Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το είπαν και το έκαναν…

Τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή και ο Τοπικός Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αγροτικής οδοποιίας κ.α Νίκος Ανδρέου.

Όπως είχαν ενημερώσει στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, πριν από λίγες μέρες, είχε κανονιστεί η συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη πριν από μέρες, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το χωριό και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας. Όπως για παράδειγμα, ο καθαρισμός αγροτικής οδοποιίας στα σημεία αρμοδιότητας της, καθαρισμός ποταμιών και ρεμάτων κ.α.

«Σε ένα γνώριμο γραφείο, και σε ένα φιλικό περιβάλλον αυτό της Αντιπεριφέρειας Εύβοιας, βρεθήκαμε σήμερα, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Με το Τοπικό Σύμβουλο κ. Νίκο Ανδρέου συναντήσαμε το νέο Αντιπεριφερειαρχη Π. Ε. Εύβοιας κ. Γιώργο Κελαιδίτη» δήλωσε η Πρόεδρος Κλαίρη Κατσαρή και συνέχισε:
«Άξιος συνεχιστής του έργου, του προκατόχου του, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, κάναμε μαζί του μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα και τα έργα που πρέπει να γίνουν στο χωριό μας και άπτονται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.
Λάβαμε από τον Αντιπεριφερειάρχη μας την διαβεβαίωση πως θα είναι δίπλα μας με όλες του τις δυνάμεις, όπως και κοντά στα χωριά μας, και πως θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία προς όφελος των συμπολιτών μας». Το είπαν και το έκαναν Κατσαρη και Ανδρέου. Ο Αντιπεριφερειάρχης σύμφωνα με πληροφορίες δεσμεύτηκε να υλοποιήσει τα αιτήματα τους άμεσα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 19:47

Σχετικά Άρθρα