Τελευταία Νέα

Ο Κελαϊδίτης σήμερα προχώρησε σε αυτοψία στα ρέματα και ποτάμια στο Δήμου Μαντουδίου Λίμνης-Αγίας Άννας μαζί με τον δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη

Στα ρέματα και στα ποτάμια που περνούν από το Δήμο Μαντουδίου –Λίμνης –Αγίας Άννας βρίσκονται από το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Βουρδάνο και το δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιωτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr , επισκέφθηκαν περιοχές που εκτελούνται αντιπλημμυρικά έργα, περιοχές όπου έχουν ολοκληρωθεί αντίστοιχα έργα τα προηγούμενα χρόνια καθώς και σε περιοχές που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες «Ντάνιελ» και «Ηλίας» το 2023, που γίνονται έκτακτες αποκαταστάσεις. Συγκεκριμένα περιόδευσαν σε Πήλι-Κήρινθό—Κρύα Βρύση, Αχλάδι, Κοτσικιά, Νηλέα (ποταμό) και στο ρέμα Μετοχίου. Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας ο κ. Κελαϊδίτης δήλωσε στο eviakosmos.gr, πριν από λίγο:

«Περιοδεύσαμε σήμερα σε περιοχές που γίνονται τα αντιπλημμυρικά έργα, και σε σημεία που ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Κομβικό κομμάτι για μας η αντιπλημμυρική θωράκιση και των περιοχών που επλήγησαν από τις δύο σφοδρές κακοκαιρίες το 2023 είτε αφορά έκτακτες ή μόνιμες παρεμβάσεις θωράκισης της κοίτης των ποταμών».

kelan1

kelan4

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 15:48

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr