτίρια από πλευράς πόρων και φιλικά προς το περιβάλλον με ταυτόχρονα αυξημένη κοινωνική και οικονομική αξία. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος όπως αυτός ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό, θα είναι περίπου 500 εκ. ευρώ, ενώ ο αντίστοιχος των δύο έργων των Παραρτημάτων του περιφερειακού οργανισμού της Στερεάς Ελλάδας, είναι 2,4 εκατ. ευρώ (1,5 εκατ. ευρώ για το Παράρτημα ΑμεΑ Ευβοίας και 900.000 ευρώ για το Παράρτημα ΑμεΑ Φθιώτιδας), τα οποία είναι μεταξύ εκείνων που θα αποτελέσουν την πρώτη μαγιά για τη συνέχιση του προγράμματος.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη υλοποιηθεί μέρος της προετοιμασίας για την υποβολή πρότασης για ένταξη αντίστοιχου έργου, προϋπολογισμού 1,7 εκατ. ευρώ που αφορά το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας στη Λαμία, στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020, με τα δύο μέρη να έχουν ήδη εγκρίνει το προβλεπόμενο σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης.

Σελίδα 1 από 61

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr